Problem s UT 2004
Moderátor: Baneshee
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s UT 2004
Cau lidi mam ut2004 a kdys hraju tak mi mizej steny schody a hned se objevi ta stena a zase zmizi cim to je ? mam Athlon 2100+ 256 DDR radeon 9600 pro hram to na 800/600 32 bit a all na normal diky.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to su riadne stare ovladace ...... ja som mal podobny problem na C 3,5 ......... daj ich odinstalovat cez ovladaci panel a len nainstaluj nejake novsie .....
Kedze tvoja karta nieje az taka stara kludne mozes pouzit aj posledne oficialne C 4,5 ............
Kedze tvoja karta nieje az taka stara kludne mozes pouzit aj posledne oficialne C 4,5 ............
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel si i už reinstalovat celej Win? A pak postupně direct, ovladače na grafiku a ostatní ovladače a pak roznou hru?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A co mas za desku, cpu a pod.?Mrkvac píše:Tak sem skusil direct x a furt to dela a hru sem take instaloval znova dokonce mam i new windle tak co ted ? ja uz fakt nevim!
nemas nahodou neco s VIA KT600 ?
Pak skus zmenit AGP8x na 4X a vypnout nebo zapnout fastwrites v biosu.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak windle sem dal novy pak sem tam kopl direct x a ovladace a stale to dela myslel sem ze se mi prehriva ramka ale take to neni ono. desku mam od FIC via kt 400 Chipset mam ji rok ale nedaval sem tam new ovladace na desku ty tam pokazde instaluju s toho CD. Athlon 2100+ a 256DDR na 333 Mhz ati radeon 9600 pro skousel sem i ten fastwrite vypnout zapnout a bezelo to v poho 3 kola a pak to zase delalo a AGP 8x a 4x sem tam nenasel akurat neaky aparature size tot vse.
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten AGP 8x prenos se da zapnout i v ovladacich v smargater.Mrkvac píše:Tak windle sem dal novy pak sem tam kopl direct x a ovladace a stale to dela myslel sem ze se mi prehriva ramka ale take to neni ono. desku mam od FIC via kt 400 Chipset mam ji rok ale nedaval sem tam new ovladace na desku ty tam pokazde instaluju s toho CD. Athlon 2100+ a 256DDR na 333 Mhz ati radeon 9600 pro skousel sem i ten fastwrite vypnout zapnout a bezelo to v poho 3 kola a pak to zase delalo a AGP 8x a 4x sem tam nenasel akurat neaky aparature size tot vse.
Neprehriva se ti grafika - chip nebo pameti? Skus ji podtaktovat.
Dela ti to i v jinych hrach? Kdyz ne tak si zapni opengl renderer...na 9600 je sice pomalsi ale u mne na 9100 je rychlejsi.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prave ze jeste u zadne gamesky mi to neudelalo jenom u Ut2004 a o tom perhrivani nevim nevim ja pustil pc po 12 hodinach hned sem pustil ut2004 a delaloto takze prehrivani bych vyloucil a ten opengl renderer se da zapnout kde bo ja neinstaluju komplet ati pack ja jen displey driver nic jineho. co ted ? nebo mne to ut uz toci 
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
OpenGl zapnes takhle, v UT2004 system je soubor textovy UT2004.ini
Sou tam takovyhle radky:
[Engine.Engine]
;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice
;RenderDevice=D3D9Drv.D3D9RenderDevice
;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice
RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice
;RenderDevice=PixoDrv.PixoRenderDevice
Ty nebudes met ; pred tim prvnim radkem... tak to uprav podle tohoto.
; pred prvim dej a pred openGL vymaz.
Tim povolis openGL.
Sou tam takovyhle radky:
[Engine.Engine]
;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice
;RenderDevice=D3D9Drv.D3D9RenderDevice
;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice
RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice
;RenderDevice=PixoDrv.PixoRenderDevice
Ty nebudes met ; pred tim prvnim radkem... tak to uprav podle tohoto.
; pred prvim dej a pred openGL vymaz.
Tim povolis openGL.
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To ti to máme snad nakreslit, nebo co ? Víš, co to je konfigurační soubor ? A umíš číst ? Pokud splňuješ tyhle dvě podmínky, tak máš v tom předchozím příspěvku k dispozici veškeré informace, které potřebuješ.Mrkvac píše:Tak tenhle postup sem fakt nepobralaz budes na icq tak mi to treba lip vysvetlis jestli budes mit cas.
Najdeš si to místo, které ti tu Mtex popisuje a tam máš na výběr z několika renderovacích rozhraní. Ty zakomentuješ (pomocí ";" na začátku řádku) to, co nechceš a povolíš (odmazáním středníku) to, co chceš. V tvým případě OpenGL. Ještě něco chceš vědět ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Posli mi teda sz s tvim mailem a ja ti ten upraveny ini soubor poslu, je to par KB.Mrkvac píše:Tak tenhle postup sem fakt nepobralaz budes na icq tak mi to treba lip vysvetlis jestli budes mit cas.