Herní sluchátka cca +/- 1000Kč..

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Herní sluchátka cca +/- 1000Kč..

Příspěvek od 3Dmonk »

Ahoj
Jak po neúspěšných hledání jsem se obrátil na (doufám) oboru znalým...
Hledám primárně Herní sluchadla cca 1000Kč. Nejlépší by byly s odjímatelným mikrofonem(není nutné). Dale by chtěl (pokud možné) se zvukovou kartou usbčkovou. Hodlám totiž hrát na integrované zvukové kartě což není štastné řešení. No a babo raď.... Prosím je to jeden z mých jediných dárků k vánocům tak bych si chtěl vybrat dobře.

Budu toto forum sledovat často takže se nebojte zeptat pokud budete potřeba něco vědět...

Díky Monk!

Heslo: Prosím
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Herní sluchátka cca +/- 1000Kč..

Příspěvek od 3Dmonk »

Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

:::Tady::: ti doporučuji pokračovat, nejlépe ti poradí asi F1lIP a v sekci SLUCHÁTKA odpovída celkem často.
Přeji přijemný výběr a radost z hezkého vánočního dárku.

Pokud ale chceš, aby ti mohli přesněji odpovědět, doporučuji napsat, zda jsi progamer, hardcoregamer,... Pak jakou/ké hry hraješ (ty ke kterým chceš headset), potom zda budeš poslouchat i hudbu a popř. jak jsi náročný.

Osobně bych laicky volil Creative Labs Fatal1ty Gaming Headset, má ho můj kamarád, hraje s ním CSS a WOW a musím říct, že ho slyším jasně a čistě. Co se sluch. týče, ty jsem slyšel 20 min u něj. Mohu jen doporučit. :wink: ;-) ;-) :wink:
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Sluchátka, která se ti líbí celkem dost překračují tvůj rozpočet. Nevadí to?
K tvému výběru. Sluchátka jsem neslyšel, předpokládám ale, že zvukovka, která se k nim přikládá je tato: SteelSound Siberia USB a to není žádný zázrak (jediné, co tím získáš je to, že neuslyšíš pazvuky, které vydávají integrované zvukovky - ne všechny).
Můj typ je: Koss SB/49 a k tomu sehnat v nějaké bazaru použitou SB Audigy (1,2,4). Vyjde tě to zhruba na stejnou cenu, jako Icematy, ale na hry by to mělo být lepší řešení.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Audigi? mezi Audigi a live! je pro stereo sluchatka rozdil? ja koupil live!, prce je chci jen na stereo...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Díky moc za odpovědi... Koss SB/49 ty má kámoš a říkal že jsou dobrý. Ale celkem mě štve že maj ten mikráč pač bych chtěl občas něco poslechnout. Dokázal by mě někdo odradit o těch Steelseries? májí ten separovaný mikrofon... Jo jsem Začínající hráč který by si chtěl hodně dávat CS 1.6 (hraji ho poslední dobou velmi intenzivně + steam k vánocům)... A poslouchat kvalitní Hudbu !ne z podělanejch šputovek.... (vypadávaj mě z uší) a aby mi sluchátka vydželi delší dobu. Ty Creative Fatal1ty mi říkal že nic moc že ty kosáky jsou lepší. Ale zato mají ten mikráč odendávací (Creative).

Hry: WoW
Counter-Strike
Gta:SA MP
+ TeamSpeak
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ano. Rozdíly jsou v D/A převodnících (převádějí digitální signál na analogový), které jsou přece jen u Audigy o něco lepší. A v podpoře vyšších verzí EAX http://en.wikipedia.org/wiki/Environmen ... extensions
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Promiň že jsem takovy amater ale nerozumim......
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

To byla reakce na Ryckyho.

