aha pozeram ten zdroj
No len samotna GTX 980Ti vie potiahnut 250W , to sa nebavim o tom, ked posunies Power Limit
a pohraš sa s voltage , hm ...
GTX 1070 ma ak ju nedrviš s vcore 150W , co je super/ale to by bol značny doplatok po predaji GTX 970/
Počítám s bazarovkou, to vychází na 5500,- cca. což ještě akceptuji, pokud bude přínos stejný jako na Skylake.
Můžu sice drtit tu i7 na 4,8 ale je to už nesmyslné napětí a teploty i pod NH-D14.
Naposledy upravil(a) Holda dne pát 16. pro 2016, 13:35, celkem upraveno 1 x.
Ptas se na rady, který nesouviseji s grafickyma kartama. Pokud hledas koupi vice komponent jako RAM a CPU, jsou tu jiny sekce. Jinak u DDR4 RAM na Z chipsetu bych pod 3000Mhz nesel.
Ahoj!
R9 290tka jde do Světa, potřeboval bych nějakýho trhače asfaltu do 10 000 ,- k i5 2500 5Ghz asi nejlépe Nvidi už jsem z AMD unavenej jak děsně topí. Hraju teď na 1080p fullHD ale né vše na max. Časem chci přejít na novou platformu ale hlavně na větší rozlišení ale uvidím jak to výjde. Klidně budu radši mít výkonější GK než to pak řešit v budoucnu.
Tak do 10000 žád ného trhače asfaltu nekoupíš. Nejlevnější co se vyplatí je 1070 která stojí mezi 12-13. Pod tim už je jen 1060tka což je ale mainstream a byl by to víc downgrade než upgrade co se týče výkonu.
Ta GTX 1070 je si myslím akorát, víc bych zato asi nedal navíc na 1080p to je víc než dost.
Chtěl bych něco co je hlavně tiché, kamarádovi jsem dával do PC 1060 od Gainward a chválí si že jí skoro neslyší.
Takže bych vzal asi tuhle https://www.czc.cz/gainward-geforce-gtx ... 58/produkt Je to v pohodě? Chci říct- teploty nelezou závratně ke 100°C jako u R9 290 kde jsem radši ještě dokupoval Accelero Xtreem IV?
Ahoj, rozmýšlím se nad upgradem GPU v současné sestavě, viz podpis. Chci nahradit 970 a váhám mezi 1070 a 1080 s tím, že příplatek na 1080 vidím cca 3k, což mi nepřijde zase tolik, když u některých titulů ten rozdíl v FPS je docela i znatelný.. Nicméně chci se zeptat na reálný skok ve výkonu se současným CPU i5 4690k provozovaným na 4,5GHz - nebude to výrazně brzdit? Měnit celou platformu se mi zatím moc nechce