Ahoj, NTB Toshiba mam pres 2 roky,Je pravidelne cisteny..Kontrolovany atd..Jenze pred Vanoci jsme udelali preinstalaci Win7 ze 64 bitove verze na 32 bitovou verzi..Coz jako samotnou preinstalaci jsem uvitala jelikoz jsem mela win 7 -64 uz druhy rok.
Pak nastaly problemy,NTB pokud nejak na chvili odejdu nebo ho jen necham zapnuty pres noc se mi sam od sebe vypne po zapnuti mi nabehne ze doslo k obnoveni systemu Windows 7.... Nejde mi spustit nouzovy rezim.. a pri kazdem stahovani nejake hry mi nahlasi error 1392.
Jako prohlizec vyuzivam Operu.. Obcas se sekne ale pri kazdem jejim otevreni mi nahlasi ze mam chybny nejaky soubor.Ackoliv jsem ji nekolikrat preinstalovala..
Nejde mi spustit kontrola CHKDSK.. pise mi to ze pristup byl odepren ze nemam dostatecne opravneni.Ale v predchozim winu 7 -64bit me to slo.. Znamy mi rekl ze se mi sype Disk..Ale NTB jako takovy ze mi chlasi chybu pri instalaci hry nebo kdyz otevru prohlizec funguje normalne.Nemam snim jakykoliv jiny problem.
Muze mi prosim nekdo poradit,co s tim ? Dekuji.
Obnoveni systemu win 7- error 1392
Moderátor: Don
- JuLungo
- Nováček
-
- kotas
- Středně pokročilý
Re: Obnoveni systemu win 7- error 1392
A instalovali jste ten 32bit systém "načisto"? Né jen nějaká "reinstalace" nebo tak něco..
Jinak vůbec nechápu, proč jste ze 64bit přecházeli po tak dlouhé době na 32bit..
- jinak zkontroluj S.M.A.R.T. status toho HDD (např.pomocí programu HDTune, nebo ještě lépe free programu CRYSTAL DISK INFO)
- můžu vědět, co je to za NB, ten Toshiba? Model apod.
- ty win7 64bit jste tam už měli koupené i s tím noťasem?
Jinak vůbec nechápu, proč jste ze 64bit přecházeli po tak dlouhé době na 32bit..
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
- jinak zkontroluj S.M.A.R.T. status toho HDD (např.pomocí programu HDTune, nebo ještě lépe free programu CRYSTAL DISK INFO)
- JuLungo
- Nováček
-
kotas píše:A instalovali jste ten 32bit systém "načisto"? Né jen nějaká "reinstalace" nebo tak něco..
Jinak vůbec nechápu, proč jste ze 64bit přecházeli po tak dlouhé době na 32bit..![]()
Prechazela jsem jelikoz.. 64bit byly zbytecne pro muj pc.. neni na tom tak vykonnostne dobry jako jine NB s OS win 7..Ano NB jsem koupila uz s Win7 -64bit. Mam 1GB Ramku.. jen pri zapnuti mi to sezralo vse co slo..Proto jsem presla na 32.Coz mi bylo doporucene.. od lidi kteri v pc uz maji zkusenosti..
http://www.toshiba.co.uk/discontinued-p ... -c650-18d/ Neni to kde jaky model.. ale ja si na nej nemohu stezovat az na to ze me tedka zlobi.
- kotas
- Středně pokročilý
Tak v tom případě 32bit ANO, jen nechápu, proč tam "narvali" na takový s prominutím "šrot" 1GB RAM a 64bit..můj starý NB ASUS F5RL, který má přes čtyři roky má už v základu CORE2DUO a 3GB RAM....
Jinak na tu konfiguraci bych nahodil nejlépe Windows XP - ty tam poběží ze všech OS nejlépe, ale když jiná možnost není, tak ty sedmičky 32bit edici.
- Co ten S.M.A.R.T. status pevného disku?
- Jsou tam nainstalovány správně všechny ovladače?
- Aktualizace Windows včetně SP1 se určitě dělala, předpokládám
- Jinak to vypadá na problémy "možná" právě s tím pevným diskem..
Jinak na tu konfiguraci bych nahodil nejlépe Windows XP - ty tam poběží ze všech OS nejlépe, ale když jiná možnost není, tak ty sedmičky 32bit edici.
- JuLungo
- Nováček
-
kotas píše:Tak v tom případě 32bit ANO, jen nechápu, proč tam "narvali" na takový s prominutím "šrot" 1GB RAM a 64bit..můj starý NB ASUS F5RL, který má přes čtyři roky má už v základu CORE2DUO a 3GB RAM....
No nejsi jediny komu nad tim zustava hlava stat.. RAM budu mit novou... jen sni byly problemy takze jsme ji hodily na reklamaci..S XP nejsem si jista jestli mi to vubec vezme.. mam NB kupovany v zahranici.. vetsinou tam tyto NB neprijmaji jine OS krome WIn7 ....