sdileni internetu vista-vista

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Poros
Nováček
Nováček

sdileni internetu vista-vista

Příspěvek od Poros »

Dobrý den. Jsem na koleji, kde mám stolní PC připojen do kolejní sítě jen pro moji MAC adresu a dále mám notebook který bych potřeboval připojit k internetu. Na stolním PC mám wifi kartu, takže jsem na PC vytvořil sít ad hoc, při vytváření jsem zaškrtnul povolit sdílení internetu, notebook připojil a vše fungovalo. Ovšem nedávno mi zmizela při vytváření ad hoc sítě položka Povolit sdílení internetu. Zkoušel jsem si podle internetu nastavit ručně ip adresy a branu ovšem marně, pi zakládání stále chybí položka Povolit sdílení internetu. A přes switch mi internet na notebooku asi těžko půjde když je kolejní sítt na MAC adresu. Co ted? Dekuju
LukasKiller
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: sdileni internetu vista-vista

Příspěvek od LukasKiller »

Router si tam dat nechces? MAC adresu by sis na routeru prenastavil...
Core i5 750@ + Noctua U12P; GB P55A-UD4; Kingston 2x2GB 2000Mhz HyperX; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB; Samsung SpinPoint T 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: sdileni internetu vista-vista

Příspěvek od Weslo »

myslím že odebrání a znovunainstalování tvé síťové karty by mělo stačit
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“