Project: Decent Wood (20.4.2013)
Moderátor: L4mka
- kubik5
- Nováček
-
Project: Decent Wood (20.4.2013)
Ahoj, toto je môj nový projekt. Keďže zbožňujem drevo, rozhodol som sa spraviť case z dreva. Chcem niečo skutočne decentné a jednoduché, preto som navrhol jednoduchý tvar v kombinácií dvoch druhov dreva. Trocha sa obávam či budem schopný vzduchom uchladiť horké Opterony ( do budúcna je plánované vodné chladenie aspoň dosky a procesorov) ale uvidíme. Case budem robiť z masívu aby skutočne vinikla kresba dreva, takže čím menej dier, otvorov... tím lepšie. Bude to na zostavu: Asus L1n64ws, 2x AMD Opteron 8220, 4gb Ram, 9800gx2.

Naposledy upravil(a) kubik5 dne sob 20. dub 2013, 12:29, celkem upraveno 3 x.
- kubik5
- Nováček
-
Re: Project: Decent Wood
Zatiaľ nahrubo zlepené..

- Frky
- Začátečník
-
No vypadá to moc hezky, budeš to dřevo nějak lakovat ještě?
- kubik5
- Nováček
-
Už je nalakované len niesom doma abych to vyfotil, večer. 

- kubik5
- Nováček
-
Už nalakované..

- kubik5
- Nováček
-
Ešte z vnútra...

A sacie otvory pre GPU s prachovým filtrom.

A sacie otvory pre GPU s prachovým filtrom.

- Frky
- Začátečník
-
No mně osobně se to líbí hrozně moc, mám rád takovýhle výtvory. Pak ještě postni fotky, až to bude komplet, určitě nejsem jedinej zvědavej 

- Skacee
- Nováček
-
Moc pěkný, jenom mně napadá kde asi budou tlačítka?
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Nalakovaný to vypadá opravdu moc dobře. Taky jsem zvědavej, jak v tom bude vypadat HW.
Tlačítka tipuju ze shora?
Tlačítka tipuju ze shora?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Riku
- Začátečník
To je parádní, dopředu nebudeš dávat nasávání na vzduch? Ale jak to udělat aby to nebylo moc děravý a nekazilo to vzhled.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- kubik5
- Nováček
-
Vzduch sa bude sať z bočnice ktorá nie je ešte vyrobená, tak isto vnej budú tlačítka
a budem tam musieť dorobiť aj otvor pre vyfukovanie vzduchu z gpu z čoho nie som moc nadšený...

- kubik5
- Nováček
-
Zatiaľ dve verzie bočnice, ktorá myslíte bude lepšia? Alebo nejaké iné nápady? Tlačítka sú hore v ľavo veľké štart, malé reset (zatiaľ taká vízia), otvor(y) hore pre výfuk z gpu a otvory v strede pre sanie do cpu.

- kubik5
- Nováček
-
Na skúšku nahodené, budem musieť tie káble nejako poupratovať

- gribo
- Žlutá karta Bazar
-
Pekne. Jednoduche, ale pekne. Jeste bych chtel videt tu bocnici. Z toho CADu to vypada ze tam bude i nejake okenko.
- veteran13
- Začátečník
jak máš vyřešené připevnění té bočnice? Práce je to parádní 

Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- kubik5
- Nováček
-
Plánované to je tak, že bočnica sa priskrutkuje do takých kociek ktoré ešte niesú vlepené... skúsim tú bočnicu vymodelovať v nejakom programe..
- Prometheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkné, jen mám obavy o teploty - dřevo je velmi dobrý izolant...
Vždy prodávám i jinde.
- kubik5
- Nováček
-
Zhorela mi grafická karta, tak som stratil chuť pokračovať, no zohnal som novú a plánujem pár vylepšení. V prvom rade skúsim iné chladiče ( nejaké nápady?) a v druhom rade musím vyriešiť čo s chladičom na chipsetoch, neviem čo súdruzi z asusu spravili zle ale 60 stupňov je dosť si myslím. Zaujímavé riešenie sa mi podarilo nájsť tuna:
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... -SLI/page5
1U chladič už zháňam, momentálne mi to príde ako dobré riešnie ale, pravdepodobne budem mať ešte jednu GTX480 a v takom prípade nepoužitelné kôli rozmerom karty.
Aktuálny bordel v bedni
a problémový chladič

http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... -SLI/page5
1U chladič už zháňam, momentálne mi to príde ako dobré riešnie ale, pravdepodobne budem mať ešte jednu GTX480 a v takom prípade nepoužitelné kôli rozmerom karty.
Aktuálny bordel v bedni

- jamesbond007
- Nováček
Nevidim nikde Out-take ventilator ani zadne nasavani tudiz tam nebude zadny airflow a asus asi nedoresil ze v pripade pouziti delsi karty grafika zablokuje hned 3 sata porty
Jinak pekna truhlicka.
Jinak pekna truhlicka.
ZOTAC H77-ITX WiFi,Cpu i5 3570k, Kingston HyperX 8Gb ram, Kingston HyperX 128Gb SSD,
- kubik5
- Nováček
-
Vymyslené to je tak, že vstup pre grafiku je nad vetráčikom gpu a výfuj ide cez ňu. Vstup pre cpu bude v bočnici nedorobenej a výstup cez zdroj. Skúšal som 24hod test pri 100% vyťažení procesorov a freezre nepustili cez 64stupňov, no napriek tomu uvažujem nad niečím lepším ( nemá niekto skúsenosť s freezrom extreme?), problém je s chladičom chipsetov
ten maličký pasív nemá šancu to uchladiť...