-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

je to chyba na straně serveru, je to napsaný v ofic. fóru.. DT jede v pohodě 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- ETI
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Minulý týden sme si s bráchu koupili WoW + TBC ( oba svůj ).
Do včerejška jsme hráli oba naprosto bez problémů,ale potom sme dorazili do Orgrimaru a mne to vykoplo ze hry, když se naloguju, tak mám 90% hráčů Unknown,nemůžu kliknout na žádný NPC, inspectnout žádný hráče, prostě jediné co nabíhá je Rested bonus.
Na bratrovým pc jedou oba accaunty bezproblémově, na mým pc jsou oba nefunkční.
Netuší někdo čím by to mohlo být ?
P.S: Opatchováno mám, včera jsem komplet přeinstaloval WinXP a dělá to stále.
Do včerejška jsme hráli oba naprosto bez problémů,ale potom sme dorazili do Orgrimaru a mne to vykoplo ze hry, když se naloguju, tak mám 90% hráčů Unknown,nemůžu kliknout na žádný NPC, inspectnout žádný hráče, prostě jediné co nabíhá je Rested bonus.
- Lemures
- Začátečník

-
- Butch
- Středně pokročilý

Jinak to ze kdyz se nalogujes ve velkem meste a dela to problemy jak dc apod, muze byt i providerem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- VictimCZ
- Začátečník

-
umis dobre english... ? napis na podporu blizzardu. kdyz to brachovi jede ok a tobe ne... bydlite ve stejnem byte ? ste na stejne siti (internetove) ?ETI píše:Zdravím
jak ji mate zapojenou... ? pokud kabel TV tak ... modem > router > a pak do kazdeho pc zvlast ? nebo modem > PC1 > a z nej do dalsiho pc ? takdy nekde bych mozna hledal problem pokud je to se siti.
vyznate se trosku v zapojovani a nastaveni site ? skuste prohodit pozice pocitacu zda se bude opakovat chyba na stejnem pc nebo jen na stejne pozici.
rozhodne jak bylo receno vyse.. vypni vsechny addony treba je i smaz a spust to deflaut nastaveni. skus spustit repair.exe v adresari wow pro kontrolu filet na pc kde to blbne.
---
rozhodne mas velmi zvlastni probem kde tezko tusit v cem je hacek.. ale nezapomenme ze nam pocitace slouzi k reseni chybktere by bez nich nevznikly
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- ETI
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
2 VictimCZ
S tou angličtinou na tom nejsem uplně nejlépe, sice se domluvím, ale jak popsat tento kulantní problém to bude oříšek.
Nicméně ad. sítě je to Kabel >> Modem >>Router >> PC ( zjednodušeně, jde to přes více routerů k mýmu i bráchovému pc, tatik to kupuje jak rohlíky )
Ad Addony : Ty jsou kompletně smazany, repair tool kit sem spustil cca 2 minuty potom, co jsem zde napsal. Bohužel však bez výsledku.
Naštěstí mi s Charakterem vyšel brácha z Orgrimaru HSkem do Crossroads a potom z Cross... a vše mi naběhlo bez problémů, doufám, že to byla jen chvilková anomálie, jinak budu muset na Blizzard napsat.
EDIT: WDB i WTF sem vymazal, přeci jen jsem dřív hrál na neofic. serveru, ale nebudu dělat reklamu, s tím prowidrem nevim, skusim se poptat.
P.S: Díky moc Victime.
EDIT2 : O5 sem vlezl do orgrimaru a je to tu nanovo
S tou angličtinou na tom nejsem uplně nejlépe, sice se domluvím, ale jak popsat tento kulantní problém to bude oříšek.
Nicméně ad. sítě je to Kabel >> Modem >>Router >> PC ( zjednodušeně, jde to přes více routerů k mýmu i bráchovému pc, tatik to kupuje jak rohlíky )
Ad Addony : Ty jsou kompletně smazany, repair tool kit sem spustil cca 2 minuty potom, co jsem zde napsal. Bohužel však bez výsledku.
Naštěstí mi s Charakterem vyšel brácha z Orgrimaru HSkem do Crossroads a potom z Cross... a vše mi naběhlo bez problémů, doufám, že to byla jen chvilková anomálie, jinak budu muset na Blizzard napsat.
EDIT: WDB i WTF sem vymazal, přeci jen jsem dřív hrál na neofic. serveru, ale nebudu dělat reklamu, s tím prowidrem nevim, skusim se poptat.
P.S: Díky moc Victime.
EDIT2 : O5 sem vlezl do orgrimaru a je to tu nanovo
- VictimCZ
- Začátečník

