No právě jsem dohrál misi jako pilot stíhačky, dal hrát nebudu protože ráno čeká práce Každopádně moje dosavadní dojmy:
- zatím mě nějak nechytl SP příběh, začátek že si někde utekl, pak se vrátíš z5 a zjistíš že si to u nadřízených podělal
- nějak mě nenadchla grafika, sice jak bylo řečeno, konkurent Crysis to každopádně je, ale prostě je to takové, no nesedí mi to
- ještě jsem nedohrál, ale s jistotou můžu říct (haters are welcome) ... MW3 Rulezz
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
To neznamená že kvalitní single by neměl bejt součástí takový hry...
Na tom screenu od weightliftera bych docela řekl že fail, tomu vojákovi chybí úplně stín...
MW3 bude největší propadák a nic lepšího od toho nečekat, všecky CoD co vyšly po CoD4 jsou shity, krom MW2, která to max zachraňuje tou svojí filmovostí díky pokračování z MW1, jinak fakt slabota, CoDWaW stačilo aby tu hru vydali jako Nazi Zombies nějaký, protože to jediný na tom snad jen je ještě zábavný, takže abych jim zas tolik nekřivdil, ale stejně je to shit shitózní a MW3 nehcápu o co se snažej s 20let starym DX9 konzolovym engine, stejnej stereotyp linearity koridoru a skriptovací demence zvané "Call of duty" už vážně ne...tudy cesta nevede, myslim že BF3 má co říct...odzkouším single, vypadá zajímavě, bohužel co naprosto nechápu jak můžou u tak zásadový věci jako FPS žánr udělat, že podělaj totálně ovládání myši...to je vrchol...negativní akcelerace, příšerný nastavení citlivosti...jestli to nefixnou tak se můžou jít klouzat, tohle v betě nebylo, že jim to nepřijde normální, že u FPS člověk vyžaduje přesné ovládání...
HEAD píše:Tahle hra ale neni vubec o singlu.
Ja treba u bc2 single ani nehral
Nepodceňujte singl v takovejch hrách.Já naopak BF2 hrál jenom singla,mp mě nezajímá.V žádný hře.Chápu,že teď všichni budete kroutit hlavama,ale i do BF3 půjdu kvůli singlu.Mám prostě rád tyhle akční "filmový" oddechový jízdy.Nebaví mě bejt v mp každou minutu mrtvej.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Právě mi dorazila hra ale mám problém s přihlášením do originu
Nebere mi heslo a ani po jeho změně není rozdíl.Mám aktuální verzi z webu...máte ještě někdo podobnej problém?
eLPeCKo píše:Tak právě instaluji krabicovku Limited Edition
Vypadá to, že aktivace na Originu proběhla zcela bez problémů
Když doinstaluju pisnu zda to jde hrát.....
EDIT: Nene instalace OK ale zahraju si až od pátku.....
V SP sa citis, ze si king, najlepsi z najlepsich, aj ked si v skutocnosti "sracka", ale hra ti uz nejako pomoze, tento handicap prekonat + mas k tomu tu hrdinsku atmosferu z animacii a pribehu.
V MP ked chces byt najlepsi, tak sa "kurwa" musis snazit byt najlepsi a zadarmo to nebude.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NightShade píše:Tak jsem si po vystání hodinu a půl dlouhé fronty taky zahrál. A hra jako celek se mi hodně líbí . Akorát mám problém s propady FPS, nemůže to být tím, že mám 2 GB RAM? Protože mám 70 FPS a najednou to klesne na nula a zase to vyletí a MP se s tím nedá hrát prosím poraďte mám sestavu viz popis...
Jakou verzi ovladačů grafické karty máš instalovanou? S nejnovějšími WHQL (285.62) je u některých konfigurací hlášen právě problém s masivním stutteringem (trháním). Zkus downgrade na nějakou starší verzi.
Přesně tak, to bude ovladači. Trháním i například při 50 fps jsou postiženy všechny DX10 karty od Nvidie. Doufám, že Nvidia o tom ví a do pátka vydá alespoň beta ovladače, které tuto chybu opraví
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Kositch píše:Přesně tak, to bude ovladači. Trháním i například při 50 fps jsou postiženy všechny DX10 karty od Nvidie. Doufám, že Nvidia o tom ví a do pátka vydá alespoň beta ovladače, které tuto chybu opraví
Jenže já to hraji v DX 11 (gtx 460). Ale už jsem to odstranil, snížil jsem textury z ultra na medium a vypnul si origin overlay a je to podstatně lepší
dost často, ne občas, jednou za 3 minuty hraní, podruhý tak za 20.. už sem odinstaloval i msi Afterburner, jsem myslel, že se zase pere s punk busterem a ono nic