Z čeho jsi vydedukoval že jsem už splnil hlavní příběh nechápu
Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 3
Hrál jsem cca 60 hodin aniž bych se hlavního příběhu dotknul, ale už jsem konečně chtěl vyzkoušet power armor z falloutu 1 (T51B) a na to je potřeba ten perk. Takže jsem konečně rozjel hlavní story, osvobodil liama neesona, vlez do toho project purity jefferson memorialu, a jak tam přiletí enkláva, tak to začalo padat.Padání jsem vyřešil, jsem těsně zatím, v Citadele. Konečně jsem získal ten perk a už běhám v power armoru. Pak jsem šel do megatonu a objevil se mi quest vrátit se do vaultu 101, tak tam jsem to mírumilovně vyřešil, no a teď se chystám zpátky do citadely a trochu to tam prolézt.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

No když jsi napsal,že ti to spadlo při příletu Enklávy před Jefferson Memorialem při questu Project Purity...Dlouho jsem to nehrál,ale za těch skoro dvěstě hodin si pamatuju opravdu skoro všechno...A ještě dlouho budu.Jinak power armor training lze získat i dohráním Operation Anchorage.
Edit:Teď mě napadlo-asi jsi myslel ten první vstup do Jef.Memorialu....tak to ještě není všemu konec....Pardon
Edit:Teď mě napadlo-asi jsi myslel ten první vstup do Jef.Memorialu....tak to ještě není všemu konec....Pardon
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, hned začátek toho hlavního questu kdy umře Liam Neeson, jak otočíš tou valve abys uvolnil ty trubky a přiletí enkláva - tak pak to začalo padat - stylem - chci uložit = crash, chci jít do další lokace = crash, střílím na nepřítele = crash
naštěstí to odstranění neofic. patche a weapon mod kitů spravilo (ale štve mě to, weapon mod kits byla parádní vychytávka a ten patch toho taky dost opravoval co se quest bugů týče)
naštěstí to odstranění neofic. patche a weapon mod kitů spravilo (ale štve mě to, weapon mod kits byla parádní vychytávka a ten patch toho taky dost opravoval co se quest bugů týče)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

Já jak jsem tu psal,tak jsem to odjel celý ve verzi 1.0.7.0 s módem na rychlejší chůzi,jinak čistej Fallout.Za 196 hodin to spadlo asi šestkrát,ale to jsou podle mě F3 mouchy,kdy to hodí error ve fallout3.exe,nebo ještě lépe unknown,jinak žádný kolize se nekonaly.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- mungo
- Začátečník

