madPav3L píše:Další možnost je ten úkol přímo uzavřít/dokončit přes konzolový příkaz.
Nevím jestli je to přímo tento úkol http://fallout.wikia.com/wiki/Emogene_Takes_a_Lover kde příkaz pro ukončení je "setstage 00022A00 100" viz ten link, případně si najdi na té stránce ten svůj úkol.
Už jsem tak uzavíral asi dva úkoly a v jednom jsem přeskakoval jeden stage.
No je to udelany cca tak, ze kdyz si vyberes nejakou frakci, tak s jednou dalsi bude OK a dalsi dve pujdou proti tobe...
Mi prislo nejlepsi dohrat to za Minutemeny - tusim, ze to jde jen s vyhlazenim Institutu a zachovanim Brotherhoodu a Railroad - to chce ale dobre volby v rozhovorech a cca vedet co a jak.
Minimalne jednu frakci musis znicit vzdy a vetsinou i jeste jednu dalsi...
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,25TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E PC2: Intel NUC 11 Performance Lite, Core i5-1135G7, Iris Xe, 32GB RAM DDR4 3200MHz, 1TB Samsung 970 EVO PLUS + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
minutemani jsou "failover" reseni - kdyz podelas vsechny tri dalsi moznosti, minutemani jsou tam vzdycky ...
Sharp MZ-821 Z-80@6MHz OC Yeah!, 64kB RAM!, 256kB RAMdisk!, 32kB VRAM!, 4 barvy pri 640x400! JapanUberPower!
...mam rad mistni druzici a jeho asijsky kamaradicky...
Nuka World:Obrovsky dizajnovy bordel vtesnany do malej mapy. Neprehladne,nahustene lokacie,kde jedinou vasou cinnostou je hladanie starcores. Najhorsia a najzbytocnejsia cast Fallaout univerza
No nevim ...
Vypadá to sice luxusně ale tak nějak těmto kompletním overhau moc nevěřím zkoušel jsem v minulosti něco pro F3 a FNV a i když přiběh od bethesky není kdoví co ... ty fanoušovskě věci mě u toho ani neudržely a to je co říct vzhledem k Bethesdě ... (nepočitám story od Obsidianu to je uplně někde jinde)
PC - AMD Ryzen 9 7945HX, Minisforum BD795i SE, 2x24GB DDR5 5200, Kolink Rocket Heavy Vented. 2TB Samsung PM9A1
2TB Kingspec XG7000, SAPPHIRE NITRO+ RX 7800 XT GAMING OC, ASUS ROG LOKI SFX-L 1000w -> Win 11
NB - HP 17.3" FullHD , Ryzen 3 7320U , 8Gb RAM , 512GB SSD -> Endeavour OS - River NAS - CWWK X86-P6 Pocket, Intel N150, 8GB DDR5, 3x2Tb NVME -> Endeavour OS - CLI
Tak jsem dokoupil DLC Automatron (posledni normalni, co jsem nemel) a uz jsem to i dohral - co me ale dost zarazilo jsou ty loading casy pri vstupu do dungeonu apod.
Hru mam sice jen na SATA SSD, ale jako cekat pul minuty mi prijde v dnesni dobe udesne - a to mam v F4 nahrano nejvic hodin ze vsech her - mozna jsem to driv tak negativne nevnimal, ale ted jsem mel pri loadingu nutkani vzit do ruky mobil a neco cist
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,25TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E PC2: Intel NUC 11 Performance Lite, Core i5-1135G7, Iris Xe, 32GB RAM DDR4 3200MHz, 1TB Samsung 970 EVO PLUS + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
mlrs píše: ↑sob 20. dub 2024, 19:06
Tak jsem dokoupil DLC Automatron (posledni normalni, co jsem nemel) a uz jsem to i dohral - co me ale dost zarazilo jsou ty loading casy pri vstupu do dungeonu apod.
Hru mam sice jen na SATA SSD, ale jako cekat pul minuty mi prijde v dnesni dobe udesne - a to mam v F4 nahrano nejvic hodin ze vsech her - mozna jsem to driv tak negativne nevnimal, ale ted jsem mel pri loadingu nutkani vzit do ruky mobil a neco cist
jojo, je potreba mod na odemknuti FPS pri loadingu. Nebot to je ve F4 nejak sprazene s FPS a ty jsou loknute na 60FPS. Chce to stahnout mod a loading je max 5 sec a dle rivatuneru jedou FPS pri loadingu k 900
Jde vám momentálně hra ?, po několika sekundách hraní spadne do win, dělá to snad každému, nepomohla ani čtvrteční velká aktualizace, viz citace dole:
Next-Gen update na PC
Na připravovaný Next-Gen update se mohou těšit i hráči na PC, kde konečně přibude nativní podpora pro monitory s vyšším rozlišením včetně poměru stran ultrawide (pokud totiž teď nainstaluji a spustím hru na Steamu, bez jakýchkoli úprav konfiguračních souborů mám při využití monitoru s rozlišením 3840×1600 na výběr coby nejvyšší rozlišení jen 2560×1600), přičemž by mělo dojít i na blíže neupřesněné opravy Creation Kitu a aktualizaci různých questů. Také bylo zmíněno vylepšení stability, modů a opravy chyb. Update se bude týkat všech verzí hry na Steamu, v Microsoft Store a na GOGu. Při využití japonštiny a čínštiny by také měly být vyřešeny problémy s přihlášením.
Vylepšení stability na PC je žádoucí, protože když jsem teď hru po dlouhé době pro vyzkoušení bez jakýchkoli úprav na Steamu spustil, po načtení dřívější uložené pozice opakovaně po necelé minutě padala do Windows bez ohledu na zvolené rozlišení a režim přes celou obrazovku nebo v okně. To není moc dobrá vizitka pro Bethesdu (která dnes patří Microsoftu), když hra vyšla v roce 2015, což není zase tak dávno.
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Strix RTX 4090. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B , rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
Ještě nedávno jsem hrál tu nenextgen verzi a naprosto bez problémů, každopádně si vzpomínám, že nějaký ten efekt na zbraně způsoboval pád, weapon něco se to jmenovalo, zkus to vypnout. Případně si aktualizuj bios, možná to dělá unstable CPU
Tak stačí vypnout nebo snížit weapon debris a god rays, ideálně GK na defaul a už to jede. Amdfanboys mají zase smůlu, nestabilní ,,zasraný,, intelácky procesor to není
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Strix RTX 4090. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Nanoxia Deep Silence 6 Rev. B , rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
serus.mam taky nezvycajny problem.aspon pre mna nezvycajny mam predposlednu aktualizaciu hry a mam v hre asi 60 modov cca. vzdy ked hrajem a pouzijem gaussovu pusku a priblizim cez mieritko tak ddr4 ramka sa zacne zaplnovat. doslova takto:ked mam priblizene na 5sekund tak zahlcuje sa ramka.prestanem zoomovat tak ramka ostane zaplnena napr na 45giga.az kym dakde sa nevyspim alebo neprejdem do nejakeho interieru,kym mi neskoci znamy loading od bethesdy hier vtedy ramka je zase zaplnena klasicky na 7,5giga. a cim dlhsie s tou gaussovou puskou mierim tym skor sa zaplni ramka az na 64giga a hra crashne...robi to cisto len pri gaussovej puske kuker ma ten co oznacuje ciele. viete mi poradit co to moze byt???
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z