Vista a odkazy
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Barnabas
- Nováček

-
Vista a odkazy
Prosím HELP. Mám Win Vista Ultimate a nejdou mi otevírat odkazy z programů, např mám spuštěný nějaký program, dám si záložku O programu, tam je odkaz na www stránky, ten se mi když na něj najedu podbarví, z kurzoru se mi udělá ručka, kliknu a nic, A tak te to ve všech programech. Nejdou tak i tlačítka nabídek, které odkazují na www stránky. Nejvíce mně to vadí v SeznamDVD, kde jsou odkazy na stránky o filmu, hercích atd. Za každou radu dík.
- bubanek
- Středně pokročilý

Re: Vista a odkazy
máš nastavený defaultní prohlížeč?
zkus
Ovládací Panely->Programy->Výchozí programy->Přidružit typ souboru nebo protokol k programu
vyber HTTP a HTTPS a dej tam IE, nebo FireFox nebo co používáš za prohlížeč
zkus
Ovládací Panely->Programy->Výchozí programy->Přidružit typ souboru nebo protokol k programu
vyber HTTP a HTTPS a dej tam IE, nebo FireFox nebo co používáš za prohlížeč
- Barnabas
- Nováček

-
to bubanek
THX, už to funguje.
jen odkazy php se ještě nechcou otvírat.
THX, už to funguje.
jen odkazy php se ještě nechcou otvírat.
- bubanek
- Středně pokročilý

jak to myslíš odkazy php? jako něco.php ?
- Barnabas
- Nováček

-
Třeba v programu SeznamDVD jsou podrobnosti o filmech s odkazy na film, herce, režiséry atd. Když na ně kliknu, nic. Zkusím pravým, vlastnosti a tam stojí typ souboru - php. Tak nevím.