Zdravím, mohu se zeptat jak fungují tyto folie?
Konkrétně planuju kupovat tuto ale píšou u ní " na ntb do 17" " ? To se nějak odstřihne nebo jak se stím čachruje? Mám totiž 15,6" HP ProBook 4510s, a nevím jestli to na něj pujde dát...vůbec totiž nevím, co známená jako na ntb do 17", jelikož nechápu ten princip, jestli se to nějak zmenším, odstřihne či co..(když mám 15,6") ? děkuji předem za pomoc
Ochranna folie na NTB
Moderátor: Don
- heroik
- Začátečník
- pc blazen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ochranna folie na NTB
Jak se to dělá s touto folií nevím, ale ještě se můžeš kouknout na skinzone.cz, co jsem koukal, mají v nabídce i tvůj model, jen je to tam trochu dražšíheroik píše:Zdravím, mohu se zeptat jak fungují tyto folie?
Konkrétně planuju kupovat tuto ale píšou u ní " na ntb do 17" " ? To se nějak odstřihne nebo jak se stím čachruje? Mám totiž 15,6" HP ProBook 4510s, a nevím jestli to na něj pujde dát...vůbec totiž nevím, co známená jako na ntb do 17", jelikož nechápu ten princip, jestli se to nějak zmenším, odstřihne či co..(když mám 15,6") ? děkuji předem za pomoc
- heroik
- Začátečník
Spíš by mě zajímlao jak je to stěmi na alfacompu..plánuju to brát odtamtud
- heroik
- Začátečník
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
za 165,-CZK si to muzes zjistit sam, ne? teda pokud si odhodlanej si tuhle "hruzu" na booka nalepit (ted nemyslim konkretni thema, ale folie obecne).
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- Alpa7
- Nováček
-
Já si to koupil taky v alfe http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 12YV000P3O přímo tudle bylo to na 17" noťasy ale když tu folii otočíš je tam takový rámeček podle kterého to odstřihneš nebo ořízneš ... mam noťas stejný jako ty .