uz se z toho asi osypu...
preinstaloval jsem na notebooku XP. CD s drivery chybi. stahnul jsem si nekolik verzi driveru pro tuhle mobilni grafickou kartu, ale instalace nikdy neprobehne radne. ovladace porad chybi, Spravce zarizeni grafarnu vubec nevidi a pojmenovava ji jako Radic videa kompatibilni s VGA, program Everest NVIDII vidi. Notebook je paskvil Patriot 2453, vyrobce stranky nema... vsechno ostatni - zvuk, modem, Lan jsem nasel u Adventu, ktery je podobne postaveny a funguje to. pouze kvuli driverum pro grafiku odkazuje na NVIDIA.com, coz je k nicemu, protoze tam v jejich formulari vubec nenabizi GO karu verze 4. zatim jsem zkousel instalovat soubory, ktere jsem nasel poruznu jinde:
s195zvidx
nvidia_omega_xp2k_216921
W2K_NVALL_41124
77.72_win2kxp_english_whql
93.71_forceware_winxp2k_international_whql
VIA_Hyperion_4in1_v456v
ty bud koncily zpravou, ze podporovany hardware nebyl nalezen, nebo, ze to neni produkt labtek, nebo se instalace tvarila, jako ze probehla i s vyzvou k restartu, ale po nem nic, XP grafarnu nevidi, ovladace nenainstalovany.
mate nekdo tuto kartu a odpovidajici ovladace, nebo poradite, co stim?
moc dik
Nedari se mi instalace ovladacu pro NVIDIA GeForce4 Go 440
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- aamaa
- Nováček

-
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
> http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=11669
Tam jsou posledni ovladace na tu grafiku z modnutym INF.
EDIT: Pomalej...
Tam jsou posledni ovladace na tu grafiku z modnutym INF.
EDIT: Pomalej...
- aamaa
- Nováček

-
diky panove,
stahnul jsem ten ovladac 9371, ale hazi mi to stejnou hlasku jako u jinych:
Program Nastaveni NVIDIA nenalezl zadne ovladace, ktere jsou kompatibilni s vasim soucasnym hardwarem. Nastaveni bude nyni ukonceno. <OK>
Jeste se zeptam jinak, notebook byl pred instalaci XP v servisu, dokoupil jsem RAMku. Je mozny, ze ti troubove grafarnu nejak odpalili? Kdyz jsem NB prebiral, system grafiku videl.
Jen opakuju: Everest nVidii najde.
stahnul jsem ten ovladac 9371, ale hazi mi to stejnou hlasku jako u jinych:
Program Nastaveni NVIDIA nenalezl zadne ovladace, ktere jsou kompatibilni s vasim soucasnym hardwarem. Nastaveni bude nyni ukonceno. <OK>
Jeste se zeptam jinak, notebook byl pred instalaci XP v servisu, dokoupil jsem RAMku. Je mozny, ze ti troubove grafarnu nejak odpalili? Kdyz jsem NB prebiral, system grafiku videl.
Jen opakuju: Everest nVidii najde.