Test DDR pamětí Geil UltraX550

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Asymetric
Nováček
Nováček
Bydliště: Praha, Bechyně, Týn nad Vltavou, České Budějovice a všude kam vedou koleje

Test DDR pamětí Geil UltraX550

Příspěvek od Asymetric »

Byl by někdo z Prahy ochoten otestovat moje DDR paměti Geil UltraX550 na frekvenci 266-277Mhz s továrním časováním (2,5-3-3-7)? Poslední dobou mi začaly házet chyby a já nevím, jestli je to deskou nebo právě pamětmi. A nerad bych je rovnou reklamoval, protože na 200Mhz běží při časování 2-2-2-5 perfektně. Díky.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Kolik voltů do nich pouštíš? Kdyžtak zkus přidat 0.1 - 0.2V a projet memtestem.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Asymetric
Nováček
Nováček
Bydliště: Praha, Bechyně, Týn nad Vltavou, České Budějovice a všude kam vedou koleje

Příspěvek od Asymetric »

To se na tom Asrocku těžko pozná:-( Je tam volba Auto, Low, High. Na Auto to naběhne do WXP a po čase zatuhne. Při volbě High skončí náběh modrou smrtí a restartem.
Nakonec jsem se dostal do WXP na 252Mhz a při testu v Everestu (test system memory) mi během pár minut mi vyběhlo hlášení "Hardware failure" nebo tak něco.
Asus Maximus Formula, Intel Core 2 Quad Q6700, 2x2048 Corsair DDR2 1066, HIS 2600XT
Odpovědět

Zpět na „Paměti“