usb problem

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
fluzbrok
Nováček
Nováček

usb problem

Příspěvek od fluzbrok »

...no najprv newem ci som to tu dal spravne, ak nie tak prepacte...a teraz k problemu kupil som si novy usb kluc ..dal som ho prvikrat do pc isiel v pohodicke dal som bezpecne odstranit ...a na druhy den ked si tam chcem nieco mdat tak uz mi napisalo len ze "zariadenie nebolo najdene" ...to bolo na pc mam tam os win XP sp1 MB: abit KV7 ...skusal som aj vymazat zo spravcu zariadeni ale nic :(....potom som skusal na notese X51Lseries os win XP sp3 ale spravilo to iste ale tam sa aj rosvietilo na chvilku ale zasa viplo a napisalo ze zariadenie nebolo najdene ...neviete co by s tym usb mohlo byt?....vopred dakujem
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: usb problem

Příspěvek od Ryck »

asi ti skapalo, daj na reklamacie :D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
fluzbrok
Nováček
Nováček

Příspěvek od fluzbrok »

no presne toto som necel pocut ...:D ale dakujem :P
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, to je mi jasne, ale tym, ze si nic nezmenil, tak sa muselo po**** nieco vovnutri a do toho nebabri, inak ti prestane platit zaruka :D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“