Hoj,
mám celkem problém, který mě dost štve. Kdysi jsem měl geforsku a na ní jsem měl napojenou TV. Jela mi v modu, kde videoobraz, který běží i v malém okně na monitoru jsem viděl krásně na TV, platilo to i o hrách atd. U téhle karty to ale nastavit nejde. Zkoušel jsem všechny volby a nepodařilo se mi to zprovoznit. Lepších výsledků jsem dosáhl u volby clone, ale není to ono, stále to bylo moc velké!
Nevíte jak tuhle kartu nastavit přesně jako je popsané a jako jsem měl já nastavenou svou původní grafiku?http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
zdá se mě, že tyhle nové hračky by to měli zvládat daleko lépe než jejich předchudci z roku 2003, ale asi jsem se spletl. Chci to hlavně při práci s videem, kde mi video běží na PC v malém okně, ale na TV ho viddím ve full... to samé i hry. Díky za tipy a pomoc.
ASUS EN8600GT a TV
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- paax
- Nováček

-
- Josef Vlasák
- Nováček

-
- paax
- Nováček

-
No, sleduju, že čím vyšší řady karet, tím stojí více zahovno pro běžné uživatele a univerzalitu. Nakonec u těch ještě novějších nepůjde otevřít ani otevřít, jelikož ty karty nebudou podporovat "kancelářskou" grafiku... smutné no. Ostatně, nějakýma driverama by to snad mohlo jít sparvit, to by se ale museli "machři" od ASUSu více snažit.