PC za zdí
Moderátor: morke
- C@esar
- Začátečník

to si chces vytiahnut aj mechaniky??? 
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- C@esar
- Začátečník

nebolo by lepsie porozmyslat ako stisit chladenie???
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- funus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
určitě bude lepší vyřešit nejak chlazení než takhle blbnout...predstav si ze neco instalujes a kuly kazdymu cd chodis do jiny mistnosti....navic se to pekne prodrazi...kvalitni dvoumetrova VGA prodluzka stoji 200-250...a kdyz koupis nekvalitni tak to bude na prd...a po 7 metrech to bude příšerný...zreguluj si vetraky a kup pasivni chlazeni chipset a nic neřeš 
- xil-
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To uz bych si radeji poridil nove vetraky nebo vodnika, nechapu proc jsi to chtel resit timto pro me nepochopitelnym zpusobem.m.h.l píše:určitě bude lepší vyřešit nejak chlazení než takhle blbnout...predstav si ze neco instalujes a kuly kazdymu cd chodis do jiny mistnosti....navic se to pekne prodrazi...kvalitni dvoumetrova VGA prodluzka stoji 200-250...a kdyz koupis nekvalitni tak to bude na prd...a po 7 metrech to bude příšerný...zreguluj si vetraky a kup pasivni chlazeni chipset a nic neřeš
--------------------------------------------------------------------------------------
CPU:AMD Duron 1300 MHz L1=128kB, L2=64kB - jádro Morgan,RAM:256 MB SDRAM, MB: MS-6738=KM2M Combo GPU: R9200SE 128MB/128bit VGA-DVI-SVIDEO, GPU/RAM 250/200 , SOUND: SB LIVE 5.1, HDD 2x20 GB 7200 rpm, 2 MB cache, MSI CD-RW 52x24x52, ATX 235W
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
protoze je to nejlevnejsi & nejjednodusi co muze udelatxil- píše:To uz bych si radeji poridil nove vetraky nebo vodnika, nechapu proc jsi to chtel resit timto pro me nepochopitelnym zpusobem.m.h.l píše:...
A tu sestavu si nastav do podpisu
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- zombux
- Odborník PCT

do puntíku souhlasthool píše:protoze je to nejlevnejsi & nejjednodusi co muze udelatne kazdej chce vrazet prachy/bastit vodnika aby to mel tichy .. Staci zregulovat wetraky + pasiv na desku + WT na procik -> snizeni otacek vetraku na prociku -> tizsi comp.. kvuli tomu prece nepotrebujes vodnika, ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle téma mě opravdu pobavilo
stěhovat PC do jiné místnosti....
a k tomu 7m kabeláž
lidi prosím pište své dotazy pokud možno za střízlivého stavu...
Jinak abych se přidal k ostatním investuj do chladičů, kup tichej chladič na procik occa 400-500,- kup tichej a velkej Case fan pod grafiku jestli je to možné tím uchladit (netýká se 9600(5700) a vejš
) vyměň fan ve zdroji pokud nemáš na tichej zdroj...doporučuji ArticColing Pro TC za 120,- 2 tedy za 240,- plus ten na procik a máš to tichý...uslišíš jen šustění vzduchu...
jenom by mě zajímalo jestli by tvá varianta se 7m kabeláží vyšla levnějš...
lidi prosím pište své dotazy pokud možno za střízlivého stavu...
Jinak abych se přidal k ostatním investuj do chladičů, kup tichej chladič na procik occa 400-500,- kup tichej a velkej Case fan pod grafiku jestli je to možné tím uchladit (netýká se 9600(5700) a vejš
jenom by mě zajímalo jestli by tvá varianta se 7m kabeláží vyšla levnějš...
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze.. trochu to rozepisu.
Vetraky: nakup nejaky vetraky do sto kc (kolik se jich vleze do kisny) a ke kazdymu napajej 50ohmu a 5W (jistota je jistota
) odpor. to samy udelej na vetraku na cpu.
Hdd: ten poloz na "zem kisny" na nejakej kus koberce, bude min vrcet
V baumaxu, obi, bauhauzu.. si kup tohle http://mhl.euweb.cz/foto/mcase4.jpg http://mhl.euweb.cz/foto/mcase5.jpg (takhle to resil m.h.l) (cca 100kc) a nasad to na procesor a vzadu do diry pro vetrak, vetrak dej tak aby nasaval dovnitr.
Na MB dej pasivni chlazeni (koupis za cca 50 v bazaru)
pokud vrci vetrak ve zdroji, vymen za "nevrcici"
mas tichy pc
Vetraky: nakup nejaky vetraky do sto kc (kolik se jich vleze do kisny) a ke kazdymu napajej 50ohmu a 5W (jistota je jistota
Hdd: ten poloz na "zem kisny" na nejakej kus koberce, bude min vrcet
V baumaxu, obi, bauhauzu.. si kup tohle http://mhl.euweb.cz/foto/mcase4.jpg http://mhl.euweb.cz/foto/mcase5.jpg (takhle to resil m.h.l) (cca 100kc) a nasad to na procesor a vzadu do diry pro vetrak, vetrak dej tak aby nasaval dovnitr.
Na MB dej pasivni chlazeni (koupis za cca 50 v bazaru)
pokud vrci vetrak ve zdroji, vymen za "nevrcici"
mas tichy pc
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
- Jan Novák
- Nováček

