Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-online vyvražďovačka :)

Příspěvek od blaho »

Je tam niekto z Vas ?
https://next.grunex.com/tournament/main/1388

ja som to doplazil teamu prve kolo na 2.miesto + 3 kills :)
a potom už len škandal :lol:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

včera na turnaji , promile 1+ a ležime :lol:

puste si 2.hodina 40.min. https://www.twitch.tv/videos/260499158
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ani bych se nedivil, kdyby kvůli tobě do PUBG dali pyžama :lol: ať si ležíš stylově
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

mohli by mi dať do PUBG inventara na Steam rovno : Ghillie Suit , a budem mať klidek na duši :-D
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

hlavně by v pubg měli orpavit ten bug... člověk je u okna, kde by měl mít výhodu oproti někomu, kdo běhá venku.. ale prostě ne, jak jsi u okna tak ti zbraň skáče nahoru a dolu a střílet nemůžeš.. prostě dmnc.... A když už bude někdo argumentovat, že je člověk hodně blízko, ta zbraň by měla rozbít sklo v okně. :P
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Měli by tam dát možnost položit si hlaveň na ty mříže nebo prostě o spodní část okna.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

z okna je to niekedy psycho tak radsej furt skočim dole :D
https://youtu.be/V_ibRDCs7wc
no ale chapem o čom je reč , niekedy je to z okna nehrateľne ,
buggs o mreže, ramy ... :roll:

toto je final stres :-D https://youtu.be/OVVGF4AyFnk
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Frostys píše:Měli by tam dát možnost položit si hlaveň na ty mříže nebo prostě o spodní část okna.
Ne asi, reduced recoil, H/V stabilizácia, to by se panečku kempilo v baráčcích...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

nnnn, ja viem na co oni myslia, len sa mi nechce hladat videa,
ide o to, ze niekedy sa to pri kazdom okne sprava inak a bugguje :?

treba davat kily takto :-D https://youtu.be/4VjdS95BA-I
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

RiCK píše:
Frostys píše:Měli by tam dát možnost položit si hlaveň na ty mříže nebo prostě o spodní část okna.
Ne asi, reduced recoil, H/V stabilizácia, to by se panečku kempilo v baráčcích...
Mně by bohatě stačilo, kdyby se tam vážně dalo z okna normálně střílet a ne že se člověku dá zbraň nahoru a nebo střílí do zdi... tohle je fakt šílený
PS5 Pro | LG OLED CX55
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak to je bez debat, ale z Frostysoj popisu mi to spíš vyznělo jako stabilizace (jak maj LMG ty nožky), což by byla rakovina.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

J, pochopils to správně a mělo by to tak být.
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Prostě ta hra je jeden velkej shit, nevím jestli to ti vývojaří přehlíží záměrně a dělají si blbosti v podobě nějakejch skinů atd.. ale věci, co by se měli vážně řešit to ne... jedu takhle na rovince po poli a minimální změna v terénu a letím 6metrů vzduchem v káře.. no příšerný. Ty okna, to mě na tý hře s**e asi nejvíc. Jsem v baráku kde mám mít výhodu oproti ostatním, ale ejhle, ona je to nevýhoda. Další věcí je, že mi kolikrát nejde proskočit oknem ven.. prostě ať mačkam, jak mačkám, on ven neskáče a já musím po schodech.. zatím se mi nestalo, že by mi někdo hodil granát a já kvůli tomu chcípl, ale až tak nastane, asi si půjdu do krámu koupit novou klávesnici. :lol: Stejně tak to přebíjení, už se mi to tedy nestává tak často, ale občas přeci. STřílím, zbyde mi třeba 5-15 nábojů, chci přebít a ejhle, stále stejný počet nábojů a nemůžu dobít. Jediná možnost - vyhodit zbraň na zem a znova jí vzít. Prostě..... Nevím proč to hraju :lol:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Vše co jsi napsal moc dobře znám :lol: Já jsem to snad už týden nezapnul, vůbec mě to neláká, na to, že je to už ofiko venku, tak je to ještě v mnoha ohledech docela boken.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jo ty jízdy doprvaními prostředky jsou taky super, když člověk jede po rovince a najednou ho to i s motorkou vystřelí do vzduchu a instant smrt :D taky nechápu proč to hraju
PS5 Pro | LG OLED CX55
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já už to skoro nehraju. Ale kup i tak dobrej. Za 40eur nebo kolik nahráno 900h+. Se dá, i kdybych to už neměl nikdy zapnout :lol:
To random vymrštění do vzduchu se mi bohužel ještě nestalo, přitom jsem po tom vždycky toužil, vypadá to jako sranda :-D
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Je to hrozná sranda, s tím novým vozidlem to rozjedeš na 150 a uděláš s tím Valentu, 5 točitejch salt a ještě se u toho otočíš kolem své osy.. asi tak 6x :lol: :lol: :lol:
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Frostys píše:Já už to skoro nehraju. Ale kup i tak dobrej. Za 40eur nebo kolik nahráno 900h+. Se dá, i kdybych to už neměl nikdy zapnout :lol:
To random vymrštění do vzduchu se mi bohužel ještě nestalo, přitom jsem po tom vždycky toužil, vypadá to jako sranda :-D
vyhodí tě to vždycky do vzduchu a zabije když máš nejlepší loot.. :D
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Samozřejmě, protože když máš jedničkovou vestu a brokárnu s pěti náboji, tak můžeš s autěm dělat cokoli, ale nepovede se ti to ani otočit na střechu schválně. Jakmile sebereš trojkové věci a karku s osmičkou, tak se jen dotkneš auta (ani do něj nevlezeš) a ono to vydá ránu jak kráva a sebere to 3/4 životů ... :D
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

nahodou, bike je top :-D
https://youtu.be/oawfrvrAh6k
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“