Projekt: The Witcher

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Projekt: The Witcher

Příspěvek od Sir_-_Death »

Do ruky se mi dostal vcelku pěknej bigtower z dost pevnýho materiálu a pod vlivem hry Zaklínač (a trochu i zaklínačskejch knih) vzniká The Witcher case :) Celej mod je stylizovanej jakoby do trosek tvrze v Kear Morhen (kdo čte Zaklínače, ví, o čem je řeč). Celá case by měla být "ozdobena" jakoby cihlami (kamennými) - ať už namalovanými nebo plasticky vystupujícími. Vpředu bude klasicky díra s větrákem, vyzdobena mřížkou v podobě kulatýho okna se svislejma mřížema. Bočnice: mám v plánu okno, jakoby probořenou zeď - tj. ohraničený ne/poničenejma cihlama na jedný, na druhý pak plastický logo hry. Asi zase stylizovaný do díry. Horní deska bude obsahovat držadla z řetězu, mezi nimi pak hlava zaklínačského amuletu - Geraltova, takže vlčí hlava.

Projekt je zatim v raný fázi, takže zatim jsem zatmelil díry po původním majiteli. Zkoušel jsem vyrobit na zkoušku pár cihel a dneska jsem zapracoval na vlčí hlavě. Vše teprve čeká na broušení (na skelnej tmel se obvzlášť těšim :( ), hlava se bude dobrušovat a hladit, nakonec přijde zpevňující ochrana povrchu a nátěr. U hlavy musim zmínit, že nejsem sochař ani modelář a je to moje první takováhle věc, takže jsem sám zvědav, jak to dopadne.

Teď už jen pár fotek. (Původní vzhled case jsem nestačil vyfotit).

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

no, říkal jsem si jak dlouho odolá tato sekce witcher-mánii :)
zatím joo, dobrý :up:
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

zkus alespon na netu pls. najit nejake fotky puvodni case... docela by me zajimalo co je to za case..diky
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

ou tak uplácaná plastika je fakt luxusní, i když se víc podobá scratchovi z ice age :) . Jenom si tak řikám aby ti nepřevažovala case :)

Držim palce, vymyšlený to máš pěkně... :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

lord_sef píše:zkus alespon na netu pls. najit nejake fotky puvodni case... docela by me zajimalo co je to za case..diky
No narafinuju na ní plechy a vyfotim to :) Ale až zejtra.
SpeedyGT píše:ou tak uplácaná plastika je fakt luxusní, i když se víc podobá scratchovi z ice age :) . Jenom si tak řikám aby ti nepřevažovala case :)

Držim palce, vymyšlený to máš pěkně... :wink:
Díky. Hlava měla jít původně dopředu, ale jsou tam sjížděcí dvířka a já mám strach, že ta hlava je bude tahat dolu. Takže jde na víko, kde pro ní udělám podstavec, aby koukala dopředu a ne nahoru :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Zceho si modeloval tu vlci hlacu? Keramicka hlina, nebo nejakej modurit? Jinak napad je to dobrej, sem zvedavej jak budes pokracovat :)
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

miluju mody podle pc her :inlove: jinak vypada to fakt pekne ta vlci hlava :up: btw nechce nekdo udelat warcraft case ? :-D
faltis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faltis »

kvalita.... hodne stesti :)
Never by a pc modder then you are killer!! :D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Díky všem. Hlava je z keramický hlíny (dali mi kus v keramičce). Jinak teď už je stoprocentní, že hlava půjde na víko. Sice ještě není dotvrdlá, ale už tak je docela těžká. Zejtra, když všechno správně dotvrdne, by se do ní měl pustit smirek a začalo by vybrušování a vyhlazování.

Ještě sem pro lord_sefa postnu fotky původní case. Předek navrchu nepřečnívá, jen se mi ho nechtělo dosazovat na doraz - obtížně se vyndavá. S case jsem hodně spokojen, páč je krásně pevná a má kvalitní plechy :) Jen ještě nevim, co přijde na dvířka. Určitej nápad bych měl, ale nevim, jak to bude vypadat.

Obrázek

Obrázek
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

"dali mi kus v keramičce"

poradnej kus..;)

teda zaujali me hlavne 2 veci:
1) madlo na dvirkach...takhle velky to se moc nevidi to se musi nejak vyuzit (treba uriznout :D)
2) napravo to hnedo-cerveny bo co to je...no takhle to vypada jako nejakej kus nabytku z 80-90 let
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

Uz sem myslel ze modding zaklinacovi odola :) Mas to paradne vymysleny, plastika vypada moc hezky, takze preju hodne stesti :wink:
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dark GunMan píše:"dali mi kus v keramičce"

poradnej kus..;)
To je pravda - je toho půl kýble :)
Dark GunMan píše:1) madlo na dvirkach...takhle velky to se moc nevidi to se musi nejak vyuzit (treba uriznout :D)
JJ, nespíš půjde pryč. Místo něj bych chtěl dát takovou tu otevřenou hubu s kovovym kroužkem, co bejvá na starejch hradech/zámcích a tak. Ale uvidim, páč ta hlína zatim vypadá, že by byla těžká.
Dark GunMan píše:2) napravo to hnedo-cerveny bo co to je...no takhle to vypada jako nejakej kus nabytku z 80-90 let
Je to asi nějakej design-úlet. Půjde zamaskovat.

