čas udělat 2. charkillerek píše: ↑úte 29. srp 2023, 15:28 JInak o vikendu bude exp/gold buff, tak si nekdo muze zaexpit
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4 ... -sanctuary
Diablo IV
Moderátor: Baneshee
- VeCkO
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo IV
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI-|- RX 7900 XTX 24GB Nitro+ -|- ADATA XPG 48GB CL30
3440x1440 UltraWide -|- SAMSUNG S24 ULTRA
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- kvoco
- Začátečník
celkom som prekvapeny ako rychlo prislo zlacnenie, iked asi iba docasne, kedze sa jedna o akciu
AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Nordir
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hlavne uz je tady bonus do xp zachvili double goblini ... inovace nula
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- TankGeorge
- Začátečník
-
Už je hra ve slevě, trololololol. Fungujou rezistence? Ne? Dáme XP/gold boost na víkend (nebude to jen na víkend, ale na trvalo beztak). Season 3 fungujou rezistence? Ne? Dáme Shako za login u win. Poučí se lidi z preorderů za 70€+?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- VeCkO
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Však co se tu divíte? Mají akci a slevy na všechny své hry a spadlo do toho i Diablo. To není sleva jen na Diablo jžš
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI-|- RX 7900 XTX 24GB Nitro+ -|- ADATA XPG 48GB CL30
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- killerek
- Začátečník
-
Klasicka back2shool akce na vse v jejich shopu, pokud to nekomu nedoslo. A to je vlastne i ten XP/glod buff.
TankGeorge: Resisty by mely byt poladene uz s S2. Uznavam, ze porad pozde oproti vydani, ale porad lepe, jak puvodne oznamena S3.
TankGeorge: Resisty by mely byt poladene uz s S2. Uznavam, ze porad pozde oproti vydani, ale porad lepe, jak puvodne oznamena S3.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co je pořád komu do toho, co si cizí lidi dělají se svými penězi. Divný, že jsem se nikdy u žádného preorderu (nebo nedej bože když jsem zaplatil za EA produkt) nespálil
- anarkii
- Začátečník
Tak jsem si hru stáhl a po cca 2 hod. hraní spíš zklamání - hlavně z grafiky, fakt mi to oproti trojce nepřipadá jako kdovíjaký posun. Taky to na mne (zatím) působí takovým hodně roztahaným dojmem.
Přemýšlím, jestli má smysl stahovat ten 40GB texture pack?
Přemýšlím, jestli má smysl stahovat ten 40GB texture pack?
Dell Precision 5570 | AMD Ryzen 5 5600G | PNY GeForce RTX 3060 12GB | CoolerMaster Centurion Silencio 450 | Noctua NH-U12P SE2 | Noctua NF-S12B ULN (2x) | Gigabyte A520M DS3H | PATRIOT Viper 4 Blackout Series 2x8GB DDR4 3200 MHz CL16 | be quiet! Pure Power 11 400W | WD Blue SSD SN570 1TB NVMe | SSD Intel 330 Series | Gigabyte G32QC | Cherry Stream Wireless | Logitech G502 | Klipsch R-15PM | Sony WH-1000XM4
- killerek
- Začátečník
-
Ten pack je pro 4K a Ultra nastaveni vesmes. Zkus a uvidis. Odebrat ho pak zase muzes.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- anarkii
- Začátečník
Jo, už to stahuju, rychlost DL mám ~4.5 MB/s, tak to akorát trochu potrvá...
Ona jedna věc je si to takto porovnávat, případně přímo screenshoty (ale ani na tom videu mi to nepřipadá jako kdovíjak jinej level) a druhá věc je pocit přímo ze hry, kdy se na to nemůžeš tolik soustředit.Still.Lord píše: ↑sob 2. zář 2023, 14:07 To nemyslíš vážně, že ne?
https://www.youtube.com/watch?v=--cyKZtCB_A
Dell Precision 5570 | AMD Ryzen 5 5600G | PNY GeForce RTX 3060 12GB | CoolerMaster Centurion Silencio 450 | Noctua NH-U12P SE2 | Noctua NF-S12B ULN (2x) | Gigabyte A520M DS3H | PATRIOT Viper 4 Blackout Series 2x8GB DDR4 3200 MHz CL16 | be quiet! Pure Power 11 400W | WD Blue SSD SN570 1TB NVMe | SSD Intel 330 Series | Gigabyte G32QC | Cherry Stream Wireless | Logitech G502 | Klipsch R-15PM | Sony WH-1000XM4
- kvoco
- Začátečník
suhlasim s anarkii, na to aky mame dnes hardware a aky bol v case diablo 3, tak to mohlo byt aj lepsie. Samozrejme posun tam je, ale podla mna sli cestou, aby to slo a vyzeralo prijatelne aj na menej vykonnej masine
AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
- VeCkO
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
borci jestli chcete nějaké grafické po*no tak jste si spletli asi hru Diablo přece není o grafice, ale o hře.. tohle není typ hry kde máš top grafiku a uděláš tam 20hodin hraní a hru odinstaluješ..
Bohužel zajímavé to bude nejspíše až na Season 2 nebo 3 s tím už nic neuděláme, každopádně je to stavěné na stovky hodin hraní.
Udělal jsem lvl 100 sem tam to zapnu a počkám si na S2.. trošku mě to mrzí jak to je teď s Diablem protože jsem od toho čekal hodně jak když jsem několik let hrál D3.
Bohužel zajímavé to bude nejspíše až na Season 2 nebo 3 s tím už nic neuděláme, každopádně je to stavěné na stovky hodin hraní.
