Striker II Extreme + 9800gtx sli
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Trek
- Začátečník

Striker II Extreme + 9800gtx sli
Zdravim,
mam striker II extreme, TWIN3X2048-1333C9DHX = 2GB, 2 x 9800GTX.
Zdroj 850W.
Pri hrach mi to zamrza (celej system), pokud mam nastaveny antialiasing > 0. Bez antialiasingu se zda, ze zadny problem.
Pamet ok, 1.5V, NB 1.54V, SB 1.5V. Casovani zaklad. Zadnej pretakt. Teplota se zda ok.
Memtest ok po 3 pruchodech, 3dmark i jiny benchmarky ok.
Ovladace od nvidia posledni, vista 32 bit.
Nejaka rada?
mam striker II extreme, TWIN3X2048-1333C9DHX = 2GB, 2 x 9800GTX.
Zdroj 850W.
Pri hrach mi to zamrza (celej system), pokud mam nastaveny antialiasing > 0. Bez antialiasingu se zda, ze zadny problem.
Pamet ok, 1.5V, NB 1.54V, SB 1.5V. Casovani zaklad. Zadnej pretakt. Teplota se zda ok.
Memtest ok po 3 pruchodech, 3dmark i jiny benchmarky ok.
Ovladace od nvidia posledni, vista 32 bit.
Nejaka rada?
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trek
- Začátečník

- Trek
- Začátečník

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trek
- Začátečník

Mam toto:
memory 1.5
nb 1.54
sb 1.5
p1 enabled
p2 enabled
9,9,9,24,2T, ty enhanced veci jsou auto
spread spektra vsechny disabled
cpu mam E8500, vse auto, u vlastnosti mam povolen jen execute disable bit
teploty cpu 35, mb 29, nb 64, sb 55
u toho cpu nevim ten novej bios je nejakej divnej, realtemp ukazuje 40, bios 32 (v idlu)
grafiky cca 50 stupnu v idle, pri zatezi to leze nahoru tak jak si nastavim ventilatory v smartdoktorovi
memory 1.5
nb 1.54
sb 1.5
p1 enabled
p2 enabled
9,9,9,24,2T, ty enhanced veci jsou auto
spread spektra vsechny disabled
cpu mam E8500, vse auto, u vlastnosti mam povolen jen execute disable bit
teploty cpu 35, mb 29, nb 64, sb 55
u toho cpu nevim ten novej bios je nejakej divnej, realtemp ukazuje 40, bios 32 (v idlu)
grafiky cca 50 stupnu v idle, pri zatezi to leze nahoru tak jak si nastavim ventilatory v smartdoktorovi
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trek
- Začátečník

Tak bohuzel,
testuju to http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ a pokud dam 16xAA tak to vzdycky chcipne.
Nastaveni jsem zkousel na 701 i na 702 ruzny permutace napeti
CPU 1.25 - 1.27 - 1.3
pameti na 1.5 az do 1.8, kdyz nemaj 1.5 tak nejedou v dual channel (tyhle pameti co mam maj default 1.5)
nb 1.55 - 1.6
sb 1.5 a 1.55
Zkousel jsi karty 9800GTX, neni to ovladacem?
testuju to http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/ a pokud dam 16xAA tak to vzdycky chcipne.
Nastaveni jsem zkousel na 701 i na 702 ruzny permutace napeti
CPU 1.25 - 1.27 - 1.3
pameti na 1.5 az do 1.8, kdyz nemaj 1.5 tak nejedou v dual channel (tyhle pameti co mam maj default 1.5)
nb 1.55 - 1.6
sb 1.5 a 1.55
Zkousel jsi karty 9800GTX, neni to ovladacem?
- Trek
- Začátečník

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
na této desce jsem testoval 2 9800 GTX naprosto v pohodě ...
dokonce i tri najednou ... dela to i ve hrach nebo jen v tom testiku?
ted jsem ten tvůj test zkoušel a pohoda, jede s 16x stabilně. A to jedu na FSB 400MHz, CPU QX9650 4GHz, 2GB DDR3 1600MHz 20-7-7-7-2-1T a dve přetaktovaný 8800 Ultra. Ovladace 175.16
PS. zkus flashnout do obou karet stejnej bios, ale pokud to nepadá třeba po hodině hraní Crysis s 16/8 AA tak bych to neresil ...
dokonce i tri najednou ... dela to i ve hrach nebo jen v tom testiku?
ted jsem ten tvůj test zkoušel a pohoda, jede s 16x stabilně. A to jedu na FSB 400MHz, CPU QX9650 4GHz, 2GB DDR3 1600MHz 20-7-7-7-2-1T a dve přetaktovaný 8800 Ultra. Ovladace 175.16
PS. zkus flashnout do obou karet stejnej bios, ale pokud to nepadá třeba po hodině hraní Crysis s 16/8 AA tak bych to neresil ...
- Trek
- Začátečník

