Nedari se mi instalace ovladacu pro NVIDIA GeForce4 Go 440

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
aamaa
Nováček
Nováček

Nedari se mi instalace ovladacu pro NVIDIA GeForce4 Go 440

Příspěvek od aamaa »

uz se z toho asi osypu...

preinstaloval jsem na notebooku XP. CD s drivery chybi. stahnul jsem si nekolik verzi driveru pro tuhle mobilni grafickou kartu, ale instalace nikdy neprobehne radne. ovladace porad chybi, Spravce zarizeni grafarnu vubec nevidi a pojmenovava ji jako Radic videa kompatibilni s VGA, program Everest NVIDII vidi. Notebook je paskvil Patriot 2453, vyrobce stranky nema... vsechno ostatni - zvuk, modem, Lan jsem nasel u Adventu, ktery je podobne postaveny a funguje to. pouze kvuli driverum pro grafiku odkazuje na NVIDIA.com, coz je k nicemu, protoze tam v jejich formulari vubec nenabizi GO karu verze 4. zatim jsem zkousel instalovat soubory, ktere jsem nasel poruznu jinde:
s195zvidx
nvidia_omega_xp2k_216921
W2K_NVALL_41124
77.72_win2kxp_english_whql
93.71_forceware_winxp2k_international_whql
VIA_Hyperion_4in1_v456v

ty bud koncily zpravou, ze podporovany hardware nebyl nalezen, nebo, ze to neni produkt labtek, nebo se instalace tvarila, jako ze probehla i s vyzvou k restartu, ale po nem nic, XP grafarnu nevidi, ovladace nenainstalovany.

mate nekdo tuto kartu a odpovidajici ovladace, nebo poradite, co stim?
moc dik
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

to je bohužel to co se ted opomíjí. Integrované čipy na které vůbec nevycházejí ovladače a proto jsi odkázán bud na modifikované soubory, ale je to na tvé vlastní riziko, nebo stáhnout ovladače od výrobce tvého NTB :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JSzu »

> http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=11669
Tam jsou posledni ovladace na tu grafiku z modnutym INF.

EDIT: Pomalej...
aamaa
Nováček
Nováček

Příspěvek od aamaa »

diky panove,
stahnul jsem ten ovladac 9371, ale hazi mi to stejnou hlasku jako u jinych:

Program Nastaveni NVIDIA nenalezl zadne ovladace, ktere jsou kompatibilni s vasim soucasnym hardwarem. Nastaveni bude nyni ukonceno. <OK>

Jeste se zeptam jinak, notebook byl pred instalaci XP v servisu, dokoupil jsem RAMku. Je mozny, ze ti troubove grafarnu nejak odpalili? Kdyz jsem NB prebiral, system grafiku videl.

Jen opakuju: Everest nVidii najde.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“