MSI K9AGM3-FD / FIH (AM2, 690G) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- Pida7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
MSI K9AGM3-F
Dobrej , potřeboval bych na tuhle desku nejnovější BIOS,hledal jsem snad už všude a nic. A jestli sní má někdo zkušenosti tak by mi mohl říct kde najdu v BIOSU děličku,fsb,voltage,atd. díky
- Pida7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
aspoň nejsem sám,doufám,že se někdo najde kdo nám poradí... Já taky zkoušel taktovat processor přez windowsy ,ale tam jediný co můžu udělat je zvednout Voltage a snížit děličku , HT a FSB nejde prostě nastavit je to v tom programu,ale je to světlý,takže nejde niak nastavit. 
EDIT: Dělám to v programu AMD overdrive
EDIT: Dělám to v programu AMD overdrive
- MaDFroG
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MaDFroG
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- GaGy
- Začátečník

To me docela sere ,koupil jsem ji kamaradovi za ucelem overclocku a nic z toho asi nebude ..Dnes sem chtel objednat dalsi ,ale nastesti sem se rozhodl pro Nfroce ... ufff 
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- MaDFroG
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

MSI K9AGM3-FD / FIH (AM2, 690G) - zkusenosti?
Takze mam tuto desku. Po mensich porodnich bolestech viz http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=122867 vse jede jak ma. Asi jsem mel blby kus nebo nejaka horsi kompatibilita s RAM.
Kazdopadne, deska je dobra.
Napisu akorat negativa:
- Male pasivy na chipsetech, ale i tak jsou teploty maximalne 50°C (spis opravdu min)
- V beznem BIOSu nelze taktovat, ale ja vlastnim jeden beta BIOS, v kterem taktovat jde celkem bez problemu. Sice najdete opravdu jen zakladni nastaveni, ale i tak to staci na OC kolem 30%
Kazdopadne, deska je dobra.
Napisu akorat negativa:
- Male pasivy na chipsetech, ale i tak jsou teploty maximalne 50°C (spis opravdu min)
- V beznem BIOSu nelze taktovat, ale ja vlastnim jeden beta BIOS, v kterem taktovat jde celkem bez problemu. Sice najdete opravdu jen zakladni nastaveni, ale i tak to staci na OC kolem 30%
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- LoCaL
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI K9AGM3-FD / FIH (AM2, 690G) - zkusenosti?
Zdravim pekne
a nenasel by se nekdo s tim biosem kde by se dalo taktovat ? 
AMD Athlon 64 X2 5400+ Black Edition 2800MHz@3300MHz MicroStar K9AGM3-F AMD 690 A-Data Extreme Edition DDR II 2x2GB 800MHz + Patriot DDR II 2x2GB nVidia GigaByte 9500GT DDR III 512MB Benq FP91G+ SATA II Samsung 500GB & IDE Wester Digital 160GB CoolerMaster Centurion 5
- Plesnivy
- Nováček

-
chtel bych se zeptat kde si sehnal ten beta bios
- Nasty_boy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No já mám MSI K9AGM3-F
a bohužel také byť po update přes MSI Live 3 nemohu BIOS pochvalit.
Nejprve mi dlouho odmítal přepnout z integrované karty na PCI-e 16x kam jsem si přikoupil novou kartuMSI GeForce 9500GT,512 MB DDR2, neboť ta integrovaná X1200 series co je tam v základu to je tak na hry do roku 07-08 a pak šlus ende.
Když už jsem konečně BIOS přesvědčil že PCI-e je PRIMARY tak sice karta již naběhla, ale nyní je nestabilní. Asi málo napětí na pamětích nebo na GPU, ale bohužel opět zde BIOS nepomuže, neboť jsou tam sice hodnoty Voltage, ale nejde s nima hýbat. Takže mohu ještě zkusit silnější zdroj zda to neustálí a jinak sem asi v řiti. A to jsem ještě ani nestihl nějaký OC a už jsem v koncích
a bohužel také byť po update přes MSI Live 3 nemohu BIOS pochvalit.
Nejprve mi dlouho odmítal přepnout z integrované karty na PCI-e 16x kam jsem si přikoupil novou kartuMSI GeForce 9500GT,512 MB DDR2, neboť ta integrovaná X1200 series co je tam v základu to je tak na hry do roku 07-08 a pak šlus ende.
Když už jsem konečně BIOS přesvědčil že PCI-e je PRIMARY tak sice karta již naběhla, ale nyní je nestabilní. Asi málo napětí na pamětích nebo na GPU, ale bohužel opět zde BIOS nepomuže, neboť jsou tam sice hodnoty Voltage, ale nejde s nima hýbat. Takže mohu ještě zkusit silnější zdroj zda to neustálí a jinak sem asi v řiti. A to jsem ještě ani nestihl nějaký OC a už jsem v koncích
OC Beginer with mainstream PC.