No a problém je ten, že místo 400GB mi to ukazuje pouhých 74,5GB
Kdo mi dokáže poradit co bych měl udělat, nebo co je špatně?? Počítač mi zahořeli v prodejně, takže by mělo být vše správně
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

jojo v BIOSu to píše 80GB! To nechápu, vždyť to má mít 400GB!Intelman píše:To odpovídá přesně 80GB. Jaké je přesné označení toho disku? Co je na štítku a jaké je jeho označení ve správci systému. Na 80GB není žádné omezení, možná systémem. Ten máš jaký? A základní desku?

NO LOL to myslíš vážně?robuTEKK píše:http://www.google.cz/search?hl=cs&q=SAM ... ooglem&lr=
evidentne ti tam misto 400GB dali 80GB disk!!

Ach jo, už jsem si myslel, že si vše v klídečku nainstaluju a bude pohoda, ale musím jet zase do prodejny jak blbec a vyměňovat hadrIntelman píše:http://www.samsung.com/my/products/hard ... ifications - jasná reklamace

Jdou měnit všechny mimo systémového disku, ale převážná většina programů nainstalovaných na pevných discích, u kterých se změní písmeno jednotky už nebude fungovat.Kapu píše:Ach jo, už jsem si myslel, že si vše v klídečku nainstaluju a bude pohoda, ale musím jet zase do prodejny jak blbec a vyměňovat hadrIntelman píše:http://www.samsung.com/my/products/hard ... ifications - jasná reklamace
Jinak můžu se vás tady ještě zeptat, zda-li jdou měnit ty písmena disků a mechanik? nechci starý disk jako C a novy disk jako G, protoze drivejsi pismena v abecedě jsou zabrány mechanikami

Však právě já budu mít nový hadr, takže hnedka jak nainstaluju windows, tak zmenim jmeno druhemu disku a jmena mechanik...Intelman píše:Jdou měnit všechny mimo systémového disku, ale převážná většina programů nainstalovaných na pevných discích, u kterých se změní písmeno jednotky už nebude fungovat.Kapu píše: Ach jo, už jsem si myslel, že si vše v klídečku nainstaluju a bude pohoda, ale musím jet zase do prodejny jak blbec a vyměňovat hadr
Jinak můžu se vás tady ještě zeptat, zda-li jdou měnit ty písmena disků a mechanik? nechci starý disk jako C a novy disk jako G, protoze drivejsi pismena v abecedě jsou zabrány mechanikami

Nová instalace je nejlepší způsob.Tak to nemusíš dělat nic. Systém si sám přiřadí písmena jednotek a disky samozřejmě budou před mechanikami. Možná budeš muset popřehazovat kabely v PC. Ten starý zapojit místo toho nového, tedy jestli je to taky SATA disk. Jestli je PATA, tak by to mělo stačit popřehazovat jenom BIOSu.Kapu píše:Však právě já budu mít nový hadr, takže hnedka jak nainstaluju windows, tak zmenim jmeno druhemu disku a jmena mechanik...
Můžeš mi tedy poradit jak se to prosím dělá? Ta změna písmen

je to SATA no, takže já jak jim to tam budu zítra dávat do té prodejny, tak jim řeknu ať mi to zapojí tak, že ten nový bude Cčko a ten starý bude Dčko, to by tak mělo jít ne?Intelman píše:Nová instalace je nejlepší způsob.Tak to nemusíš dělat nic. Systém si sám přiřadí písmena jednotek a disky samozřejmě budou před mechanikami. Možná budeš muset popřehazovat kabely v PC. Ten starý zapojit místo toho nového, tedy jestli je to taky SATA disk. Jestli je PATA, tak by to mělo stačit popřehazovat jenom BIOSu.Kapu píše:Však právě já budu mít nový hadr, takže hnedka jak nainstaluju windows, tak zmenim jmeno druhemu disku a jmena mechanik...
Můžeš mi tedy poradit jak se to prosím dělá? Ta změna písmen