Problém s TV out - Nvidia GTX 285

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
MaxSand
Nováček
Nováček

Problém s TV out - Nvidia GTX 285

Příspěvek od MaxSand »

Zdravím. Mám dost velkej problém. Tv-out mi fungoval bezvadně, až do teď. Na videu se mi na TV objevily dva pruhy na stranách, tak jsem se to snažil nějak dát dohromady. Přitom se mi ztratily různé možnosti nastavení rozlišení a zůstaly jen 720x576, 720x480, 640x480. Přitom předtím jsem jel na 1024x768 nebo 800x600. TV je to 16:9 CRT. I když je to širokoúhle, tak analog dost blbě zpracovává signál 16:9.

To nastavení rozlišení by nebyl takovej problém, ale obraz plochy se mi objeví jen po restartu. Okamžitě jak skusím změnit nastavení mi obraz zčerná a jen problikává bílá barva. Resp. takové obrazce. Nepomůže ani návrat zpět na staré nastavení. Nvidia panel vůbec nekomunikuje v oblasti TV s windows. Nastavení tam je jiné než v panelu.

Mám podezření, že je někde v profilu uložené tohle nastavení a dělá to bordel. Ale je to jen tušení. Do nedávna jsem měl Ati a tam nikdy nebyl problém. Nevbíte někdo co s tím. Reinstal driverů jsem už zkoušel a nepomohlo. Je fakt, že se mi nepodařilo odstranit staré nastavení.
MaxSand
Nováček
Nováček

Re: Problém s TV out - Nvidia GTX 285

Příspěvek od MaxSand »

Tak nějakým zazrakem se to přes noc vyřešilo :stupid: Fakt nechápu, ale ono Nvidia měla s TV out vždy problémy. Zlatý Atiny :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“