Riku píše:
To je ta s temporal aa?
Jinak tebe asi hodně baví si s tím hrát viď
1/ Nevim. Je to proste posledni verze s injektorem ,kterou jsem vystoural. Jina tam ani nejde.
2/Ani ne ,ale jsem perfekcionista a chci ,aby to vypadalo poradne. Jeste mam v merku par uprav ,ale jak se znam ,asi nebudu spokojenej nikdy.
Naposledy upravil(a) Hladis dne úte 11. zář 2012, 20:15, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem to včera Hladisi zkusil. Vypadá to krásně, ale mám problém. Slunce mi prosvítá skrz hory. Se to možná kope s něčím jiným, je to kompatibilní s Climates of Tamriel? Jinak jsi to nastavil fakt hezky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Kope se to pouze kdyz mas nejakou texturu na Slunce v DATA\TEXTURES\SKY a tam nejaky Sunglare.dds odstran.
Ona vetsina ENB na webu jsou prepaleny silenosti. Bud to je do hneda ci do cervena a vubec barvy vubec neodpovidaji ,nebo bez kontrastu , s velkym jasem ci prepaleny barvy..............proto jsem udelal vlastni nejak realny a neprepaleny.
Kdyztak mi rekni jak to s CoT jede. Ja to zkusil pro CoT upravovat ,ale moc mi to neslo diky rozdilnym nastavenim dungeonu a noci. Takze neslo to moc vybalancovat. Od ty doby jsem to nezkousel.
Mě to přijde v pohodě. V nastavení CoT je na výběr ze tří nastavení noci+tmavší dungeony. Noc mám na 2. stupeň a i s tvým ENB je to akorát. Ne moc světlá, ale zase ne tak tmavá, aby nebylo vidět na krok. Sunglare.dds tam mám, ale to tam myslím přidává právě CoT. No zkusím to nějak vymyslet, ale jinak je to pěkný nastavení. Vůbec první ENB, který mě přinutilo s tím nějak laborovat, jinak to, co je na Nexusu nebo na Steamu mi za ten pokles výkonu nestojí, takže jsem doteď jel na Imaginatoru a Dynavision. Já už to mám stejně dohraný, teď už si jen tak hraju abych zjistil, jak to ještě může jinak vypadat, chvíli se jdu někam proběhnout a pokochat apod. Každopádně dík, decentně nastavený ENB.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Ty ENB na skyrimnexus jsou příšerný, výkon jde o polovinu dolů a ještě to je hnusný, přehnaný. Ono i to SSAO vypadá občas dost divně, hlavně když stojí panák někde na světlý zemi a pokud se podíváte kamerou na něj ze shora tak je okolo něj černej "mrak" ... Takže jsem vděčnej za to Skylighting v nový verzi ENB.
Ale toho jsem si všiml i u jinejch her, že AO je takový divný a spíš to dělá černej opar okolo všech předmětů místo aby to ztmavilo místa kde má být stín.
Kdyby jen o polovinu. Ty ENB na Nexusu jsou v drtivy vetsine delany jen na honeni screenshotu ci na soutez o nejvetsi psycho. Na normalni hrani jich tam moc neni a s nastavenim jsou opravdu hodne narocny ,kdy to je nehratelny (coz u delani screenu nevadi) i na silnych strojich. Jako me pripada ,ze nejvic lidi co hraje Skyrim jsou Anime Hentai posuci a ruzni pixelloveri co tam jen honej screeny (a nejen screeny) polonahych bab
SSAO je zabugovany jako prase. AO vynuceny nVidii neni tak bugly a je to uz vcelku v pohode ,ale stale je to velkej performance hit. Skylighting to nastesti vse vyresil.
zdravim. mam na Vás jen menší dotaz..zkoušim házet nějaký mody do skyrimu a sotva se v tom vyznam :d na diskuzích je toho strašně moc a pročítat se mi všechno fakt nechce ...jde mi jen o to, jaký základní by jste tak doporučily...o nějaký kde je víc ptáků či takový blbosti mi nejde, jde mi jen o základní textury stromy, voda, povrch, budovy, dungeony a postavy:)...něco jsem si tam už hodil textury jsou lepší ale nemužu se zbavit hroznýho sněhu ikdyž sem zkoušel ty jednotlivý snow mody..tak přemejšlim že hodim reinstall a proto bych chtěl jen vědět, jaký ty základní mody jsou asi tak nejlepší ať se tu s tim pořád nebabram kdyžtak díky
Po dlhom case som znovu zapol skyrim. Aktualizoval mody, pridal nove etc a zacalo ma to znova neskutocne bavit . Objavil som nove questy, lokacie a tak. Pauza prospela aj hre po technickej stranke.
Nerboard píše:Po dlhom case som znovu zapol skyrim. Aktualizoval mody, pridal nove etc a zacalo ma to znova neskutocne bavit . Objavil som nove questy, lokacie a tak. Pauza prospela aj hre po technickej stranke.
HrdinaJan píše:Mohl bych se ještě zeptat, kolik MB (GB) je potřeba stáhnout.
Má asi 1.8Gb komplet.
Za poslední dobu jsem vyzkoušel několik ENB nastavení a ten přehnaný DoF mi docela lezl na nervy. Nakonec jsem skončil bez efektů. Proběhla akorát změna textur a nějaké mody na blbosti, jako Ebony armor lite atd.
moc týhle věci nerozumím. K čemu to přesně je. Do toho naflákáš různý módy na textury podle instrukcí a ono ti to je splácá dohromady tak aby všechny korekntně ve hře fungovaly?
Hladis píše:Ano , splaca ti to z nekolika texture modu optimalni pretexturovani hry. Je tam na to podrobny navod.
zrovna sem s tim peru u jednoho modu to cche mít předem nainstalovaný ENB. Vím, že tady postuješ urpravený ty ENB, ale co použít jako základ, tenhle? http://skyrim.nexusmods.com/mods/24983
Uz ze screenu vidim ,ze to ENB ma blby barvy......
Ja tenhle combiner nepouzivam. Zkombinoval jsem si to totiz sam dle vlastniho vyberu, takze k tomu nejak vic nereknu. Ale ze by nejaky texture pack pozadoval ENB je mi novinka.
No ale kdyz koukam na tvoji sestavu ,tak bych moc s texture packama nelaboroval a s ENB asi taky ne. Nemas na to ani dostatek VRAM.