-
Potreboval by som trochu poradit. Mam (original samozrejme) GOTY verziu od CENEGY, nanovo nainstalovanu po odinstalovani cisteho Falloutu; kedze som chcel mat aj datadisky. Nejake mody, samozrejme rozohratu hru z povodnej verzie. Spustam cez Fallout Manager - kvoli modom.
Ako sa vlastne aktivuju DLC-cka? Vraj by mali byt pouzitelne aj stare save-y, ale ziadna sprava sa mi neobjavi. Trochu som hladal rady po webe, uz som skusil vytvorit novy save, spankom preskocit ~4 dni, behat po okoli Megatony a vychodu z Vaultu 101, dokonca nechal hru len tak bezat asi 1-2 hodiny (presli asi 2 herne dni) a nic. Musim zacat odznova, alebo je problem niekde inde?
Su na GOTY nejake patche? povodnu hru som myslim hral na anglickom 1.5. Videl som 1.7, ale neviem, ci je pre GOTY, alebo zakladnu verziu a ci na tom vobec zalezi. Pretoze som stiahol aj nejaky ~180 MB 1.7 patch z fora Cenegey (odkaz je niekde z Madbrahminov) a ten mi pri starte oznamil, ze nevidi ziadnu kompatibilnu verziu F3.
Mimochodom - patche su kumulativne - teda 1.7 obsahuje aj 1.6, 1.5 atd., alebo sa musia instalovat vsetky postupne?
A este posledna vec - ako je to s No DVD moznostou. Povodnu verziu som nejako rozbehol takto, ale ta ceska GOTY si proste DVD pyta. Viem, ze tu niekto radil urobit si zastupcu, ale ja som odoslal na plochu Fallout3.exe, F3Launcher.exe aj fomm.exe - nech skusim pouzit cokolvek, objavi sa informacia, ze mam dad do mechaniky DVD a dat "retry".
Ako sa vlastne aktivuju DLC-cka? Vraj by mali byt pouzitelne aj stare save-y, ale ziadna sprava sa mi neobjavi. Trochu som hladal rady po webe, uz som skusil vytvorit novy save, spankom preskocit ~4 dni, behat po okoli Megatony a vychodu z Vaultu 101, dokonca nechal hru len tak bezat asi 1-2 hodiny (presli asi 2 herne dni) a nic. Musim zacat odznova, alebo je problem niekde inde?
Su na GOTY nejake patche? povodnu hru som myslim hral na anglickom 1.5. Videl som 1.7, ale neviem, ci je pre GOTY, alebo zakladnu verziu a ci na tom vobec zalezi. Pretoze som stiahol aj nejaky ~180 MB 1.7 patch z fora Cenegey (odkaz je niekde z Madbrahminov) a ten mi pri starte oznamil, ze nevidi ziadnu kompatibilnu verziu F3.
Mimochodom - patche su kumulativne - teda 1.7 obsahuje aj 1.6, 1.5 atd., alebo sa musia instalovat vsetky postupne?
A este posledna vec - ako je to s No DVD moznostou. Povodnu verziu som nejako rozbehol takto, ale ta ceska GOTY si proste DVD pyta. Viem, ze tu niekto radil urobit si zastupcu, ale ja som odoslal na plochu Fallout3.exe, F3Launcher.exe aj fomm.exe - nech skusim pouzit cokolvek, objavi sa informacia, ze mam dad do mechaniky DVD a dat "retry".
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
DLC si zapnes v FOMM(fallout mod manager) jako kazdej jinej mod.
Verze GOTY ma posledni 1.7patch.Mam taky orig od cenegy a pouzivam crack na verzi 1.7 a funguje bez DVD.
Jinak nekolik hodin uz prochazim web http://www.fallout3nexus.com/ a zasnu.Je tam proste uplne vsechno.
Stahnul sem si asi 20 novych zbrani a tady je mala ukazka.
Pistole USP,M16A1,M4A1 carabina,AK47

jeste zvukova ukazka v poradi ak47/m16a1/m4a1 carabina/usp
http://www.youtube.com/watch?v=h7Bx91U6y-M
Z dalsich zbrani sem si stahnul treba pumpovaci brokarnu,AN-94 abakan,SVD dragunov, neuveritelne pekne udelanej deser eagle a asi dalsich 15 zbrani
.
Potom sem si stahnul novy radio kompletne moderovany s asi 30 pisnickama.Proste neuveritelny.
Ted je ta hra snad 1000x lepsi ve vsech smerech.
Verze GOTY ma posledni 1.7patch.Mam taky orig od cenegy a pouzivam crack na verzi 1.7 a funguje bez DVD.
Jinak nekolik hodin uz prochazim web http://www.fallout3nexus.com/ a zasnu.Je tam proste uplne vsechno.
Stahnul sem si asi 20 novych zbrani a tady je mala ukazka.
Pistole USP,M16A1,M4A1 carabina,AK47

jeste zvukova ukazka v poradi ak47/m16a1/m4a1 carabina/usp
http://www.youtube.com/watch?v=h7Bx91U6y-M
Z dalsich zbrani sem si stahnul treba pumpovaci brokarnu,AN-94 abakan,SVD dragunov, neuveritelne pekne udelanej deser eagle a asi dalsich 15 zbrani
Potom sem si stahnul novy radio kompletne moderovany s asi 30 pisnickama.Proste neuveritelny.
Ted je ta hra snad 1000x lepsi ve vsech smerech.
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 1. kvě 2010, 17:58, celkem upraveno 1 x.
- mungo
- Začátečník