Udělal jsem lvl 100 sem tam to zapnu a počkám si na S2.. trošku mě to mrzí jak to je teď s Diablem protože jsem od toho čekal hodně jak když jsem několik let hrál D3.
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale říct, že tam je skoro nulový grafický posun, je prostě naprostá kravina a hloupý trolling....
- keistown
- Žlutá karta
-
Grafika je ok, kdyz zrovna nezacne tankovat o 50% vic wattu, protoze sis otevrel inventar. A zvuk taky.
Zapomneli k tomu ale dodelat tu hru a zatim jsem nikde necetl jak to chteji resit. A jako servery mohli pouzit neco lepsiho nez bramboru.
Zapomneli k tomu ale dodelat tu hru a zatim jsem nikde necetl jak to chteji resit. A jako servery mohli pouzit neco lepsiho nez bramboru.
- Nordir
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Divim se jelikoz Blizz tak rychle po vydani hrya nezlevnuje ... D3 slo dolu az po roce a to jen vikendovat akce na Battlenetu. Tohle ti ukazuje ze D4 je shitka co je v riti s vyvojem.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- VeCkO
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tohle neukazuje vůbec nic Prostě mají celo shopový sale a je tam i Diablo a určitě to neni dogshit protože jinak by se tak neprodávala jak se prodává.
Spíše jsou v pasti s tím, že to tolik lidí přestalo hrát = málo se nakupuje v ingame shopu = málo lidí koupí gamepass.
Jedna věc je prodaná kopie hry a druhá věc je udržet si hráče aktivní aby utráceli mikrotransakce ingame. Prodávání kopii hry jím šlo perfektně, je to nejvíce prodaná hra Blizzardu.. akorát ingame shop je v pasti protože to 90% lidi quitlo aktuálně. Na Season 2 se určitě vrátí dost lidí a známe to i z sezón Diabla 3 kdyý oznámili dobrou sezónu hrálo to hodně lidí..
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- Grim3
- Začátečník
-
Chlapci, před týdnem jsem dohrál kampaň. A končím, protože nemám motivaci hrát dál. Jakýmkoliv způsobem. Ale prachy, které jsem do toho za standardní edici vložil, považuji na zábavě za vrácené. To zas nechci té hře křivdit.
Jinak souhlas nahoře - tohle není hra o grafice a ohromování vizuálem. Na to jsou jiní adepti. Za mě je grafika/vizuál to poslední, co mi na hře vadí. Dokonce naopak, je to asi jediné, co se mi tam bez výhrad líbí.
Co se týká slev, z toho bych nic neodvozoval. Prostě to zlevnili, pár lidí to určitě koupí. Klíčové je, jak půjde prodej BP a hlavně jak půjde prodej dalšího obsahu, který bude "dodělávat" hru. Ruku na srdce - jste si fakt jistý, že další případná rozšíření nekoupíte? Já myslím, že to všici tady koupíme a budeme na to zase nadávat
Jinak souhlas nahoře - tohle není hra o grafice a ohromování vizuálem. Na to jsou jiní adepti. Za mě je grafika/vizuál to poslední, co mi na hře vadí. Dokonce naopak, je to asi jediné, co se mi tam bez výhrad líbí.
Co se týká slev, z toho bych nic neodvozoval. Prostě to zlevnili, pár lidí to určitě koupí. Klíčové je, jak půjde prodej BP a hlavně jak půjde prodej dalšího obsahu, který bude "dodělávat" hru. Ruku na srdce - jste si fakt jistý, že další případná rozšíření nekoupíte? Já myslím, že to všici tady koupíme a budeme na to zase nadávat
- coyd
- Začátečník
Ja ani neaktivoval BP z te ultimate edice, natoz abych jeste cokoli dalsiho kupoval, proste se uz neprinutim hrat tu hru ve stavu, ve kterem se nachazi.
Prodeje maji jake maji/meli diky nazvu Diablo, ne proto jaka ta hra ve skutecnosti je. Troufnu si tvrdit, ze vetsina prodanych kopii byla v ramci preorder.
Prodeje maji jake maji/meli diky nazvu Diablo, ne proto jaka ta hra ve skutecnosti je. Troufnu si tvrdit, ze vetsina prodanych kopii byla v ramci preorder.
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
- zhor
- Začátečník
Vypada to jakoby cetli mou minulou kritiku, ze mam furt botu nad hlavou a nemuzu se hnout, od posledniho patche maj botu hlavne potvory a ja jen vyjimecne, tedy maly ale prijemny zlepseni kvality zivota, jen tak dal.
U hry me zatim bavi hlavne craftovani, je sice narocny na zdroje hlavne u vysokych levelu, ale mnozstvi kombinaci afixu+aspectu umoznuje kreativni upravy buildu zvysujici podstatne efektivitu a nahrazujici tak do urcite miry absenci setu. Treba u roguna mam ted special aspect kterej pri lucky-hitu spoji imbuementy do jedny mohutny exploze rozmetajici celou skupinu. Vysoce efektni a hlavne efektivni a to me prave bavi.
U hry me zatim bavi hlavne craftovani, je sice narocny na zdroje hlavne u vysokych levelu, ale mnozstvi kombinaci afixu+aspectu umoznuje kreativni upravy buildu zvysujici podstatne efektivitu a nahrazujici tak do urcite miry absenci setu. Treba u roguna mam ted special aspect kterej pri lucky-hitu spoji imbuementy do jedny mohutny exploze rozmetajici celou skupinu. Vysoce efektni a hlavne efektivni a to me prave bavi.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |