nevite nekdo co s tim ?
QIP a problem s prenosem souboru ve Viste
- Montoya
- Začátečník

QIP a problem s prenosem souboru ve Viste
Mam vistu 64bit Ultimate a qip 8070...Kdyz mi nekdo chce poslat soubor tak se to posle OK ale kdyz tam open file location tak to hodi nejakou chybu ze slozka neexistuje,kdyz dam normalne C:\Program Files (x86)\QIP\Users\196333916\RcvdFiles tak tam opravdu zadna slozka s uzivatelem, ktery mi soubor posila neni. Tim padem se k tomu poslanymu souboru ani nedostanu 
nevite nekdo co s tim ?
nevite nekdo co s tim ?
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Re: QIP a problem s prenosem souboru ve Viste
QIP tam nemůže zapisovat(patrně kvůli právům), tak se neuloží. Já jsem přesunul celou složku QIPu do kořenového adresáře disku C a jede to, jak má
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: QIP a problem s prenosem souboru ve Viste
Vista obvykle transparentně pro programy (co nemohou psát do PF) tyto soubory přemístí do C:\Users\jmeno\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\QIP a tyto se pak tváří jako kdyby v PF byly, novější verze QIPu Infium (aktuální build pokud vím 9011) už v základu cpe soubory tam kam "patří", tj. C:\Users\jmeno\AppData\Roaming\QIP, nevím jak klasický QIP ale u toho nového lze zvolit složku s profilem, ideálně kamkoli kam může zapisovat, někam pod C:\ počínaje Dokumenty konče... není třeba přesouvat celou složku s programem