zařadil bych ještě do výběru Thermaltake TMG AT1Guli píše:poradte, neviem si vybrat ci dat na x1950GT accelero X2 alebo VF-900, nebude sa prehrievat pri accelere PWM?
jako jediný fouká (pro rejpaly - bez úprav
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

zařadil bych ještě do výběru Thermaltake TMG AT1Guli píše:poradte, neviem si vybrat ci dat na x1950GT accelero X2 alebo VF-900, nebude sa prehrievat pri accelere PWM?

zalman fouka i na ty pasivy na napajeci kaskade podle me lepsi jinak nejlepsi chladic na seriii X1900 je Thermalight HR 03 uchladi ji i pasivneSinpa píše:zařadil bych ještě do výběru Thermaltake TMG AT1Guli píše:poradte, neviem si vybrat ci dat na x1950GT accelero X2 alebo VF-900, nebude sa prehrievat pri accelere PWM?
jako jediný fouká (pro rejpaly - bez úprav) ven

http://www.google.cz/search?q=define%3A ... 8&oe=utf-8durod píše:co je to pwm?

Ja ho mam na ATI X1950Pro od Saphire a som snim nadmieru spokojny.Je apsolutne tichy a hlavne odvadza teplo von zo skrine.Mozem len doporucit.A teploty oproti origos chladicu su neporovnatelne lepsie.V klude 38 C a v zatazi 55 C.Moralles píše:taky premyslim o TT TMG AT1
on zas to teplo od Napajecich reg. taha pryc. koncepce se mi libi hodne jen me zajima hluk toho fanu, jestli nekdo ma poreferujte pls

MnoYouki píše: Len keby ten chladic nefukal na maticnu dosku a neohrieval vzduch v celej skrini.Asi jedina vada na krase.

diky moc tak to do nej pujdu akorat musim zas vyresit chipset mam jezka zalman a mam ho pod grafikou takze to by se mi to tam neveslo asi grafika pujde do 2. PCIE-E slotuYouki píše:Moralles píše:taky premyslim o TT TMG AT1
on zas to teplo od Napajecich reg. taha pryc. koncepce se mi libi hodne jen me zajima hluk toho fanu, jestli nekdo ma poreferujte pls
Ja ho mam na ATI X1950Pro od Saphire a som snim nadmieru spokojny.Je apsolutne tichy a hlavne odvadza teplo von zo skrine.Mozem len doporucit.A teploty oproti origos chladicu su neporovnatelne lepsie.V klude 38 C a v zatazi 55 C.

o tom asusu taky uvažuju, jak je ten fan hlučný nebo tam máš jiný?zombux píše:asus 1950pro ...