-
chjo takze je tu ten bubak zas...ETI píše: EDIT2 : O5 sem vlezl do orgrimaru a je to tu nanovo
skus si projit offiko fora.. jak EU tak US ..korejsky asi nikdo neumime... a hledej podobne problemy.
napr:
Textures flickering after patch 2.1.0
If you are experiencing graphical distortions such as flickering of the video please temporarily turn off the “Level of Detail” under the Video Options. In order to disable this feature please follow the steps below.
1. While in game, open the Options menu.
2. Open the Video Options menu.
3. Locate the check box for "Level of Detail"
4. Uncheck the "Level of Detail".
5. Click "OK"
Disabling this feature may reduce the frame rate slightly; however, this is scheduled to be fixed in a future patch.
coz defakto ukazuje mozna smer kde by se dalo neco skouset... skus uplne vse povypinat dat na minimum... zda se neco zmeni a pak po 1 polozce zapinat.. s tim ze rada veci vyzaduje restart programu takze se na cas zabavis.
s mozna
2. Unknown - Player/NPC's labeled as "Unknown"
This issue is named after the names other player have when one is experiencing this problem. The WoW client on your computer is not receiving a name for the other players so it names them, by default, to be "Unknown". Other symptoms include players appearing without armor as well as your character model appearing plain white when you view your character sheet (C key).
This problem stems from the information that is coming to your computer from the realms being blocked or filtered in some way. There are 3 main causes to this problem listed below in order of likelihood.
# Checksum offload setting
# Duplex setting
# Router firmware
Please review the instructions here for the checksum offload and duplex settings first:
http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01686p3
You may need to contact the router's manufacturer for directions on checking and updating the firmware for the router. An easy step to check if the router is causing the information to be blocked in this fashion is to remove the router entirely. If connecting the computer to the modem resolves the problem then the router is blocking or filtering the information in some way. Remember that you will have to turn the computer and modem off before removing the router.
hodne stesti.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Koudy
- Začátečník

Jak to vidite s tim ingame teamspeakem ve WoW? Celkem dobrej napad rekl bych...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- icecubespectre
- Nováček

-
NJ....urcite to bude popularne, dost pouzitelna vec, nebude sa musiet stahovat kopa inych programov, predsalen je nepohodlne killit bossa a pritom tukat a pisat spravy co kde preco a ako... 
AMD Athlon X2 4000+,DFI Infinity NF UltraII-M2, GeForce 7950 GT 512 MB DDR, 2x 1GB Kingston, 2x HDD Seagate Barracuda 160 GB 7200 rpm.,2x DVD-Ram Plextor A-800x,Thermaltake Soprano skrina, Acer AL1917 19" LCD, Logitech G5 myš, Logitech Multimedia Keyboard
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Všichni hráči co platíte kartou můžete se pls mrknout sem?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=98854
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=98854
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
- Ekyss
- Nováček

-
Měl sem v podstatě ten samej problem, vše unknow, nemohl sem s nikym mluvit, obchodovat ... nicmeně ostatni hráči mě ve hře viděli a dostával sem whispery. Fakt nevim co přesně mi to zpusobovalo, ale bylo to na starý grafický k., pomohlo vždy přeinstalovani ovladaču na ni. S novou mi to už nedělá.ETI píše:Zdravím
- Butch
- Středně pokročilý

U nas se pouziva Ventrilo a taky pohoda.Koudy píše:Jak to vidite s tim ingame teamspeakem ve WoW? Celkem dobrej napad rekl bych...
Nevim jak je to u ts s narocnosti na datovy tok, ale Ventrilo je na tom hodne dobre.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Hogwash
- Začátečník

-
WoW hraju uz druhým rokem, ale tenhle problém se oběvil až ted. Moje fps je v prumeru tak 60-55, ale když treba kouzlim tak pozoruju ze me to klesá třeba až na 30, ale jen na jednu vteřinku hned potom to vyskočí znovu na 60 a potom zase treba na 40 a takhle se to porad opakuje a tohle mi zpusobuje takový zasekávání hry a ja nevim co s tím, takze jestli nekdo poradí budu rád...
- Frostys
- Začátečník

