Chyba procesoru? Program přestal pracovat..
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Woko_O
- Začátečník

Chyba procesoru? Program přestal pracovat..
Zdravim..mam tady uz delsi dobu problem kterej mi uz vazne leze na nervy..A to neustaly vypinani aplikaci a her s hlaskou Program prestal pracovat..Vsim sem si ze se to deje napriklad pri zatizeni hrou ci tak podobne..Napadlo me jestli to nahodou nemuze delat procesor? Nejdriv sem si myslel ze sou to ramky.Koupil sem si novy moduly a hle.Problem pretrvava.Je to snad jediny co me trapi ze vseho nejvic..Procesor je AMD 5400+ BE a delal to jak v deafult rezimu tak nataktovanej na 3,1GHz..Vazne uz nevim jak to mam potlacit ci uplne se toho zbavit..
- nou
- Začátečník

-
Re: Chyba procesoru? Program přestal pracovat..
keby bol vadny tak to by som videl skor na BSOD alebo nahle vypnutia celeho systemu. este by som skusil dat cisty system. ak to bude robit aj tak potom asi bude naozaj vadny.
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To není tak zcela pravda - BSOD způsobí většinou kritická chyba, která znemožňuje dalšího běhu systému. Ale pokud chyba není kritická, tak může způsobit nestabilitu aplikací - může to být jak chyby CPU a nebo RAM.
- projeď CPU OCCT linpackem nebo LinX co největší složitost aspoň na hodinu.
- projeď RAM Memtestem v DOSU, zda paměti nevykazují chyby.
- pokud bude vše OK - chyba je v OS - reinstall
- projeď CPU OCCT linpackem nebo LinX co největší složitost aspoň na hodinu.
- projeď RAM Memtestem v DOSU, zda paměti nevykazují chyby.
- pokud bude vše OK - chyba je v OS - reinstall
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Woko_O
- Začátečník

RAM sem testoval 10 hodin v Gold Memory a bez chyby...jsou uplne novy,vcera sem je privez.. 
zkusim jeste projet procesor tema programama..BSOD mi to hazelo a po vymene RAM to hodilo zatim dva..
Delalo mi to prave na Vistach a myslel sem ze to po instalaci Win7 prejde..Bohuzel ne..
zkusim jeste projet procesor tema programama..BSOD mi to hazelo a po vymene RAM to hodilo zatim dva..
Delalo mi to prave na Vistach a myslel sem ze to po instalaci Win7 prejde..Bohuzel ne..
- nou
- Začátečník

-
hm tak ked to roby aj po preinstalovani OS by som to videl na chybu v HW.
- kocourleo
- Začátečník

Může to být přetížený zdroj (podpětí na některé napájecí větvi). Při testu pamětí není vytížený počítač naplno, zato při hrách ano. Proto se to při testu pamětí neprojeví. Zkus si půjčit od někoho výkonnější značkový zdroj a ověř to. Jaký máš vlastně zdroj? Je to na něm napsáno na štítku.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Woko_O
- Začátečník

Mám Seasonic SS 500 ET..a to si myslim ze patri mezi kvalitni zdroje..
Vcera sem zkousel OCCT na pretaktovanym procesoru a asi po osmi minutach Error detected..Tak sem to vratil na deafult,tedy na 2800MHz a zpustil OCCT..sel sem nekam vedl,prisel sem asi po dvaceti minutach a pocitac byl vyplej..sam od sebe..Pomalu mi to asi zacina hrat na procesor ale jistej si uplne nejsem..
Vcera sem zkousel OCCT na pretaktovanym procesoru a asi po osmi minutach Error detected..Tak sem to vratil na deafult,tedy na 2800MHz a zpustil OCCT..sel sem nekam vedl,prisel sem asi po dvaceti minutach a pocitac byl vyplej..sam od sebe..Pomalu mi to asi zacina hrat na procesor ale jistej si uplne nejsem..
- Mirek E.
- Začátečník

-
Nechápu, proč všichni testují tím nanicovatým OCCT.
Otestuj to LinXem, ten ti případnou nestabilitu procesoru nebo pamětí odhalí dříve a dá se mu lépe věřit.
Mě třeba OCCT ani nezatížil procesor. Prostě jen tak běžel a nic netestoval.
Otestuj to LinXem, ten ti případnou nestabilitu procesoru nebo pamětí odhalí dříve a dá se mu lépe věřit.
Mě třeba OCCT ani nezatížil procesor. Prostě jen tak běžel a nic netestoval.
Naposledy upravil(a) Mirek E. dne pát 31. pro 2010, 16:21, celkem upraveno 1 x.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Woko_O
- Začátečník

me to zatizilo normal na 100% ale zkusim tech programu vic..