PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: PROJEKTORY
ono taky Epson EB85 neni filmovy projektor ale spise na prezentacni ucely (je to projektor s pomerem stran 4:3 a ani neumi HD-Ready rozliseni) tj u nej neni prioritou verna barevnost ale svitivost za denniho svetla cehoz dosahuje vysokou svitivosti 3000Ansi..
- jopal
- Nováček

No ale zase aj pri pozerani filmov sa nezahanbil a nemal ziadny problem ani so 16:9, i ked priznam sa, mne sa viacej paci ked je 4:3, pripadam si viacej ako v kine.. 
- kudma611
- Nováček

-
Jopal dík za info.Ja sa pomeru strán 4:3 tiež nevyhnem,lebo niektoré satelitné stanice stále vysielajú 4:3 a niektoré občas-samosrejme sd kanály.HD vysielajú 16:9,alebo ten ešte užší filmový-hlavne na HBO HD(neviem pomer tak netrepem
).
LG PA70G/Ariva 200 HD/Samsung Story 1.5 TB
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze recenze na K330 vyjde do konce tydne tak sem pak hodim odkaz 
taky jsme oslovili predni vyrobce projektoru jestli by nepucili nejaky ten 1080p lepsi projektor, prece jenom v poslednich mesicich jsem tetsoval same levnejsi modely a uz mam docela chut si osahat naky opravdu poradny 1080p projekturek a konecne najit nakyho poradnyho konkurenta pro TW5000 co mam doma
, tak doufam ze to vyjde 
taky jsme oslovili predni vyrobce projektoru jestli by nepucili nejaky ten 1080p lepsi projektor, prece jenom v poslednich mesicich jsem tetsoval same levnejsi modely a uz mam docela chut si osahat naky opravdu poradny 1080p projekturek a konecne najit nakyho poradnyho konkurenta pro TW5000 co mam doma
- Patrikpx
- Nováček

-
zdravim chtel bych se zeptat jak je na tom acer k330 s duhovym efektem a podanim cerne barvy ? zatim nemam vubec zadne zkusenosti s projektory
ale uz ted lituju ze jsem si misto plazmovky nekoupil nejaky projektor
:-) precetl jsem to tu od prvni az do posledni stranky
a zatim porad vaham jestli do toho jit nebo ne
projektor bych pouzival prevazne jen na filmy a serialy + sem tam nejaka hra s PC uhlopricku bych si predstavoval kolem 80 palcu . Zatim se bojim duhoveho efektu
a jestli se spise nevyplati se na to nevykaslat a nasetrit na epsona 3200
ale ten acer ma krasnou cenu i zivotnost tak me to strasne laka 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
duhovy efekt je u K330 naprosto minimalni tj ja ho muzu doporucit. Uroven cerne po nastaveni taky dobry. Pockej az vyjde recenze na DDworldu ja doufam ze jeste dnes vecer 
EDIT: tak recenze to nestihla vyjde v Utery
(snad uz posledni slibeny termin) 
EDIT: tak recenze to nestihla vyjde v Utery
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 17. zář 2012, 07:23, celkem upraveno 2 x.
- Patrikpx
- Nováček

-
jj dik urcite pockam
uz se nemuzu dockat 
- kudma611
- Nováček

-
Mini recenzia z januára tohto roku na acer k330 http://www.projectorreviews.com/acer/k330/
alebo cez translátor sk http://translate.google.sk/translate?hl ... CHQQ7gEwCQ
Porovnáme pohľad odborníkov až vyjde od stratosa.
alebo cez translátor sk http://translate.google.sk/translate?hl ... CHQQ7gEwCQ
Porovnáme pohľad odborníkov až vyjde od stratosa.
- jopal
- Nováček

