Problem s Flash diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- LetisVT
- Začátečník
Flashka - problém
Mam flashku A-Data C905 koupil sem si ji kvuli tomu abych moh přenašet velky ISO soubory...
Ale byla zformátovana do FAT32 takže jsem to musel vždycky půlit ve winraru nebo tak...
Ve win XP mi to nabízelo formatovat jen do FAT32 a nešlo to změnit ted mam Win 7 a šlo tam dát i NTFS i nějaky exFAT dal jsem NTFS protože tamto neznam.
Už jsem se radoval že to bude všecko OK a bratr mi tam hodil soubory-kopírovani trvalo fakt hrozně dlouho asi 2hodiny ( má XPéčka ) Ale mě to napsalo, že je nutny tu flashku před použítím zformátovat
Řek sem bratrovi at to zkusí u něj tam mu to jde ale mě prostě ne
Nejde to nějak "ochcat" ?
Navíc se bojim aby mi to neudělalo i jindy takže jak to vyřešit?
/omlouvám se za tak dlouhej dotaz takže dík už jen těm co to dočtou do konce
Ale byla zformátovana do FAT32 takže jsem to musel vždycky půlit ve winraru nebo tak...
Ve win XP mi to nabízelo formatovat jen do FAT32 a nešlo to změnit ted mam Win 7 a šlo tam dát i NTFS i nějaky exFAT dal jsem NTFS protože tamto neznam.
Už jsem se radoval že to bude všecko OK a bratr mi tam hodil soubory-kopírovani trvalo fakt hrozně dlouho asi 2hodiny ( má XPéčka ) Ale mě to napsalo, že je nutny tu flashku před použítím zformátovat
Řek sem bratrovi at to zkusí u něj tam mu to jde ale mě prostě ne
Nejde to nějak "ochcat" ?
Navíc se bojim aby mi to neudělalo i jindy takže jak to vyřešit?
/omlouvám se za tak dlouhej dotaz takže dík už jen těm co to dočtou do konce
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Re: Flashka - problém
máš nějakej retardovanej systém. NTFS všechny systémy poznávaj v pohodě
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- LetisVT
- Začátečník
no tos mi teda poradil musi v tom bejt nakej háček..
BTW HDD mam taky(nečekaně) v NTFS a systém s tim problém nemá
BTW HDD mam taky(nečekaně) v NTFS a systém s tim problém nemá
- Lokomotiva
- Začátečník
Když si ji u sebe naformátuješ NTFS a ještě prázdnou strčíš bráchovi do PC, vidí ji a jako prázdnou?
Když ji pak dáš zpátky zase prázdnou k sobě do PC, chce ji to formátovat, nebo ne?
Když ji pak dáš zpátky zase prázdnou k sobě do PC, chce ji to formátovat, nebo ne?
- LetisVT
- Začátečník
tohle se mi ted zkoušet nechce protože jak sem řikal kopírování trvalo asi 2hodiny
ale co mi zbyde když to jinak nepujde
ale co mi zbyde když to jinak nepujde
- Lokomotiva
- Začátečník
Nechci abys něco na flashku kopíroval.
Jen ji naformátuj, dej bráchovi do PC a zase zpátky.
Jaký je výsledek?
Jen ji naformátuj, dej bráchovi do PC a zase zpátky.
Jaký je výsledek?
- LetisVT
- Začátečník
Myslel jsem to tak, že přijdu o ty data co se tam 2hodiny kopírovali
- Lokomotiva
- Začátečník
K těm se ale stejně nedostaneš, ne?
Tak o co jde?
Tak o co jde?
- LetisVT
- Začátečník
Právě, že nechápu jak je možný, že se k nim nedostanu a otázka byla i ta, jestli je možný se k nim dostat
/pak ještě zkusim restartovat PC (ted neco stahuju a nemůžu to přerušit, protože pak nejde pokračovat)
/pak ještě zkusim restartovat PC (ted neco stahuju a nemůžu to přerušit, protože pak nejde pokračovat)
- Lokomotiva
- Začátečník
V bráchově PC to jde?
- LetisVT
- Začátečník
jj to sme zkoušeli
- Lokomotiva
- Začátečník
Tak zkus u sebe Checkdisk.
- LetisVT
- Začátečník
nevim co přesně tim myslíš ale já s tim neudělam nic
nemůžu to defragmentovat ani kontrolovat ted to zkoušíme tohle u brachy..
nemůžu to defragmentovat ani kontrolovat ted to zkoušíme tohle u brachy..
- Lokomotiva
- Začátečník
Start-Počítač-Zařízení s vyměnitelným úložištěm-pravé myšítko na symbol flashky-Vlastnosti-Nástroje-Kontrola chyb
- LetisVT
- Začátečník
řikám to me nepustilo..
- Lokomotiva
- Začátečník
Nevím, jak velký soubor jsi dvě hodiny kopíroval, ale podle toho, cos napsal soudím, že to bylo nějak nepřiměřeně dlouho.
Takže chybu bych hledala u bráchy.
Pokud je to tak, těžko ji u sebe opravíš.
Takže chybu bych hledala u bráchy.
Pokud je to tak, těžko ji u sebe opravíš.
- LetisVT
- Začátečník
provedli sme u bratra kontrolu a ja sem si restartoval pc..
nevim co z toho pomohlo ale už to jde
/tohle zrovna nebyl jeden soubor ale 3,17 GB ve 20 375 souborech stejně je to divny
nevim co z toho pomohlo ale už to jde
/tohle zrovna nebyl jeden soubor ale 3,17 GB ve 20 375 souborech stejně je to divny
- LetisVT
- Začátečník
ted jsem ještě při praktickejch testech na mem PC zjistil, že je flashka dokonce rychlejší v NTFS skoro dvojnasob tak doufam, že už s tim nebudou žadny problemy
- heroik
- Začátečník
Problem s Flash diskem
Zdravím, předem se omlouvám pokud jsem svůj dotaz vložil do špatné sekce, ale nic co by odpovídalo více něž tohle jsem nenašel. Mám flashdisk Sandisk Cruzer Micro 8GB, a vždy kdykoliv jej připojím W7 jen vyhodí dole výstražné okýnko "zařízení nebylo rozpoznáno" , zkoušel jsem to i jiném PC s W7, a taky nic. Nevíte čím to může být? Jinak flash se rozsvítí jen po připojení, potom zhasne...přitom vždycky svítil celou dobu když byl připojen. Předem děnka za rady
- zombux
- Odborník PCT
Re: Zařízení nebylo rozpoznáno
zřejmě je rozbitá, jakou jinou odpověď jsi čekal?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)