2 3Dmonk: Jestli můžeš, tak si ty Kossy u kámoše zkus a pokud by ti vyhovovali, tak můžeš koupit samostatná sluchátka Koss UR/29 - je to ten samý model, ale bez mikrofonu a k tomu koupit samostaný mikrofon např: TENTO
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tyhle zvukovky nejsou delane pro sluchatka. neco pres to poslouchat je utrpeni. ale kdyz uz, tak nejaka bazarova audigi 2 ZS by se k tem sluchatkum hodila. tezko se to ale schani.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Takže teda tyhle Kossy? ja si je teda vyzkouším.
Ale stejnak mám porád v Hlavě ty Steelseries :evil: :-D
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

myom: ja to mam na hry, ne na hudbu, na ni mam philips (zadna slava, ale porad lepsi)
Filip: koupil sem live za 150 z bazaru ;D Az budu potrebovat, dam 500 za audigi :D
Pocki, tohle sem nevedel: takze z compu de digital a zvukovka prehodi na analog?? ja myslel, ze de analog z compu...

Monk:jestli si chces fakt davat 1,6, tak ti doporucuju investovat do mysi a sluchatek(delas dobre) a nwm, jestli zvlast mic je to nej - mam s nim s ts2 spatny zkusenosti... Ale filip to vi lip, ja se teprv ucim :wink:
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Jako že mam hodit eště lepší sluchátka? Jsou na to Dobry ty steel? nebo lepší ty Koss? a myš tu si koupim za svý úspory později... myslim že je důležitější slyšet nepřítele přez celou mapu... Kámoši to tak slyšej a říkaj kde jsou přez celou mapu (např. inferno) to pak čumim (maj steam takže ne WH)
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Netusim ktery sou lepsi, no ja sem si koupil Sennheiser PC 350 G4ME , protoze sou na fps delany a maj super vejsky a mirne stlumeny basy, takze kroky/reload za rohem slysim super a kdyz u me bouchne granat, nebouchnou mi usi... Problem: dal sem za ne 3.5k - teda dostanu je k vanocum, ale zkousel sem je a super.
Mno, ja hraju css a tam sou kroky atd hur slyset, jinak je kravina, ze slysej pres celou mapu, mozna tak ak kolt, cs je delany tak, ze neprichazej z takovy dalky zadny zvuky, takze ti ¨m, ze je das na plny pecky si nepomuzes... 8)
Never vsemu a navic, kdyby slyseli pres celou mapu (treba dust2), tak by jim pri strelbe z awp ustrelila i usi :D
Jinak mam taky steam a wh spustit de, nepouzival sem, jen sem chtel vedet, jak sem hral, kdyz sem mel wh, natocil sem se proti botum a mam ted predlohu na cheatery :D
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Myslel jsem to obrazně.... Dám příklad! Ptantuje na velký v Infernu (de_inferno na levo od spawnu CT napravo od T) tak začal plantovat a slyšel jak si vyskakuje pod oknem myslel že tam asi je někde.... (okno je- když vyleze z průchodu T tak vidí přez ulici takový okno které má na krajích mřížku. Dá se do tý mstnosti dostat větracím průchodem! je celkem dlouhá vzdálenost a slyšel plantnul a šel najistotu! jsme byli na TS.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, takhle urcite, ale z druhyho konce jak sem psal, tohle sem s 350 taky slysel, to snad i vic a o dost, jenze na tohle ti staci obyc na max, me de o kroky za rohem, reload- nemuze se hned branit atd...
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Já bych chtěl kvalitní sluchátka na kterých si pustim i pěkně hudbu!
Tak co jaký?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Nechci se opakovat, ale vyzkoušej ty Kossy. Jestli ti sednou, tak radím neexperimentovat a jít do nich. Pokud ne, tak až pak řešit něco jiného, protože to bude spíš koupě naslepo, tak abys pak nelitoval.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Právě se mi moc nelíbyly přišli mi takový "kšuntsý" měl jsem je možná nahlavě a nijak mě neohromily.... asi budu muset jít vyzkoušet nebo jít přímo někam do obchodu vyzjoušet jiný. Nevíš o nějakym kvalitním kamenným obchodem kde by tento sortiment byl?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Monk: to ze sem psal myom, ze to nemam na hudbu neznamena, ze na tom poslouchat nejde, jen to neni hifi. Dovolim si tvrdit, ze se mi jejich muzika libi vic, nez na tech kossech (slysel sem je v shoppu). A sry, ale koss mi zvukove nesedi, a¨mam radsi sennheiser. Zkus v obchode a kamenak? to bys muselrict v jakym meste :roll: .
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“