Ak mozem ja za seba. Necitim sa odbornik, ale moj prvy kontakt s projektorom som ziskal, ked som zakaznikovi bol jeden nejaky za 200,-€ montovat a vtedy som si povedal, ze skusim cez to film, priamo u neho. Vyskusal som a televizor doma isiel na skrinu. Jasne, s nejakou 1000,-€ plazmou sa to co do kvality nemoze rovnat, ale vsetko je otazka priorit. (I ked aj u tej plazmy by ma zaujimala kvalita obrazu u 3 metrovej uhlopriecky). U mna vyhrala jednoznacne velkost obrazu pred nejakou HD kvalitou. Davat kazde 2 roky 200,- € za novu lampu ma tiez nelakalo a kedze patrim medzi starsiu generaciu aj spotreba elektriky mi nebola lahostajna. Neviem o akom duhovom efekte stale rozpravate, ale ako som spominal vyssie, mal som aj ine projektory a ziadny rozdiel (mimo intenzity svetla) nepozorujem. Jedno davam Stratosovi za pravdu, pri mojej uhlopriecke je citatelnost textu nie najlepsia- ale da sa citat. V pripade dlhsieho textu, to riesim zvacsenim velkosti pisma na ploche cez prehliadac. Pouzivam ho uz tyzden a treba si uvedomit jednu vec. Nie je to nic genialne, nemozeme zrovnavat s 1000,-€ projektormi, ale v danej cenovej hladine je to asi momentalne najlepsia kupa (nepoznam ten NEC, ale asi to bude obdoba). Trosku mi vadi dobeh po vypnuti, co je asi 20s, ale da sa zvyknut. NEBANUJEM, ako ani dalsi dvaja uzivatelia s ktorymi som v kontakte. 
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kudma611
- Nováček

-
Stratos-dík za recenziu-super.
A teraz mám ďalšieho chrobáka v hlave-LG PA70G.Ohľadom nec my na avs nikto neodpovedal,ale za to doporučil tento LG PA70G.Jediného ponukajúceho predajcu e-shopu v sk som našiel tu
http://www.edigital.sk/Projektory/LG_PA ... 27277.html .A teraz došporiť?700 lumenov,30 000 hodín na led,15 000 contrast a 26db v eco režime je lákavé.
A teraz mám ďalšieho chrobáka v hlave-LG PA70G.Ohľadom nec my na avs nikto neodpovedal,ale za to doporučil tento LG PA70G.Jediného ponukajúceho predajcu e-shopu v sk som našiel tu
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LG LED do budoucna proc ne ale uz bych zas rad otestoval nakej poradnej 1080p projektor s highendu tak snad se postesti 
- jopal
- Nováček

Precital som si recenziu, sta tyzdnovy uzivatel projektoru, suhlasim so vsetkym, co bolo napisane. Dakujem za ostanych zaujemcov, co budu chciet info o tomto projektore. 
- michalos2
- Nováček

Ahoj,
uvažuji o FullHD projektoru domů. Byl jsem rozhodnutý pro Epson EH-TW3200. Ale dneska vyšly nové 3D projektory Epson. Konkrétně se mi libí Epson EH-TW6100 http://www.epson.cz/cz/cs/viewcon/corpo ... view/12137
Máte prosím zkušenosti s předchozí řadou? Který spíš doporučíte ze zmíněných projektorů? 3D vidím spíš jako přínos do budoucna + sem tam se podívám na 3D BD, 3D mkv.
Díky
uvažuji o FullHD projektoru domů. Byl jsem rozhodnutý pro Epson EH-TW3200. Ale dneska vyšly nové 3D projektory Epson. Konkrétně se mi libí Epson EH-TW6100 http://www.epson.cz/cz/cs/viewcon/corpo ... view/12137
Máte prosím zkušenosti s předchozí řadou? Který spíš doporučíte ze zmíněných projektorů? 3D vidím spíš jako přínos do budoucna + sem tam se podívám na 3D BD, 3D mkv.
Díky
- Unleashed83
- Nováček

Ty vypadají luxusně,že bych střelil ten svuj Eh-TW 3200 a šel do tohodle? mám brouka v hlavěmichalos2 píše:Ahoj,
Díky
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ptal jsem se primo cloveka od epsonu na jedny vystave a rekl mi te optika je tam horsi kvuli tomu 3D. tj pokud chces projektor ciste na 2D ber TW3200. Hlavne bacha ty novy epsony maji aktivni 3D a to vetsine lidi vadi.. ja to treba nevydrzim ani par minut a zacnou me hrozne palit oci, pasivni mi zas nevadi vubec.
- Jerry7650
- Nováček