-
Autor geniální myšlenky
Máte pravdu, mohl bych odlučnit pc mnoha různými způsoby, ale já nepotřebuji tišší pc, já potřebuji hlučnost 0,00dB
. Počítač někdy jede i v noci a mám ho v pokoji. Pokud jde o CD mechaniku, tu používám vyjímečně a že bude v jiné místnosti mě netrápí.
Šlo mi spíše o to zjistit, co udělá 7-mi metrové prodloužení kabelu monitoru s kvalitou obrazu.
Pokud jde o moji sestavu, ta v tomto případě není podstatná - mám zatím Duron 950
, nepřetaktovaný, další komponenty nebudu raději uvádět. Hlučnost je normání.
Mám ještě jednu otázku, asi se sem nehodí - v tom případě mi prosím pošlete link na jinou konferenci. Používáte někdo pc jako harddiskové video s výstupem na TV? Představuji si, že počítač poběží pořád, bude nahrávat všechno z min. jednoho programu a záznam starší x dnů se bude automaticky mazat. Výstup na TV, ovládání přehrávání DO od TV karty.
Možná se vám tato otázka nebude líbit, ale nechte mě prosím žít
Šlo mi spíše o to zjistit, co udělá 7-mi metrové prodloužení kabelu monitoru s kvalitou obrazu.
Pokud jde o moji sestavu, ta v tomto případě není podstatná - mám zatím Duron 950
Mám ještě jednu otázku, asi se sem nehodí - v tom případě mi prosím pošlete link na jinou konferenci. Používáte někdo pc jako harddiskové video s výstupem na TV? Představuji si, že počítač poběží pořád, bude nahrávat všechno z min. jednoho programu a záznam starší x dnů se bude automaticky mazat. Výstup na TV, ovládání přehrávání DO od TV karty.
- Jafido
- Středně pokročilý

Re: Autor geniální myšlenky
pokud chces opravdu minimalni hlucnost, nevyhnes se investici do LCD s DVI vstupem, (kazdy monitor je slyset) LCD nemivaji zdroj zabudovany v tele, ale je umisten samostatne. Dale kvalitni zesilovac umisteny v druhe mistnosti s vyvedenymi vystupy a ovladanim a idealne externi CD/DVD mechaniku at nemusis litat jak silenec.Jelikoz chces nahravat nepretrzite zaznam z televize, predpokladam ze nemas hluboko do kapsy, jelikoz budes potrebovat hodne velkou diskovou kapacitu z rychlych disku (pokud ti zalezi na kvalite zaznamu) + procesor schopny realtimove komprimovat video. Dale je k tomu vhodna UPSka....Jan Novák píše:Máte pravdu, mohl bych odlučnit pc mnoha různými způsoby, ale já nepotřebuji tišší pc, já potřebuji hlučnost 0,00dB. Počítač někdy jede i v noci a mám ho v pokoji. Pokud jde o CD mechaniku, tu používám vyjímečně a že bude v jiné místnosti mě netrápí.
Pokud jde o moji sestavu, ta v tomto případě není podstatná - mám zatím Duron 950, nepřetaktovaný, další komponenty nebudu raději uvádět. Hlučnost je normání.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o ten monitor, tak se taky prodavaj bezdratovy "prodluzovacky" Jeden cas to meli u CzechComputeru (mozna jeste maj, nenasel sem...) Kdyztak zkus googlovat "wireless vga" abys videl o co de...
K tichosti: Co tahle zadelat celou bednu do tak 15ti cm montazni peny, akorat ve predu udelat diru na nasavaci vetrak a vzadu u zdroje na vyfukovaci.
K tichosti: Co tahle zadelat celou bednu do tak 15ti cm montazni peny, akorat ve predu udelat diru na nasavaci vetrak a vzadu u zdroje na vyfukovaci.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