propojení adsl modem + wifi ap nefunguje

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jardafox
Začátečník
Začátečník

propojení adsl modem + wifi ap nefunguje

Příspěvek od jardafox »

Mám menší problém, neska mně přišel od gts novera novej modem, pokoušel jsem se to zapojit, dlouho sem to šteloval, nefungovalo, tak si říkám, že možná nefunguje s mým postarším APčkem edimax. Zapojil jsem proto starej modem zyxel prestige 650R-33, na kterým to do tý doby běželo předtím, jenže vono to furt neběží.
Takže co s tím, mám chaos ve všech těch DHCP a podobnejch názvech, zabezpečení na APčku jsem veškerý povypínal, jediný, co se mně zatím daří, tak je připojení z modemu ethernetovým kabelem do ntbku, který normálně valí. když ale připojím kabel z modemu do apčka, tak sice bezdrátový připojení funguje, ale internet ne, tzn asi nějaká chyba mezi ap a modemem, něco se tam tluče, ale nevím co, už se s tím jebu od oběda,
prosím nějakou radu s vysvětlením jak pro největšího blba, díky moc....
jardafox
Začátečník
Začátečník

Re: propojení adsl modem + wifi ap nefunguje

Příspěvek od jardafox »

ještě poznámka, dyž sem byl bezdrátově připojenej do AP, tak na něj ping fungoval, ale dál na modem už ne, což potvrzuje že to asi bude někde v komunikaci těchhle dvou zařízen, ip mají samozřejmně každej jinou
jardafox
Začátečník
Začátečník

Re: propojení adsl modem + wifi ap nefunguje

Příspěvek od jardafox »

nakonec jsem obě ty mrdky vyresetoval a od začátku nastavil a funguje, tudíž tohle téma můžete smazat....
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“