Gigabyte ATI Radeon HD 4650 1GB AGP

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Jarda1986
Nováček
Nováček

Gigabyte ATI Radeon HD 4650 1GB AGP

Příspěvek od Jarda1986 »

Zdravím, nedávno jsem si koupil grafickou kartu HD4650. mám trochu starší PC AMD Sempron 2800+ 2,00GHz 1GB RAM OS Windows 7. Od začátku mi win hlásili chybu že nebyly nainstalovaný ovladače přitom jsem je nainstaloval zkusil jsem dát automatický vyhledání řešení a po několika pokusech začlo vše fungovat. pustil jsem hru gothic III a najednou se začal strašně kosit zvuk a obraz se zasekl rozmazal a PC se restatovalo. Teď když pustím jakoukoliv hru tak se po nějaký době zasekne celý PC a pomůže jen restart na tvrdo :( . Taky od tý doby co mám v PC tu grafiku tak jsou problémy se zvukovkou když pustím třeba winamp tak spadne nebo se zase zasekne celý PC :sad: . můžete mi prosím někdo poradit?? Je možný že by tu grafárnu nezvládala deska?? :( Díky moc
Pumbaa
Nováček
Nováček

Re: Gigabyte ATI Radeon HD 4650 1GB AGP

Příspěvek od Pumbaa »

Tema je sice asi uz neaktualna, ale niekomu to moze pomoct. Mam athlon xp 2500+ win xp sp3, mb MSI KT4AV, cipset KT400 , na doske integrovanu zvukovku AC97(vypnuta) + Soundblaster 128PCI v PCI slote(aktivna). Tiez som kupil Radeon HD4650 AGP, 1GB DDR2 ale od sapphire - rovnake problemy so zvukom, akonahle windows chce pouzit zvukove zariadenie dojde k zamrznutiu a pomoze len reset. Skusal som menit naslepo nastavenie pre PCI v BIOSe no nepomohlo, takisto nepomohlo ani prehodenie zvukovky do ineho slotu. Jedine riesenie je vypnutie Soundblasteru a pouzivanie integrovanej zvukovky AC97 - funguje. Taktiez napr. po instalacii winxp pri nabehnuti system zamrzne - pravdepodobne to suvisi s tym ze sa pokusa prehrat zvuk pri uvodnej obrazovke - pomoze len nabehnutie do nudzoveho rezimu a vypnutie Soundblasteru a potom pouzivanie integrovanej zvukovky. Problem teda suvisi zrejme s nejakou nekompatibilitou grafiky a zvukoveho zariadenia alebo MB - preto to padanie pri spusteni hry alebo winampu - presne to sa mi to stavalo.
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Gigabyte ATI Radeon HD 4650 1GB AGP

Příspěvek od Krteq »

Jediné co mě napadá je nějaký konflikt v IRQ.

Zkus updatovat BIOS základní desky, pokud už tam tedy nemáš poslední a updatovat ovladače chipsetu. Pokud to nepomůže, zkusil bych ve správci zařízení zakázat "ATI High Definition Audio Device".

Zkus a poreferuj.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“