Ahoj,
tento rok jsem si koupil GK nVidia 9800gtx+. Nejenom že mi dali 65nm serii, ale ještě se grafika přepíná z 3d do 2d v zátěži i když mám dobře vyřešeno chlazení. Ale na reklamaci musíte uvést příčinu (myslím, nereklamoval jsem osobně ještě nikdy). Neznáte tedy nějaký program, který dokáže odhalit chybu GK? Nechci být měsíc bez GK, aby mi to nakonec poslali zpátky + poštovné.
Díky za pomoc.
//Thellwin - upraven název
GF 9800GTX+ - přepínání 3D -> 2D a případná reklamace
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- look ass
- Nováček

GF 9800GTX+ - přepínání 3D -> 2D a případná reklamace
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pon 5. říj 2009, 10:42, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Přesun do správné podsekce
Důvod: Přesun do správné podsekce
- Trek
- Začátečník

Re: reklamace 9800gtx+
To bude chyba v ovladacich. Jakou mas verzi ovladacu?
V nvidia control panelu nastav Power managment mode na hodnotu Prefer maximum performance.
Podle mne mas 9800GTX+ protoze 9800GTX se neumi podtaktovavat, tuto funkci proste nema.
V nvidia control panelu nastav Power managment mode na hodnotu Prefer maximum performance.
Podle mne mas 9800GTX+ protoze 9800GTX se neumi podtaktovavat, tuto funkci proste nema.
- look ass
- Nováček

Ovladače vždy aktualizuju na nejnovější. Ona se nepodtaktovává prostě najednou snížení výkonu o 80%.
- no-X
- Středně pokročilý

1. nVidia na webu neuvádí, jaké verze čipů na jaké karty osazuje, takže pokud to neměl uvedené prodejce v popisu zboží, nebo výrobce karty na krabici/webu, tak to jako závadu uznat nemusejí.
2. Na reklamaci nemusíš uvádět příčinu závady, ale popis závady (co to nedělá, nebo co to dělá špatně). Odhalení příčiny je problém servisu (pokud to někdo bude opravovat).
2. Na reklamaci nemusíš uvádět příčinu závady, ale popis závady (co to nedělá, nebo co to dělá špatně). Odhalení příčiny je problém servisu (pokud to někdo bude opravovat).
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- obcanskej
- Začátečník

-
Nepsal si, zda to tak bylo hned od začátku, nebo jestli to začalo ažc později. Máš-li možnost, zkus kartu v jiném počítači. Přepnutí z 3D na 2D by asi mělo mít za následek pád hry, nejenom nějaké zpomalení, ne?
Řeknu to asi takhle, 20% výkonu u GTX 580 navrch proti GTX 480? To bude stačit tak maximálně na nejslabší modely z řady HD 6900.
...majitelé KEPLER grafik budou brečet, protože ve většině hrách mají nižší výkon, než za tu samou cenu mají konkurenční grafiky HD 7800...
Mohu vám již se 100% jistotou říci, že zatím grafické karty KEPLER rozhodně výkonné HD 7900 neohrozí.
...majitelé KEPLER grafik budou brečet, protože ve většině hrách mají nižší výkon, než za tu samou cenu mají konkurenční grafiky HD 7800...
Mohu vám již se 100% jistotou říci, že zatím grafické karty KEPLER rozhodně výkonné HD 7900 neohrozí.
- s_ebastian
- Nováček

-
Re: GF 9800GTX+ - přepínání 3D -> 2D a případná reklamace
rivatuner jako monitor a 3dmark nebo rthdribl jako test..