Zdravím,
mám Android 2.3 zařízení které když připojím v režimu usb paměti (ext. disk) tak se zobrazí 2 jednotky, jenže obě používají mezipaměť - viz obrázek - a já nevím jak donutit systém aby jí nevyužíval, nemusím mít režim rychlého odebrání (rád bych, ale asi to ani nejde), ale chtěl bych aby ty jednotky nepoužívaly mezipaměť- je pak zpožděný zápis a brzdí mi to celý os, navíc rychlost je zpočátku třeba 200MB/s a padne až k nule a přenos pak jde skokovitě, dříve mi to šlo normálně bez té mezipaměti aniž bych cokoli měnil, ale teď s tím nemohu hnout, když odškrtnu "Povolit ukládání do mezipaměti na disku" tak mi to akorát hodí okno že to není možné.
..jen tak jak to je na obrázku, jinak to nastavit nejde
Díky za rady a nápady.
EDIT: Obě jednotky mají formát FAT32 a velikost alokační jednotky je 32kB. (nevím zda to souvisí, ale raději to uvádím)
Vypnutí mezipaměti v režimu připojení ext jednotky
Moderátor: CageJ
- Vlastik80
- Začátečník
-
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypnutí mezipaměti v režimu připojení ext jednotky
Přepnout to na "Rychlé odebírání"?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Vlastik80
- Začátečník
-
Re: Vypnutí mezipaměti v režimu připojení ext jednotky
Jakoukoli změnu mi to právě nepovoluje.