zdravím. chci koukat přes VLC player na hokej, avšak po několika sekundách se mi to vždycky vypne. ví někdo kde nastavit bitrate pro sledování online přenosu?
díky
VLC player nastavení bitrate pro sledování živého vysílání
- slezsky1
- Začátečník

-
VLC player nastavení bitrate pro sledování živého vysílání
athlon 3200+ venice, asus A8N-E, HD Samsung 40GB SATA II 7200ot. 8MB + Seagate 120 barracuda 8MB 7200, Leadtek 6800 GS TDH 256MB, DIMM DDR 1024MB
Dell studio 1555
Dell studio 1555
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: VLC player nastavení bitrate pro sledování živého vysílání
No Já na VLCcku mohu sledovat spoust TV kanálů, ale musim teda říci, že nevim o tom, že by se tam dala nastavit kvalita jako v bitratu.slezsky1 píše:zdravím. chci koukat přes VLC player na hokej, avšak po několika sekundách se mi to vždycky vypne. ví někdo kde nastavit bitrate pro sledování online přenosu?
díky
To proste, takjak je to vysilano, tak tak je to pousteno i u tebe na PC a nic s tim neudelas.
Já jsem drive mel spoustu ruznych kanalu a byly betsinou v rozlišeni 720x576, nevim jaky bitrate, ale spousta se jich taky kousalo.
mnoho jsem se docetl na netu o tom, že je nutno mit připojeni k netu aspon 2000kb/s, což já samozrejme splnuji s nadbytkem a stejne se mi to seka.
No a jako druhou jakoby radu mi bylo řeceno, že je zrovna ten kanál tak vytížen - zj, že ho sleduje mnoho lidi naraz a mnoho lidi o tom mluvilo, že je nejlepši se na takové kanály dívat hodne pozde v noci, kdy nejsou tak zatěžovány.
víc k tomu nemam co řict.
- clkmaster
- Začátečník

-
Re: VLC player nastavení bitrate pro sledování živého vysílání
Vetsinou pomaha nastavit si opakovani/repeat tracku.
Intel i7 3770K + Be Quiet! Dark Rock Advanced C1, Corsair XMS3 16GB/2000MHz, Asus P8Z77-V PRO, MSI GTX970 Gaming 4G OC, Samsung 850 Pro 1TB, 3x WD RED 3TB, Seasonic Focus Plus 550W, Dell U3415W, Logitech MK710