problém s wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ondra-banov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém s wifi

Příspěvek od ondra-banov »

Mám doma wifi sít a když se k ní připojím připojí se mi pc jakoby na dvakrát...mám tu připojení např. domeček a domeček 2 a vlastně přitom je to jedna sít. A když se snažím jednu odpojit odpojí se obě naráz. Centrum sítí a sdílení mi ukazuje že jsem připojen k několika sítím. nevíte někdo co s tím aby se tam zobrazila jen jedna sít?

Stává se to i když si připojím kabel do notesu taky se tam zobrazí dve stejné síte....

mám notebook HP dv6830, Vista home premium, tenhle problém mi to dělá chvíli...ap je nastaveno spravně, dělá to jen na mojem pc.

//Wuu: presun z OS
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s wifi

Příspěvek od IkE Blaster »

Coze? Wifi se muze pripojit jen k jedne siti najednou...
martz
Nováček
Nováček

Re: problém s wifi

Příspěvek od martz »

Zdravim, chtel bych vas poprosit o radu, mam starsi AirLive WL-1120AP a pridelenou IP adresu. Nedavno jsem si reinstaloval windows na normalnim pc a od te doby mi Iphone pres Wifi nenacte zadnou stranku ani nestahne data ikdyz je pripojenej do te site. To same mi dela notebook, take si nic pres wifi nestahne (ikdyz mam pro notebook take pridelenou urcitou ip jako u normalniho pc). Na normalnim pc internet pres kabel funguje, ale pres wifi nic nejde ikdyz ji oba pristroje vidi. Myslite ze je HW vada v tom AirLivu ? Nebo ta reinstalace windowsu nak pozmenila jeho nastaveni ? ( osobne si myslim, ze reinstalace windows by na to neměla mit vliv, protoze to nastaveni je ulozeny v tom AirLivu. Myslim si to spravne? :) ) pro upresneni : kabel od netu vede do ap ( v ap je zapla wifi ) a dalsi kabel z ap vede do pc. Jinak notebook a iphone jsou pripojeny pres wifi. V pc je rucne vypsana ip od poskytovatele a v notebooku take, iphone se pripojoval automaticky. Nechapu proc to prestalo jit, nic me nenapada :( jedine jestli wifi(ip iphonu- jak se pripojoval) nak nezakazal poskytovatel, kdyz se tam pripojoval automaticky bez vlastni ip, ale to je asi blbost, to by musel zakazat i notebooku- jestli to vubec takle zakazat jde :) Nevíte prosim Vas jak to zas zprovoznit? Nemel jste nekdo podobny problem? Diky za pomoc!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“