problem s CRT Hansol

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s CRT Hansol

Příspěvek od Chaindler »

koupil jsem CRT sedmnactku od Hansol, nic svetobornyho, ale za 3000,- jako druhej monitor k LCD to neznelo spatne, jenze ouha, po zapojeni nic, cerno, cerno, jen obcas obrazovka problikla, zkousel jsem kroutit kabelem jestli neni spatnej kontakt, ale nic, jen obcas problikla obrazovka, myslite, ze je vadnej komplet nebo je spatnost nekde v kabelu??? zkousel jsem ho na trech ruznejch kompech a v tejdnu asi pujdu reklamovat :?
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

asi vadny kus.. reklamacku... tohle bych osobne moc neresil a uz vubec bych se nestoural v naky oprave
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

uz se tak stalo, podle me mi dali smejda, pac novej kousek mel vsechno zabaleny a mel i obsahlou prirucku, coz predchozi model nemel, jen me napadlo jestli neni treba nejaky specialni postup pri prvnim zapojeni nebo tak neco
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Chaindler píše:uz se tak stalo, podle me mi dali smejda, pac novej kousek mel vsechno zabaleny a mel i obsahlou prirucku, coz predchozi model nemel, jen me napadlo jestli neni treba nejaky specialni postup pri prvnim zapojeni nebo tak neco
nevim o nem :lol: co to bylo za firmu? 8) jen se pochlub...
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

Impact Computers, ten druhej, mel zabalenej kabel, krytku na konektoru, prirucku, malej manual, kryt na obrazovce, extra zabalenej kabel napajeni, extra balenej podstavec, coz ten predchozi nemel, dela to na me jakoby ho tam uz nekdo jednou vratil a oni ho proste znova prodali
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“