Asus K53S padání FPS ve hrách

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Bíďa2
Nováček
Nováček

Asus K53S padání FPS ve hrách

Příspěvek od Bíďa2 »

Zdravím,
S tává se mi že při hrají her mi padá FPS pořád dokola hra jede cca 30FPS a po cca 1min to spadne na 10-14FPS těch 10 sekund to jede, pak skočí těch 30FPS z pět pořád dokola
Notebook
Asus K53S
CPU - Intel Core i5-2430M 2,4GHz Bust 2,9GHz
GPU - Geforce GT540M 2Gb + Intel HD 3000
RAM - 8Gb DDR 3
HDD - Western Digital WD6400BPVT-80HXZT3 (640GB)

Př.
Far Cry 3 má to nastavený na vysoký skoro vše a mám 30FPS a po pár sekundách někdy i po minutě se náhle spadne na 10FPS jede to cca těch 5-10sekund a z pět skočí těch 30FPS. Když to na stavím na nízký vše jen nechám rozlišení tak skočí cca 50FPS ale dělá to samí že to spadne na 5-10FPS po chvíli
ale jeden čas mi to nedělal to nevím jak jsem to udělal měl jsem to nastavený na vysoký a stálých 19-22FPS ani jednou to nespadlo cca po 4hod hraní.
Tenhle problém mám z více hre: GTA IV, Test Drive Unlimited, Driver San Francisco, L.A. Noire, Sleeping Dogs, World of Tanks

Ale třeba Assassins Creed Brotherho, Assassins Creed II, Borderlands, Trials Evolution Gold Edition a Ridge Racer Unbounded mi vůbec nedělají to padaní FPS vážně už nevím co s tím.

Díky za rady a za odpovědi
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Asus K53S padání FPS ve hrách

Příspěvek od orgasmic »

Hry jsou originalni? Jake mas teploty na CPU a GPU?
Asus Rog Strix G18
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

Ja myslím že ta grafika to nedává. Dyť to není grafika moc na hry. A myslím si, že vůbec ne na nové hry na high nastavení
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

To by mu pak nedelalo na nizke nastaveni.
Precti si to poradne ;)
Asus Rog Strix G18
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

třeba já osobně mám podivnou zkušenost kdy mi noťas radši bral vyšší detaily jak nižší :)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“