Do ruky se mi dostal vcelku pěknej bigtower z dost pevnýho materiálu a pod vlivem hry Zaklínač (a trochu i zaklínačskejch knih) vzniká The Witcher case

Celej mod je stylizovanej jakoby do trosek tvrze v Kear Morhen (kdo čte Zaklínače, ví, o čem je řeč). Celá case by měla být "ozdobena" jakoby cihlami (kamennými) - ať už namalovanými nebo plasticky vystupujícími. Vpředu bude klasicky díra s větrákem, vyzdobena mřížkou v podobě kulatýho okna se svislejma mřížema. Bočnice: mám v plánu okno, jakoby probořenou zeď - tj. ohraničený ne/poničenejma cihlama na jedný, na druhý pak plastický logo hry. Asi zase stylizovaný do díry. Horní deska bude obsahovat držadla z řetězu, mezi nimi pak hlava zaklínačského amuletu - Geraltova, takže vlčí hlava.
Projekt je zatim v raný fázi, takže zatim jsem zatmelil díry po původním majiteli. Zkoušel jsem vyrobit na zkoušku pár cihel a dneska jsem zapracoval na vlčí hlavě. Vše teprve čeká na broušení (na skelnej tmel se obvzlášť těšim

), hlava se bude dobrušovat a hladit, nakonec přijde zpevňující ochrana povrchu a nátěr. U hlavy musim zmínit, že nejsem sochař ani modelář a je to moje první takováhle věc, takže jsem sám zvědav, jak to dopadne.
Teď už jen pár fotek. (Původní vzhled case jsem nestačil vyfotit).