blbnutie obrazu na CRT

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Aries
Nováček
Nováček

blbnutie obrazu na CRT

Příspěvek od Aries »

dnes mi zacal robit monitor taku srandu, ze sa z nicoho nic (uplne hocikedy, nezalezi na tom co na pc robim alebo co je spustene) sa obraz roztiahne akoby na sirokouhle rozlisenie (asi nie uplne 16:9), takze mi zmiznu okraje z oboch stran... a ked sa pokusim to manulane nastavit a zmensim sirku obrazu, tak su tie zmiznute okraje spat, ale nejak podivne zuzenea pokrivene, takze sa s tym vobec neda robit... a co je najvacsia sranda, po case to skoci naspat, takze mozem len cakat a dufat...
posledne 2 hodiny to spravilo asi 4krat, nemyslim ze by to same prestalo...
monitor je 17palcovy patrocny AOC, graficka karta je Radeon 9550, Windows XP pro... nemyslim ze by to mohlo byt ovladacom VGA (ale mozne je vsetko), bezi mi to uz asi rok a pol bez problemov a nic som nerobil s tym v poslednom case...
tak teraz neviem co to moze sposobovat, monitor je uz dost stary a ma uz problemy s obrazom (chodi hore-dole po zapnuti pc, neskor sa ustali, tak som to uz neriesil), ale nepocut ten zvuk ako staticka elektrina ked sa zmeni ten obraz (co robi pri zmene rozlisenia vzdy), tak uz som bezradny...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“