Vynechávání reproduktoru
Moderátor: CageJ
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Vynechávání reproduktoru
Zdravím, včera jsem koupil nový repráky Genius SP-HF 3000A. Vše sem zapojil tak, jak se sluší a patří do notebooku (Dell studio 1555). Pustil sem nějákou hudbu a tak, vše bylo v pohodě až do chvíle kdy mi vypadl pravý reproduktor, což je ten, na kterým jsou ovládací prvky atp. Když sem repro vypl a zapl, tak zas vše fungovalo jak má. Výpadky se ale tu a tam opakují. Taky pomůže když do toho repráku mírně zvrhchu bouchnu. Nevíte někdo jak bych mohl odstranit ty výpadky, nebo co by je mohlo způsobovat? Jinak budu muset reklamovat :/ Díky za odpovědi
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechávání reproduktoru
buď popros nějakého kamaráda co se vyzná v elektrice ať ti na to mrkne - nejspíš nějakej špatnej spoj. nebo hold reklamace. něco podobnýho jsem teď měl s věží. stačilo proletovat spoje konektoru na jack
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- dewator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechávání reproduktoru
Aha, nevíš jestli tam nedávájí nějákou pečeť, která se poruší když se to otevře? Abych nepřišel o záruku nebo tak :/ Brácha dělá elektro, by se mi na to moh mrknout až se tu zas někdy ukáže.
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"