problem s printserverom

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
chef_trance
Nováček
Nováček

problem s printserverom

Příspěvek od chef_trance »

Zdravim, po zniceni stareho routera som si musel kupit novy a tak som uvazoval nad nejakym s usb kvoli tlaciarni.... rozhodol som sa pre asus RT-N10U B1 http://www.asus.com/Networking/RTN10U_B nahral som do neho najnovsi firmware a nastavil pomocou lan kabla,vsetko bolo zatial vporiadku..... teraz k problemu.... s velkou obtiaznostou som nainstaloval tlaciiaren, naslo mi ju pekne ale haprovalo to ( tlaciaren oki mb260) ... teraz uz je nainstalovana problem je v tom ze po par hodinach je tlaciaren odpojena, neviem pricinu co to sposobuje, viem len ze vypnutie a zapnutie routera ju nahodi naspat a v pc sa potom zobrazi ako pripravena....dalsim problemom, nie az takym vaznym je ze do nastaveni routera sa da dostatlen kablom alebo cez wifi a to len s notebookom, problem to ke preto lebo v stolnom pc mam wifi pci kartu tp-link tl-wn551g cize sa snazim prihlasit zo stolneho pc pomocou wifi v prehliadaci si vypyta udaje prihlasenia ale bud nacitava dlho stranku nastaveni alebo ju nenacita uplne alebo nacita a pri kliknuti niekam v nastaveniach zas nacitava hlho, jednoducho to hapruje, pricom v notebooku cez wifi to ide krasne .... najdolezitejsie je vyriesit tu tlaciaren, kazdy napad uvitam a som vam vdacny, este na zaver doplnim ze som skusal instalovat printserver pomocou utilitky od asusu a aj navodom od asusu pre tcp
edit: prihlasovanie vyriesene, problem bol s avastom, asi ostanem pri defendery. na riesenie printservera cakam, trva dlho kym sa zisti ci sa tlaciaren casom nezobrazi.....
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“