-
Nehrej za kouzlící charyHogwash píše:WoW hraju uz druhým rokem, ale tenhle problém se oběvil až ted. Moje fps je v prumeru tak 60-55, ale když treba kouzlim tak pozoruju ze me to klesá třeba až na 30, ale jen na jednu vteřinku hned potom to vyskočí znovu na 60 a potom zase treba na 40 a takhle se to porad opakuje a tohle mi zpusobuje takový zasekávání hry a ja nevim co s tím, takze jestli nekdo poradí budu rád...
Jinak zkus reinstall WoWka, pokud ti to nedělá v jiných hrách.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Hogwash
- Začátečník

-
- Sanchez
- Začátečník

Tak to je masakr:

47 kompů, dva lidi -> každý ovládá 23 acountů
více na: http://gizmodo.com/gadgets/a-real-raid- ... 275902.php
47 kompů, dva lidi -> každý ovládá 23 acountů
více na: http://gizmodo.com/gadgets/a-real-raid- ... 275902.php
- Skeeter
- Začátečník

Presne tohle se mi "obcas" deje taky....divny je prave to, ze to neni pokazdy. Pouzivam titan panel a tam kdyz si najedu do prefer. tak mam polozku Increasing Rate cervenou...vybec nevim co zvysujici hodnota vyjadrujeHogwash píše:WoW hraju uz druhým rokem, ale tenhle problém se oběvil až ted. Moje fps je v prumeru tak 60-55, ale když treba kouzlim tak pozoruju ze me to klesá třeba až na 30, ale jen na jednu vteřinku hned potom to vyskočí znovu na 60 a potom zase treba na 40 a takhle se to porad opakuje a tohle mi zpusobuje takový zasekávání hry a ja nevim co s tím, takze jestli nekdo poradí budu rád...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

Vcera jsem ten problem take zacal pozorovat, do te doby nic.
Objevuje se mi to nahodne proste fps najednou klesne z 50ti na 25 a jemne to zaskubne, nejdrive jsem si toho vsimal jen pri lootu, ale pak i kdyz jsem treba jel nejakou ledi vzdalenost na koni.
Novy patch ma opravit chyby ve vykonu, tak si myslim ze to snad pomuze.
S timhle zasekavanim jsem nikdy problemy nemel, az vcera.
Jinak jsem docela investoval do equipu, ale zase to tak na 15 levelu v pohode vydrzi....
http://armory.wow-europe.com/character- ... =Butchinka
Vcera me zezadu prekvapil Roug level 43 a dal jsem ho
health stone + pot proste warlock rulez. S + 179 shadow mi corruption tika za 92, coz neni marne.
Myslel jsem ze bude nejaky otravny quest na kone na 40lvl a ono nic, jen jsem koupil kouzlo a jedemeee
Nejdrive jsem si rikal ze si udelam twinka, ale kdyz jsem videl kolik by staly enchanty, tak jsem se na to vykaslal....nekdo ma treba warlocka na 39 levelu + 280 shadow damage, 2500hp, 2700many...
jenze enchanty ho prijdou treba na 2000g, mozna i vice 
Kamarad jel taky warlocka a porad v affi, na 50 levelu respecnul na demonologi kvuli Felguardovi, ale uz je zase affi. Rikal ze s affi dava vice mobu najednou.
Objevuje se mi to nahodne proste fps najednou klesne z 50ti na 25 a jemne to zaskubne, nejdrive jsem si toho vsimal jen pri lootu, ale pak i kdyz jsem treba jel nejakou ledi vzdalenost na koni.
Novy patch ma opravit chyby ve vykonu, tak si myslim ze to snad pomuze.
S timhle zasekavanim jsem nikdy problemy nemel, az vcera.
Jinak jsem docela investoval do equipu, ale zase to tak na 15 levelu v pohode vydrzi....
http://armory.wow-europe.com/character- ... =Butchinka
Vcera me zezadu prekvapil Roug level 43 a dal jsem ho
Myslel jsem ze bude nejaky otravny quest na kone na 40lvl a ono nic, jen jsem koupil kouzlo a jedemeee
Nejdrive jsem si rikal ze si udelam twinka, ale kdyz jsem videl kolik by staly enchanty, tak jsem se na to vykaslal....nekdo ma treba warlocka na 39 levelu + 280 shadow damage, 2500hp, 2700many...
Kamarad jel taky warlocka a porad v affi, na 50 levelu respecnul na demonologi kvuli Felguardovi, ale uz je zase affi. Rikal ze s affi dava vice mobu najednou.
- Butch
- Středně pokročilý

Takze uz jsem nasel pricinu zacukavani a rapidniho snizeni fps na mzik.
Byl to preplneny addon recap!
Byl to preplneny addon recap!
- Skeeter
- Začátečník