Hidden and Dangerous 1
Moderátor: Baneshee
- kapralik13
- Nováček

-
Hidden and Dangerous 1
Zdravim,nevěděl by někdo kde bych si ztáhnul češtinu na hru HIDDEN AND DANGEROUS DE LUXE verze 1.51 díky
//Thellwin - upraven název threadu
//Thellwin - upraven název threadu
- Maxtor
- Začátečník

-
1. Neumis napsat inteligentni nadpis..?
2. Spatna sekce.. patri to do her..
3. Google!!!
4. H&D uz je dneska freeware.. k deluxe verzi CZ videt neni.. zkusit tedy muzes stahnout tohle..
http://plnehry.idnes.cz/akcni/hiddenanddangerous.html
2. Spatna sekce.. patri to do her..
3. Google!!!
4. H&D uz je dneska freeware.. k deluxe verzi CZ videt neni.. zkusit tedy muzes stahnout tohle..
http://plnehry.idnes.cz/akcni/hiddenanddangerous.html
- Thellwin
- Administrátor

CZ verze nevyšla ? Už je to moc dlouho co jsem hrál Deluxe verzi co byla u Levelu takže si to nepamatuju.
Každopádně zkus toto:
Soubor hde.exe spusť s parametrem "language czech" a přejmenuj soubor sounds_english.dta na sounds_czech.dta
Nezkoušel jsem nevím jestli funguje, ale prý ano
Jinak protože ve Hrách ještě není thread o HD1 tak přesun z Ost. programů a upraven název threadu.
EDIT - tak jsem si vygoogli, že u nás vyšla deluxe verze komplet v CZ, takže si jí buď stáhni a nebo zkus to co jsem napsal
Každopádně zkus toto:
Soubor hde.exe spusť s parametrem "language czech" a přejmenuj soubor sounds_english.dta na sounds_czech.dta
Nezkoušel jsem nevím jestli funguje, ale prý ano
Jinak protože ve Hrách ještě není thread o HD1 tak přesun z Ost. programů a upraven název threadu.
EDIT - tak jsem si vygoogli, že u nás vyšla deluxe verze komplet v CZ, takže si jí buď stáhni a nebo zkus to co jsem napsal
Goldnoob team proud member!
- J X P
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

http://games.tiscali.cz/reviews/hddeluxecz/index.asp
... Tentokrát však ve speciální Deluxe verzi připravenou externí firmou Lonely Cat Games a navíc kompletně lokalizovanou do našeho rodného jazyka. Právě absence češtiny v původní verzi vyvolávala do jisté míry určité rozpaky - přeci jenom, když česká firma dělá nějakou hru, neměla by zapomínat na domácí zákazníky, i když je pravda, že o takových věcech rozhoduje pouze vydavatel, který byl v tomto případě zahraniční.
- Maxtor
- Začátečník

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no je to samy jako s Far Cry... Sice si ji muzes stahnout, ale tesco shopy ji taky stale prodavajMaxtor píše:No cestina byla urcite, otazkou je, jestli je i k downloadu.. podle me to totiz smrdi tim, ze na netu je jen EN verze a v obchodech CZ.. oni se totiz Hiddeni 1 porad prodavaji.. za 199,-
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jasne, jen ukazuju na skutecnost, ze i kdyz je hra free, tak ji stejne nekdo prodava... to same jsem videl s GTA, GTA2. uz jsou taky volne stazitelne a nekdo si na nich porad masti kapsu 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- kapralik13
- Nováček

-
hledám jinou verzi
nejdříve bych se chtěl omluvit,že jsem psal do jiné rubriky,jsem uplným nováčkem jak na tomhle tuningu tak i co se celkově týká počítače,tak bych se chtěl zeptat kde bbych si stáhnul hru i z češtinou H andD de luxe 1.3 díky
- J X P
- Středně pokročilý

Re: hledám jinou verzi
no, tak takoveto odpovedi se zde nikda nedockas a pokud je budes casto klast, ze zlou, v podobe zlute karty, se potazes. prozatim te omlouva tva nezkusenost, ale proto ti velmi doporucuji si precist pravidla zdejsiho forakapralik13 píše:nejdříve bych se chtěl omluvit,že jsem psal do jiné rubriky,jsem uplným nováčkem jak na tomhle tuningu tak i co se celkově týká počítače,tak bych se chtěl zeptat kde bbych si stáhnul hru i z češtinou H andD de luxe 1.3 díky
---
- Thellwin
- Administrátor

Tak do jaké verze jí tedy chceš ? Deluxe je tuším pouze ve verzi 1.51 a klasická hra pak byla postupně opatchovaná na verzi 1.3 na tu stáhneš češtinu tady - http://cestiny.idnes.cz/h/cedicclanek0014000313.html
Na Deluxe nevím kde, buď si stáhni tu verzi z TG a nebo zkus ten návod co jsem tady napsal.
TO J X P - kde je problém ?
Na Deluxe nevím kde, buď si stáhni tu verzi z TG a nebo zkus ten návod co jsem tady napsal.
TO J X P - kde je problém ?
- J X P
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- J X P
- Středně pokročilý

ale no tak, za slusne upozorneni, ze se zde verejne dotazy na full downloady nenosi a ze by mohl v ramci sve novackovske nevedomosti byt postizen ... aby si pripadne precetl pravidla ... myslim, ze na tom nic nemeni to, ze je tato skvela hra ve verzi deluxe uvolnena jako freeware, coz mi diky moji neznalosti uniklo.Maxtor píše:Njn.. mel zas nekdo pocit delat chytryho.. s kartou se potka max ale tak on sam..
chybovati je lidske a timto se za svuj prohresek omlouvam
doufam, ze jsem to jiz uvedl na pravou miru a diskuze na toto tema je tudiz uzavrena
---
- Thellwin
- Administrátor

Tak budeme to nedorozumění považovat za vyřešené, aby se nám tu zase nerozběhla debata trochu mimo
Jinak HD Deluxe je skvlá hra, ale dneska už bych to asi nehrál, protože přece jenom dvojka je ve všech směrech lepší. Jedničku jsem dohrál asi 4x z toho 3x s datadiskem a poprvé dokonce bez té verze delxue, což bylo občas peklo, protože hra mělá různé technické mouchy. Zamrzání bylo na denním pořádku
Jinak HD Deluxe je skvlá hra, ale dneska už bych to asi nehrál, protože přece jenom dvojka je ve všech směrech lepší. Jedničku jsem dohrál asi 4x z toho 3x s datadiskem a poprvé dokonce bez té verze delxue, což bylo občas peklo, protože hra mělá různé technické mouchy. Zamrzání bylo na denním pořádku