-
no jo, lenze v adresari Data nie je ziadne .esm, len .bsa a tie FOMM nevidi. Dokonca tam uz nie je ani czech.esm. Mozno nieco prehliadam, ale hru som po pokuse to len updatnut cez povodnu instalaciu odinstaloval, nainstaloval kompletne znovu, tentoraz len z oboch DVD z Goty verzie s tym, ze tam pred instalaciou zostal adresar DATA s obsahom modov.
Pozeram, ze tam je napr. subor Zeta - main.bsa a Zeta - Sounds.bsa, ale pre ostatne DLC su tam len subory s pridavkom "Sounds". A zdalo sa mi, ze update z druheho DVD prebehol az velmi rychlo. Tak neviem, ci sa to nejako zle nainstalovalo.
A nocd na 1.7 mi nezabralo
, takze sa musim otravovat s DVD-ckom
Nexus je ozaj super, mam odtial dost veci, co sa mi pacia. Zial, bral by som FN-FAL, ale nasiel som len plne automaticku verziu s ucinkom mensim nez ten cinsky kalasnikov. Zrejme sa musim naucit si to sam zmodifikovat cez G.E.C.K
Odkial je ta M-16 este v povodnej vietnamskej verzii? Nejak sa stranim prilis modernych verzii zbrani, pretoze IMO dnesna M-16 s niekolkymi RIS ovesana ako vianocny stromcek tam nesedi, ale tu vietnam verziu by som bral.
Pozeram, ze tam je napr. subor Zeta - main.bsa a Zeta - Sounds.bsa, ale pre ostatne DLC su tam len subory s pridavkom "Sounds". A zdalo sa mi, ze update z druheho DVD prebehol az velmi rychlo. Tak neviem, ci sa to nejako zle nainstalovalo.
A nocd na 1.7 mi nezabralo
Nexus je ozaj super, mam odtial dost veci, co sa mi pacia. Zial, bral by som FN-FAL, ale nasiel som len plne automaticku verziu s ucinkom mensim nez ten cinsky kalasnikov. Zrejme sa musim naucit si to sam zmodifikovat cez G.E.C.K
Odkial je ta M-16 este v povodnej vietnamskej verzii? Nejak sa stranim prilis modernych verzii zbrani, pretoze IMO dnesna M-16 s niekolkymi RIS ovesana ako vianocny stromcek tam nesedi, ale tu vietnam verziu by som bral.
- Swat
- Mírně pokročilý

Pěkný HEADe
Ty zvuky jsou luxus.Jak se ti hra chová s těma high res texturama?Jinak sorry,že jsem tak zvědavej,ale proč hraješ za buchtu?
- durod
- Středně pokročilý

HAEDe, muzes hodit odkaz na nove zvuky zbrani a to radio, je tam toho hodne a nemuzu to najit
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na ty uplne nejlepsi textury mi nestaci pamet.Musel sem si stahnout zmenseny bumpmapy a uz to jede krasne http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... p?id=12056Swat píše:Pěkný HEADeTy zvuky jsou luxus.Jak se ti hra chová s těma high res texturama?Jinak sorry,že jsem tak zvědavej,ale proč hraješ za buchtu?
Proc hraju za zenskou?je lepsi koukat na zenskou nez na chlapa
Taky sem si k tomu stahnul lepsi textury ghulu, supermutantu, vsech armoru a uz ani nevim co vsechno
To nejsou zvuky zbrani ,ale zbrane celkoveHAEDe, muzes hodit odkaz na nove zvuky zbrani a to radio, je tam toho hodne a nemuzu to najit
Ak47 http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5258
M4a1 http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5141
M16 http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3571
Pistole http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6426
Tech zbrani sou tam mraky.Staci si najit kategorii zbrane http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php
Radia sou tady http://www.fallout3nexus.com/downloads/cat.php?id=88
a ja mam http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6104
Nejvic me ale dostal desert eagle

