GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ahoj potřebuju pomoc jak si vitvořit server do GTA SA prosim

Příspěvek od beardie »

vytvorit je s tvrdym Y
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Sandy Bridge
Nováček
Nováček

GTA San Andreas - Lan Game

Příspěvek od Sandy Bridge »

Zdravím všechny PCtunery :-)
Měl bych dotaz ohledně GTA SA , vím že jde hrát přez SAMP přez internet , ale tu a tam jsem četl že to jde i přez lan , stáhl jsem jakýsi prográmek který měl vytrvořit virtuální server a přez něj se pak hráči prostřednictvím SAMP přihlásili , ale nefungovalo to , ostatní hráči žádný server neviděli a když jsem to zkoušel sám tak jsem ani nesprovoznil vlastní server , neustále to psalo "server didn´t respond , ...... proto , jestli mátě někdo zkušenosti a nebo víte jak si zahrát GTA SA po lanu , moc prosím o návod a nebo alespoň rady jak to zprovoznit.

Poznamenávám že jsem na intru , kde je bohuže internet v jistých možnostech blokován a proto nejde hrát online , ale jen přez lan ..... všechny počítače v našem "patře" jedou na Win 7 :).

Děkuji za všechny poznámky

Sandy Bridge.
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Re: GTA San Andreas - Lan Game

Příspěvek od G19:DD »

Seš si jistý že to co si si stáhnul je program na hraní přes LAN ? Já měl stejný problém asi před 3 lety, kdy jsem chtěl mít svůj vlastní server a nakonce jsem přišel na to, že nemám veřejnou ip a ostatní hráči se na mě nikdy nepřipojí. Existuje nějaký program který to umožňujě nějak obejít nebo nějak zprovoznit, ale asi jen online. Ostatní ti možná řeknou víc a asi mě i v něčem opraví :D.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Sandy Bridge
Nováček
Nováček

Re: GTA San Andreas - Lan Game

Příspěvek od Sandy Bridge »

Už sem to rozluštil :) je to celkem primitivní , prostě nastavim veřejnou IP , spustim server , spustim multiplayer (client) zalozim server s moji IP a portem 7777 , př.: 192.168.0.20:7777 , no a pak se ostatni pripoji a hraje seeeee :) (samozrejmne musi mit take nastavene IP)

:)
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Re: GTA: San Andreas

Příspěvek od Spetsnaz »

mám problém SA mam nastaveny na nejvyssi detaily a dela me to :
bezim nebo jedu v autě a hra najednou brutálně zrychlí a je to neovladatelný... Frame Limiter nepomaha
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Mam verzi ze steamu a na moji sestave je vse v poradku... Zkousel jsi nastavit sprazeni na jedno jadro?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Ano, spřažení na 1 jádro nejspíš pomůže, pokud máš nějaký AMD Athlon 64 X2 a Win XP, tak si nainstaluj AMD Dual Core optimizer a vyřeší to také (problémy i u jiných her)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
bartando
Nováček
Nováček

Příspěvek od bartando »

ahoj mam takovy problem no :D hh velkej jelikost GTA SAMP sam programuju ... no proste delam serverovy Game Mody , tak je to prome velkej problem.
Ten problem je ze kd\yz zapnu hru tak v menu nic nevidim zadny text u polozek s menu . :DD no jen muzu vybirat po slepu ale to neni ten velkej problem , ja totiz nevidim skoro nic s textu , penize zdravi ani ja nwm blbej tachometr ci jinaci texty ale Jen nektery fakt nektery vidim
A co je divny je ze jsem mel Visty a tam bylo vse OK ted mam Win 7 a prdlajs :D
nevi nekdo o tom neco?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

staci pouzit rezim kompatibility + pripadna zmena ovladacu gk :roll:
bartando
Nováček
Nováček

Příspěvek od bartando »

? :DD jakej mam skusit? skusim tedy Visty ano a jak zmeni ty ovladace grafarny?
EDIT: Visty service pack 2 nic :/ ani jako spravce .. je pravda ze Win 7 nema bejt na tomhle NTB ale je dostt silnej aby to utahl
Beam
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beam »

Ahoj, po létech jsem vyštrachal můj (prozatím) nejoblíbenější díl série GTA.
Příběh už znám skrz naskrz, tak jsem si řekl že zaměním veškeré textury aut, motorek, letadel, lodí a vlaků. Vždycky jsem si to po několika nahraných texturách kontroloval ingame a případně opravoval na funkční verze. Ale po přehrání komplet všech modelů mi hra po pár minutách od spuštění nechce načítat další textury. Začnou postupně mizet silnice, chodníky, domy, prostě všechno, u aut zobrazuje jen kola a světla/stíny. Další načítání textur se spustí jen když stojím a nehýbu kamerou, trvá hrozně dlouho, a stejně většinou zobrazí jen šedivé obrysy v-map. Nemá na to vliv ani nastavení grafiky, a čistá instalace běží v pořádku. Stalo se mi to znovu i po reinstalaci (z jiné instalačky), výkon PC je na to dostatečný a stream.ini už jsem upravoval. Nějaké další nápady? Předem díky.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“