Jaké sluchátka?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Trdlo_
Nováček
Nováček

Jaké sluchátka?

Příspěvek od Trdlo_ »

Zdravím,

o zvuku toho zase tolik nevím, tak se obracím na Vás. Potřeboval bych poradit s výběrem sluchátek, které budou využívány především na delší hraní (vč. LAN party) a komunikaci přes Skype, TS3.
Za sluchátka nechi dát moc ani málo peněz. Moje představa je tak max. do 1 500,-

Zvukovou kartu mám integrovanou na desce Asus M4A88TD-V EVO/USB3

Jinak už jsem si zde na fóru přečetl dost témat a nakonec jsem vydedukoval, že by nemusely být špatné tyto sluchátka...

1) http://www.alza.cz/headset-creative-hs-1000-d99710.htm

2) http://www.alza.cz/creative-sound-blast ... 189484.htm

3) http://www.alza.cz/koss-sb-40-d109691.htm (u těchto mám obavu o headband, který asi dlouho nevydrží)

4) http://www.alza.cz/sennheiser-pc-320-d334479.htm

Předem díky za Vaše názory, Trdlo_

EDIT: Popřípadně nabídněte jiné ;)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jaké sluchátka?

Příspěvek od crashPC »

Hlasuju jednoznačně za Sennheiser, ale záleží jakými měniči je osazen... Pár posledních modelů bych označil za méně vydařené.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Trdlo_
Nováček
Nováček

Příspěvek od Trdlo_ »

crashPC píše:Pár posledních modelů bych označil za méně vydařené.
Jde na to nějak přijít před koupí? Pokud ano bylo by to super, ale osobně bych řekl, že ne.
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

tak s PC sluchátkama je problém, zkusil bych napsat třeba do alza.cz/alfa/mironet atd. jestli je možnost aby ti připravili třeba 3-4 modely, že si je chceš před koupí poslechnout.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Tak ten kdo zna sennheiser to na sve nahravce pozna rekl bych snadno. Nejsou spatny nebo nekvalitni, jen proste bych je nazval nevydareny. Treba nove PX100 tam podle meho patri. Chtelo by zjistit jake maji osazene menice.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Trdlo_
Nováček
Nováček

Příspěvek od Trdlo_ »

Ajťák píše:tak s PC sluchátkama je problém, zkusil bych napsat třeba do alza.cz/alfa/mironet atd. jestli je možnost aby ti připravili třeba 3-4 modely, že si je chceš před koupí poslechnout.
Zajímavý nápad :D
crashPC píše:Chtelo by zjistit jake maji osazene menice.
No a dá se to nějak zjistit, nebo jen tak jak píše "Ajťák"? :) Popřípadně mužete doporučit sluchátka jiná. Třeba jaký máte názor na tyto Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma?

EDIT: Zjistil jsem, že sluchátka přes USB s nějakou "rádoby" zvukovkou jsou vcelku k ničemu. Jinak žádnej audiofil nejsem, takže se chci zeptat, jake jsou vlastně ty Creativy Fatality? Třeba na heurece mě docela překvapily pozitivní recenze. Libí se mi u nich cena, tak proto se ptám :)
tomas_p
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomas_p »

Já si před měsícem koupil tyhlensty Creativy Sound Blaster Tactic 3D Sigma a moje zkušenosti jsou takové. Co se týče vzhledu a zpracování, tak s tím jsem spokojen, nic se nepovoluje, prostě jak to nastavíte, tak to máte. Uši z nich nebolí ani po 5ti hodinách hraní. Zvuk mají skvělý, poslouchám na nich hudbu (dnb, dance atd.). Dobré je, že se dá i odpojit mikrofon, když si je chcete píchnout třeba k MP3ce a vzít si je pryč. Za mě určitě doporučuju tyto.
Trdlo_
Nováček
Nováček

Příspěvek od Trdlo_ »

No já jsem kup sluchátek nakonec vzdal... počkám chvílí, než mi nějaké projdou pujčkama na LANkách a uvidím ;) Každopadně klidně tady můžete házet Vaše zkušenosti ;) Prozatím diky.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

uz rok mam Creativy Sound Blaster Tactic 3D Sigma a nemenil bych,jestli me odejdou,koupim znovu ty samy :idea:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
johhnymlatic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johhnymlatic »

Osobně mám Koss SB 40 a nemůžu si je vynachválit. Zvuk mi přijde kvalitní, dobře tluměj okolní hluk a mikrofon taky funguje bez problému. O headband strach neměj, kamarád (který mi je doporučil) je má 2 roky a zatím se mu snima nic nestalo, já je mám 3/4 roku a vypadaj jako nový.
CPU: AMD RYZEN 7 5800x, MB:ASUS Prime B550-plus GK: AMD RX570 RAM:16GB PSU:Seasnonic G12 550w Case: Zalman S2
komancero
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od komancero »

za me Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma ,mam podobne plantronics s moznosti pripojit pres jacky nebo usb a v tom pripade simulaci prostoroveho zvuku,navic preferuji pro delsi pouziti pri hrani uzavrene nausniky ,ktere dolehaji na hlavu a ne na usi
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“