Jak mám nastavit ve Front Page nebo přes Html aby se mi odkaz (soubor *.ppt) otevřel v novém okně a zároveň při každém otevření rovnou i maximalizoval? Každé zvlášť nastavit umím, ale aby to běhalo i dohromady to mi nejde. Jedná se o parametry příkazu target.
Děkuju.
a href="ppt/Vyvoj.ppt" target="_blank"
HTML - otevření odkazu v novém maximalizovaném okně IE
- wena
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
HTML - otevření odkazu v novém maximalizovaném okně IE
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Lemra
- Čestný člen

Tělo skriptu třeba nějak takhle:
function OpenWindow() {
MyHeight = (window.screen.height)
MyWidth = (window.screen.width)
zobraz = window.open("", "okno_max", "height=MyHeight, width=MyWidth, resizable=no, status=yes, left=0, top=0, scrollbars=no, toolbar=yes, menubar=yes");
zobraz.focus()
}
Volání provedeš
<a onClick="OpenWindow();" target="okno_max" href="../odkaz.html">ODKAZ</a>
function OpenWindow() {
MyHeight = (window.screen.height)
MyWidth = (window.screen.width)
zobraz = window.open("", "okno_max", "height=MyHeight, width=MyWidth, resizable=no, status=yes, left=0, top=0, scrollbars=no, toolbar=yes, menubar=yes");
zobraz.focus()
}
Volání provedeš
<a onClick="OpenWindow();" target="okno_max" href="../odkaz.html">ODKAZ</a>
..