Inferno - díky :)
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

To je pravda - je toho půl kýble :)
Hh lol
JJ, nespíš půjde pryč. Místo něj bych chtěl dát takovou tu otevřenou hubu s kovovym kroužkem, co bejvá na starejch hradech/zámcích a tak. Ale uvidim, páč ta hlína zatim vypadá, že by byla těžká.
J vim...to by vypadali paraadne ;)

Je to asi nějakej design-úlet. Půjde zamaskovat.
No poradnej...

Jinak kdyby si mel cas a byl blazen tak tomu pejskovi muzes udelat cerveny oci z LEDek (coz by bylo pekny), vysouvaci jazyk, sliny, vrceni/stekani atd :D
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
risko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risko »

no jasne :D si tam dá vodníka a hadičkou si ješte zavede vodu do jeho pusy a pod pyskem dalsi hadicku zase zpatky do obehu ne? :D
Pak ješte nějakou vybraci když beží PC, jako když ve hře je poblíž nebezpečí tak se ta hlava taky třese :-D :lol:
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

diky moc za puvodni foto skrine...
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

risko píše:no jasne :D si tam dá vodníka a hadičkou si ješte zavede vodu do jeho pusy a pod pyskem dalsi hadicku zase zpatky do obehu ne? :D
Pak ješte nějakou vybraci když beží PC, jako když ve hře je poblíž nebezpečí tak se ta hlava taky třese :-D :lol:
Jo jo fotnatku.
A s tim tresenim to chce neco poradnyho aspon 5 stupen rychterovy skaly nebo jak se to pise...a zapinani PC by bylo delano na otisky prstu v jeho tlame jakmile by to zkusil nekdo cizi chramst a tlama by se zavrela a ukasla mu prst...
risko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risko »

Dark GunMan píše:
risko píše:no jasne :D si tam dá vodníka a hadičkou si ješte zavede vodu do jeho pusy a pod pyskem dalsi hadicku zase zpatky do obehu ne? :D
Jo jo fotnatku.
A s tim tresenim to chce neco poradnyho aspon 5 stupen rychterovy skaly nebo jak se to pise...a zapinani PC by bylo delano na otisky prstu v jeho tlame jakmile by to zkusil nekdo cizi chramst a tlama by se zavrela a ukasla mu prst...
lol ještě zboří barák :D, ale ty otisky nejsou špatný.... tu plochu umístit na jazyk a zmechanizovat a oddělit spodní čelist :D to je zabezpečení
žádný sig, taky sig
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

risko píše:
Dark GunMan píše: Jo jo fotnatku.
lol ještě zboří barák :D, ale ty otisky nejsou špatný.... tu plochu umístit na jazyk a zmechanizovat a oddělit spodní čelist :D to je zabezpečení
Jj a kdyby nekdo to chtel otevrit nasilym tak by tam by semtex ktery by za 5 sec vybuchl...a v tom vlkovi by ty cerveny oci byli 2 maly kamerky...

ale abych nebyl OT...
Co treba z te modeliny :D udelat napis The Witcher...a dat ho na ten predek...kam si chtel dat tu hlavu
treba :

Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jestli ches aby byl ten vlk lehci tak budes muset jit do laminatu.
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=116817
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dark GunMan píše:Jinak kdyby si mel cas a byl blazen tak tomu pejskovi muzes udelat cerveny oci z LEDek (coz by bylo pekny), vysouvaci jazyk, sliny, vrceni/stekani atd :D
Červený oči jsem plánoval, ale to by se muselo zabudovat dovnitř hlavy a to se mi dělat nechtělo. Uvažuju spíš o podsvícení celý hlavy (jako když se ve hře blíží nebezpečí). Ale s osvěcovánim to nechci přehánět. nemám rád, když case září jak pouliční lampa. Vrtění, štěkot neplánuju :)
Na předek nápis dávat nebudu, za prvý se mi to na předcích nelíbí a za druhý je naplánovanej na bok :wink:

Woyta: No laminát ještě nevim, chtěl bych využít tu hlínu, když jí mám tolik. Řek bych, že ta huba už moc vážit nebude. A ještě k předku - ten panel nebudu chtít, aby sjížděl až k zemi, ono by tam asi stejně bránilo to "obezdění" větráku. Napadlo mě, že bych jako brzd použil dvou šibenic, ale chce to ještě vyzkoušet, jak to bude vypadat.

Dnešní plán broušení hlavy překazilo její nedotuhnutí, takže se na to vrhám až zejtra.

lord_sef: Nemáš zač :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“