-
Zdravím,
vybírám projektor, který budeme používat u nás v práci. Nebude to tedy projektor na filmy a hry.
Projektor využíváme z velké části při poradách, kdy debatujeme nad obsahem dokumentů. Vzhledem k tomu, že jsme marketingové oddělení, pouští se na něm i obrázky a videa, ale je to méně časné. A samozřejmě se používá i na prezentace.
Cenový strop je zhruba 20 000Kč.
Jaký byste případně doporučili projektor? Osobně už přemýšlím spíše nad FullHD (i proto, že se jedná o projektor na 5let minimálně) a potom padá volba na Benq W1060. Myslíte, že by byl tento projektor vhodný i na prezentační účely a dlouhodobě sledování třeba dokumentů ve Wordu. Je na to vůbec vhodná DLP technologie, nebo jsou lepší LCD systémy? Přemýšlel jsem i nad Epsonem TW3200 (možná by se dalo zduvodnit o 2-3tisíce vyšší cena), bohužel je ale tento projektor už více jak 2x těžší a projektor je pokaždé v zasedací místnosti sklízen ze stolu, takže to je neprůchozí řešení.
Díky za tipy.
vybírám projektor, který budeme používat u nás v práci. Nebude to tedy projektor na filmy a hry.
Projektor využíváme z velké části při poradách, kdy debatujeme nad obsahem dokumentů. Vzhledem k tomu, že jsme marketingové oddělení, pouští se na něm i obrázky a videa, ale je to méně časné. A samozřejmě se používá i na prezentace.
Cenový strop je zhruba 20 000Kč.
Jaký byste případně doporučili projektor? Osobně už přemýšlím spíše nad FullHD (i proto, že se jedná o projektor na 5let minimálně) a potom padá volba na Benq W1060. Myslíte, že by byl tento projektor vhodný i na prezentační účely a dlouhodobě sledování třeba dokumentů ve Wordu. Je na to vůbec vhodná DLP technologie, nebo jsou lepší LCD systémy? Přemýšlel jsem i nad Epsonem TW3200 (možná by se dalo zduvodnit o 2-3tisíce vyšší cena), bohužel je ale tento projektor už více jak 2x těžší a projektor je pokaždé v zasedací místnosti sklízen ze stolu, takže to je neprůchozí řešení.
Díky za tipy.
- 4pepe
- Nováček

-
Na prezentácie skôr toho benqa, čo sa týka vhodnosti na prezentácie skôr dlp, kôli vyššej svietivosti, pri menších rozmeroch, a menšej náročnosti na údržbu.
Tiež je dôležité či bude pre tieto projektory dostatočné zatemnenie, predsa sú to projektory na kino a nemajú až taký vysoký svetelný výkon.
Tiež je dôležité či bude pre tieto projektory dostatočné zatemnenie, predsa sú to projektory na kino a nemajú až taký vysoký svetelný výkon.
- jopal
- Nováček

Je to tvoje rozhodnutie, ale ja som dodaval pre firmu benq len 800x600, za nejakych 300,-€ a este sa nestretli so situaciou, ze by potrebovali FullHD, resp, ze by im nevyhovoval...
- Jerry7650
- Nováček

-
Díky, no včera jsem ještě běhal v projekční místnosti, krokoval vzdálenost a měřil úhlopříčky a vypadá to, že nakonec zvolím Benq ale typ W710ST. Velkou výhodou je krátká projekční vzdálenost.
Máme totiž stůl, který je téměř u zdi. A i v tuto chvíli tak používáme Hitachi CP-X260 již musí být tak daleko, že prvních 4-6 míst na sezení (3 z každé strany) jsou již před projektorem, což není úplně vhodné (zasahují třeba rukami do obrazu). Dle projectorcentral.com je na tom W1060 ještě hůře, pokud chci stejnou uhlopříčku, naopak ten W710ST by stejnou jako ten Hitachi zobrazil už na okraji stolu (což má samozřejmě velkou výhodu i pro svítivost).
Ještě mě tedy napadá, pokud máte někdo tip na projektor s krátkou projekční vzdáleností (ne ultrakrátkou, minimální vzdálenost od zdi může být 1,5metru) a rozlišením 1024x768 nebo 1280x700(800), tak budu jen rád.
Máme totiž stůl, který je téměř u zdi. A i v tuto chvíli tak používáme Hitachi CP-X260 již musí být tak daleko, že prvních 4-6 míst na sezení (3 z každé strany) jsou již před projektorem, což není úplně vhodné (zasahují třeba rukami do obrazu). Dle projectorcentral.com je na tom W1060 ještě hůře, pokud chci stejnou uhlopříčku, naopak ten W710ST by stejnou jako ten Hitachi zobrazil už na okraji stolu (což má samozřejmě velkou výhodu i pro svítivost).
Ještě mě tedy napadá, pokud máte někdo tip na projektor s krátkou projekční vzdáleností (ne ultrakrátkou, minimální vzdálenost od zdi může být 1,5metru) a rozlišením 1024x768 nebo 1280x700(800), tak budu jen rád.