a co to treba otevrit v necem jiném?Tuner píše:ne ten bios nechce nahrat, dam do ati flah a pise mi nejaky mismatch
zkoušel jsi něco?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Stiahol som si Bios s nazvom Sapphire.X1800XT.512.Samsung126_051018 otvoril som winflash, ulozil som stary bios, dal som load a nasiel som v pc stiahnuty bios a dal som progr. na 2 sekundy mi sciernela obrazovka a mi vypisalo N/P mismatch ci take niecomedas píše:a co to treba otevrit v necem jiném?Tuner píše:ne ten bios nechce nahrat, dam do ati flah a pise mi nejaky mismatch
zkoušel jsi něco?

Jaky mismatch? Jses si jisty ze mas stahly spravny BIOS? Zkus tu kartu naflashovat v nouzovem rezimuTo Tuner: "mi vypisalo N/P mismatch ci take nieco"

Mam spravny bios, vyskusal som aj viacero biosov a nic, a v flashovanie okrem winflash sa neodvazujem.A takto vyzera ta hlaska http://lamaproducts.php5.sk/screen.JPG. A PCI kartu nemam, a kvoli tomu kupovat ju nebudem.Zvlastne ze niekomu ide pekne flashovat cez winflash a mne nic nejdekotas píše:Jaky mismatch? Jses si jisty ze mas stahly spravny BIOS? Zkus tu kartu naflashovat v nouzovem rezimuTo Tuner: "mi vypisalo N/P mismatch ci take nieco"![]()
Puvodni BIOS si zalohuj treba pres ATi tool, ja flashoval BIOS na 9600XT pres ATi WinFlash

Pokud si vypnes vsechno co se da na pozadi vcetne antiviru, firewalu.. tak by se nic stat nemelo. Kdyby ano, tak BIOS se da v pohode nahrat zpet, treba pres jakoukoliv kartu v PCI slotu. Ta hlaska nevim o co se jedna, jelikoz ti uz nemam vice jak poardit, timto koncim...a v flashovanie okrem winflash sa neodvazujem