Ten stahnes tu http://www.fallout3nexus.com/downloads/ ... p?id=11654
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No fuj, dá si tam lore-breaking zbraně a tak důležitou věc jako Darnified UI si tam nedá, no teda.
- mungo
- Začátečník

-
Taktiez hram za zensku. Prvyraz vobec, co som mal moznost si volit postavu som vzal babu. Je to proste vacsia sranda; baba s kalasnikovom mlati ghulov, Talon company a spol.
HEAD - ked uz hras za babu a pozeram na tvoju ikonu - nove modely postav asi mas tiez
Ale, vdaka za odkazy, tie textury si postahujem, len musim zistit, co je co a co z toho potrebujem, lebo je tam toho na mraky a je to obrovske.
Zbrane nejake mam a momentalne zacinam rozmyslat, ze nahodim toto:
Classic Fallout Weapons Revived - CFWR
http://fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=11437
vyber klasickych zbrani, tu sa plati mincami a predvojnovymi peniazmi, ale existuje aj verzia pre zatky - staci pouzit vyhladavac
Classic Fallout Weapons Revived - CFWR
http://fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=11437
tu uz je myslim vsetko co chcem. Len neviem, ako si to bude rozumiet s povodnym CFW balickom. A vyhodit ho nechcem - zmizli by mi z trezorov zbrane za par tisic zatok
A nieco pekne, ak si to nahodou nevidel (co sposobilo, ze Combat shotgun uz nepouzivam)
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=8116
Btw., odporucam si pohladat USP nahradu (daj 10 mm pistol replacer a mas ju) za obycajnu 10 mm pistol - ten originalny model je eeee.
No a ide dalej patrat, co je s mojimi zakliatymi DLC
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval si ty dlc vubec?Musis spustit setup.exe na dvd2.Nahrava se to samostatne.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

tiez si myslim, ze je divne (pre 96% muzov), kukat nejakemu chlapovi na prdel ako na zensku, pekne tvarovanu prdelku.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě třeba u RPG jde o role-playing, a sžití se s postavou je důležitá součást. Nehraju RPG kvůli koukání na počítačově vymodelovanou prdel.Dvojnásob u hry kterou 99% času hraju ve first person perspektivě.
- mungo
- Začátečník

