Jakým programem otevřít image soubory *.cbf
- Lexx
- Nováček

Jakým programem otevřít image soubory *.cbf
Mam problem jak vypalim obraz CDcka s priponou .cbf tak aby to fungovalo jak ma - alkohol 120% ani nero to neberou - HELP!!! 
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Lexx
- Nováček

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je smůla, musí risknout CDRWin a ten mu přepíše ovladače, pokud teda má XP, u 98ček to myslím nedělalo. Možná jde to přepsání zakázat, program se ptá, jestli je tam má dát ............... už si pořádně nevzpomenu.
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 5. úno 2005, 13:55, celkem upraveno 1 x.
Bathory
- Lexx
- Nováček

no tak asi neco ten obraz cd s touhle priponou vytvorit muselo tak to samy musi asi ten obraz vypalit - snad budu mit stesti a najdu to jinde...
a jeste jeden problem stahnul jsem to samy ale ve formatu ISO - to Nero i Alkohol umi vypalit, ale po vypaleni mi nebeha autorun a kdyz se na obsah cd chci kouknout tak se chova jako by bylo prazdny - to prece za 7 minut vypalovani neni mozny, nebo jo??? poradte i s timhle diky ptze uz toha mam plny zuby - proc nemuzou bejt jednotny pripony, krucifix?!?diky
BTW:jak moc to rozhodi ty drivery - a hlavne jaky drivery?
a jeste jeden problem stahnul jsem to samy ale ve formatu ISO - to Nero i Alkohol umi vypalit, ale po vypaleni mi nebeha autorun a kdyz se na obsah cd chci kouknout tak se chova jako by bylo prazdny - to prece za 7 minut vypalovani neni mozny, nebo jo??? poradte i s timhle diky ptze uz toha mam plny zuby - proc nemuzou bejt jednotny pripony, krucifix?!?diky
BTW:jak moc to rozhodi ty drivery - a hlavne jaky drivery?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No vytvořil to právě CDRWin. Našel jsem o tom pokec na CDR.CZ.Lexx píše:BTW:jak moc to rozhodi ty drivery - a hlavne jaky drivery?
Mě to vyrušilo kompletně ASPI. Přestali pak fungovat některý programy, který mají něco společnýho s optickýma mechanikama. Trvalo mi dost dlouho, než jsem přišel na to, že to dělá CDRWin.
Napravit se to samozřejmě dá a to tak, že ty ASPI znovu přeinstaluješ a možná i nově vypal. softy, už si to moc nepamatuju. Stalo se mi to dvakrát, od tý doby se CDRWin vyhýbám obloukem
Bathory
- mhl
- Středně pokročilý

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Lexx
- Nováček

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Preco tie image subory rovno palis..... najskor ich vyskusaj vo vyrtualnej mechanike ci su vobec dobre...!!!!!
V tychto vymennich sietach sa casto presuvaju aj rozne nefunkcne veci....!!!!
A download DeamonTols je napr. tu.... http://www.daemon-tools.cd.
V tychto vymennich sietach sa casto presuvaju aj rozne nefunkcne veci....!!!!
A download DeamonTols je napr. tu.... http://www.daemon-tools.cd.
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Lexx
- Nováček

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Uděláš nejlíp, když si toho Daemona stáhneš, trochu si s ním pohraj a uvidíš, že na to přijdeš.
Jak napsal Random, napřed to vyzkoušej ve virtuálce.
Není nic lepšího, než říkat, že něco nejde nebo neumím, když jsem to ještě nezkusil.
Při více CDčkové instalaci vždy odkážeš na aktuální CD, nic složitého na tom není.
btw: promazáno, upraveno
u každého příspěvku je tlačítko EDIT, může tak doplnit svůj předchozí post!
Jak napsal Random, napřed to vyzkoušej ve virtuálce.
Není nic lepšího, než říkat, že něco nejde nebo neumím, když jsem to ještě nezkusil.
Při více CDčkové instalaci vždy odkážeš na aktuální CD, nic složitého na tom není.
btw: promazáno, upraveno
u každého příspěvku je tlačítko EDIT, může tak doplnit svůj předchozí post!
Bathory