Karty maji stejnej bios, zjistil jsem to pomoci gpu-z (62.92.3B.00.05). Premyslel jsem o flashnuti karet na novejsi bios, problem je, ze nevim kde vzit novejsi bios a cim ho tam flashnout (mam karty od Asusu).
Fakt uz nevim. Testuju to vetsinou timto programem, hraju ted jen opposing fronts, kdy to spadne po case i s 2xAA (nezkousel jsem to s novym 702 biosem).
Jinak jsem ale cetl ruzne na forech, ze to dela docela dost lidem dokonce i v sestavach od alienware.
Problem je, ze se to projevuje jen v d3d aplikacich s AA a po case. 3dmark jsem mel spustenej 4 hodiny ve smycce a nespadlo to.
Jenom jeste podotykam, ze bez AA mi to nepada.
Fakt uz nevim. Testuju to vetsinou timto programem, hraju ted jen opposing fronts, kdy to spadne po case i s 2xAA (nezkousel jsem to s novym 702 biosem).
Jinak jsem ale cetl ruzne na forech, ze to dela docela dost lidem dokonce i v sestavach od alienware.
Problem je, ze se to projevuje jen v d3d aplikacich s AA a po case. 3dmark jsem mel spustenej 4 hodiny ve smycce a nespadlo to.
Jenom jeste podotykam, ze bez AA mi to nepada.
- Maddogg
- Čestný člen

- Trek
- Začátečník

Tak je to jasny damy a panove. Je vadna jedna graficka karta. Zkousel jsem je stridave v jednom slotu a jedna jede naprosto v pohode a jedna sice jede v pohode, ale ne ve hrach.
Bacha na ne, moje posledni hypoteza je, ze jich je vadnejch hodne velky procento (u me 50%
Jeste, ze mam dve, tezko bych to overil.
Bacha na ne, moje posledni hypoteza je, ze jich je vadnejch hodne velky procento (u me 50%
Jeste, ze mam dve, tezko bych to overil.
- Trek
- Začátečník

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Trek
- Začátečník

Pokusim se používat ten edit 
Testoval jsem docela hutně tu kartu co teď mám (druhá je na RMA) a jsem si téměř už jist, že to zamrzání bylo tou kartou. Striker je naprosto v pohodě i paměti. Nechal jsem hodinku běžet ten Real-time HDR IBL, pak jsem hrál autíčka nějakou tu hodinku ve full hd s maximálním antialiasingem a anizotropním filtrováním a žádný zamrzání.
Všechny napětí jsem dal zas dolu, jen jsem přidal trochu pamětem.
Jo a k tem 50%, je jasny, ze zrejme 50% nebude spatnejch, ale mam hypotezu je spatnejch bude asi dost. Problem se zamrzanim se pozna az kdyz se to trochu orostuje nejakou hrou nebo testikem. Vsichni porad resi na forech pameti, stikera ... ale nene to je ok.
Testoval jsem docela hutně tu kartu co teď mám (druhá je na RMA) a jsem si téměř už jist, že to zamrzání bylo tou kartou. Striker je naprosto v pohodě i paměti. Nechal jsem hodinku běžet ten Real-time HDR IBL, pak jsem hrál autíčka nějakou tu hodinku ve full hd s maximálním antialiasingem a anizotropním filtrováním a žádný zamrzání.
Všechny napětí jsem dal zas dolu, jen jsem přidal trochu pamětem.
Jo a k tem 50%, je jasny, ze zrejme 50% nebude spatnejch, ale mam hypotezu je spatnejch bude asi dost. Problem se zamrzanim se pozna az kdyz se to trochu orostuje nejakou hrou nebo testikem. Vsichni porad resi na forech pameti, stikera ... ale nene to je ok.
- vlastoun
- Nováček

-