-
Takze DVD je uz nastastie vyriesene a aj DLC. Dal som DVD este raz do mechaniky, automaticky sa spustil setup a doinstalovalo sa to. Nechapem - pri povodnej instalacii si instalator sam vypytal druhe DVD a zbehol instalaciu (ako som spomenul, prekvapivo kratku). Dokoncil, "Click finish", ale zjavne nedoinstaloval cast suborov pre DLC.HEAD píše:Nainstaloval si ty dlc vubec?Musis spustit setup.exe na dvd2.Nahrava se to samostatne.
No nic, skusmo som zasiel pozriet do Point Lookout a dostal som seredne do zubov. Pocul som, ze je to hardcore, ale ze az taky? Som vlk samotar, momentalne niekde na 16-17 leveli, robim najma bokovky v zakladnej hre, hlavneho pribehu som sa moc nedotkol (momentalne mam na vyber, ci pojdem rovno do Jeffersonovho pamatnika, vdaka Dr. Li z Rivet City, alebo predsa len sa vratim pozriet Free Dog-a). V zakladnej hre problemy nemam a to mozem narazit na Rotu T ci 3 supermutantov a potrebujem sa akurat vyspat, pripadne na prilepsenie dam 1, zriedkavo 2 stimpacky. Tu ma hned na zaciatku sialene zomlela tlupa homelessakov - "hrubian", "rvac" a spol. a to ani nemali strelne zbrane. A ked som narazil na ghoulov, bolo vymetene.
Je nejaka rozumny trik na toho divokeho bazinateho ghula, co hadze akesi granaty? 2-3 zasahy, pred ktorymi sa ani neda ujst ci 2 utoky zblizka a som mrtvy. A videl som ho, ako zlikvidoval bojoveho robota s gatlingom a raketometom - takmer bez ujmy na zdravi. Zlomenie nohy ma len ten efekt, ze miesto dobehnutia okamzite ma dobehne za dva okamihy
A to mam MOD-pusku, ktora ma na 1 zasah dmg ~140, lenze 3 rany do hlavy a ubudne mu tak 30-40% zdravia.
Myslim, ze sa tam este hodne dlho nepozriem, pretoze teraz by som musel mat Fatmana a 1000 hlavic.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo ten ghoul reaver je vrahoun, já na něj používal Metal Blaster (laser puška z Pittu) nebo Fatmana : ).
Jinak jsem včera udělal Anchorage (průměr, nic extra) a dneska komplet Point Lookout (boží datadisk altogether). S tou obtížností nějak problém nebyl (level 17-19), možná proto že jsem měl ten geniální Power Armor T51b z Anchorage a slušnou zásobu munice do všeho (asi 20 atomovek do fatmana taky).
Jinak teď si tak jdu wastelandem, a najednou začne v rádiu hrát "Maybe" z intra Fallout 1...goosebumps jak svině : ).
Jo jinak ten mod na zpomalení levelování je prostě genialita - 74 hodin hraní a mám level 19 (zbejvá asi 300 do 20), žádný debilní dosažení maxima po 40 hodinách jako kdysi.
Jinak jsem včera udělal Anchorage (průměr, nic extra) a dneska komplet Point Lookout (boží datadisk altogether). S tou obtížností nějak problém nebyl (level 17-19), možná proto že jsem měl ten geniální Power Armor T51b z Anchorage a slušnou zásobu munice do všeho (asi 20 atomovek do fatmana taky).
Jinak teď si tak jdu wastelandem, a najednou začne v rádiu hrát "Maybe" z intra Fallout 1...goosebumps jak svině : ).
Jo jinak ten mod na zpomalení levelování je prostě genialita - 74 hodin hraní a mám level 19 (zbejvá asi 300 do 20), žádný debilní dosažení maxima po 40 hodinách jako kdysi.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak Fallout 3 dohrán včetně Broken Steel, 87 hodin hraní na saveu, splněno cca 60 questů, level 24, prozkoumané téměř všechny lokace (perk Explorer se hodí)..parádní hra, ale nemůžu se dočkat New Vegas, přeci jen Obsidian je Obsidian..Bethesda zmákla geniálně atmosféru a zábavný questy, ale dialogy byly slabší, s původními Fallouty nesrovnatelné..Obsidian to snad zmákne : ).
- mungo
- Začátečník

-
To mas takmer cisty cas hrania? Pretoze ja som ledva rozbehany v zaklade, ale mam hromadu nezapocitaneho casu straveneho len tak behanim po svete a potom navratom spat na starsiu poziciu. Takze som skusmo vycistil par pelechov RotyT, Riderov a pod., ale pojdem tade znova takpovediac nacisto. A to som este trochu behal po Point Lookout, kde som nahodou urobil quest s tymi 2 blaznami, co sa tak dlho snazia zabit a momentalne sa trochu bavim strielanim Alienov v Mothership Zeta - vcelku podarene.
Apropo Point Lookout - nakolko sa autori inspirovali Zaklinacom? Pretoze ak skombinujem Baziny z II. kapitoly a Polia zo IV-ky a vymenim siskebab za 1a1/2 rucny mec ... ; proste miestami mi to bolo velmi povedome
Apropo Point Lookout - nakolko sa autori inspirovali Zaklinacom? Pretoze ak skombinujem Baziny z II. kapitoly a Polia zo IV-ky a vymenim siskebab za 1a1/2 rucny mec ... ; proste miestami mi to bolo velmi povedome
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No těch 87 hodin ukazuje save. Jinak hledat v PL souvistlost se zaklínačem by mě ani ve snu nenapadlo : ).