Windows 7 instalace na novy PC

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Semt3x
Začátečník
Začátečník

Windows 7 instalace na novy PC

Příspěvek od Semt3x »

Ahojte ,před chvíli mi došel novy Pc a chci tam nainstalovat windows z flesky , ale nevím jak ,klavesnice nereaguje ani mys všechno je tam zapojené poprvé .....

Windows na flesce jsem nastavil tak aby bootoval , ale není to asi nastavené v biosu a tam se nemohu dostat
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Windows 7 instalace na novy PC

Příspěvek od Hladis »

Takze sem hod ten vypis tve sestavy. Dále první věc je jit do BIOSu a tam nastavit boot. Klasicky přes delete. Pokud ani to nejde, tak jak presne se PC chova a prekontroluj, zda jsi to slozil spravne (distancni sroubky spravne, kabely spravne......etc...)
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

http://www.czc.cz/5emqvvldemgvda2anj115014vf/seznam , sestavování bylo v czc a nemohu se dostat do biosu pomoci delete ani jiných tlačítek
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Kalba222 »

Zkus dat klavesnici do jineho USB portu
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Nepomohlo
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Co je to za HW?

V prvni rade bych vypnul UEFI shit boot a nastavil klasicky Legacy.
Pripadne se to muze jmenovat jinak.

Boot poradi najdes v biosu, nastav to v klidu a pak teprve tam vraz tu flashku s instalackou windows.
Pripadne by na to mel byt nejaky hotkey pri startu.

Tu boot flashku jsi delal pres jakou utilitu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tak popis jak se PC chova. Rozjede se po zapnuti normalne (vse se toci...), jen mas cernou obrazovku a mys ani klavesnice nesviti/nereaguje ?

Butch: On se do Biosu nedostane.
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Kalba222 »

Je mozne, ze klavesnici davas do USB 3.0 (kterej nemusi mit nainstalovanej driver (stalo se mi to taky, akorat pri instalaci win)). Pak je moznost, ze klavesnice je vadna, nemas druhou na vyzkouseni ?

Pri startu pc > rozstviti se num lock ?
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Jina klavesnice vyzkoušena nepomohla , klavesnice svítily mys taky ,pc normální Huci všechno jede , vyzkoušené u jiné USB porty

Furt jen černá obrazovka ,omlouvám se za pravopis pisu z mobilu , druhy komp teď nemám
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Kalba222 »

Nevidis ani POST obrazovku po startu pc ?
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Ne nic nejde vidět ,je to furt jen černé zkoušel jsem i jiný monitor.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ta deska ukazuje v pravem dolnim rohu prubeh postu. Mel bys tam videt mala cisla a písmena ve dvojici. Az pak nabiha screen s Military class bla bla..... Co tam vidíš ty ? Nezasekne se to na nejaky kombinaci a dal to nejede, nebo tam není vůbec nic ?
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Vůbec nic tam pravé není
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hmm. Kdepak hosi z CZC udelali chybu........asi nemas jejich pobočku nekde blizko ?

Jinak otevri skrin a vyndej GPU a zkus zda to nastartuje. Procesor ma iGPU, takze monitor zapoj do desky a rekni co to dela. Dokazes zkontrolovat kabelaz zda je vse zapojene a všechny kabely sedi ?
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Kalba222 »

jojo, zkus dat kabel nejspise DVI do zakladni desky ne do grafiky, je tu moznost, ze by to melo najet a pokud ne, tak bude asi nejspise mrtva deska
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Pobočku mam tak 50 km daleko, teď jdu na odpolední a zitra na ranní takže buď večer ,nebo odpoledne vyzkousim zatím díky pak nápisu co a jak.
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Jakym kabelem pripojujes ten monitor? Tim DVI-HDMI, ktery mel byt zadarmo k monitoru? Pripojujes to do grafiky a ne do desky?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Kalba222 »

Zkus DVI - DVI
Semt3x
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Semt3x »

Živan - díky:) ( zapojil jsem HDMI kabel do grafické karty a jede to , jinak na základní desce normální kábl nefunguje )

Teď mám problém stém že jsem pichl drát od netu do PC a píše mě to že nemám nainstalovaná síťový adaptér

Můj router : tp-link tl-wr340g - našel jsem si instalačku a chtěl si to nainstalovat na nový pc a píše mě to že mám problém s připojením . Nevíte někdo co stím?
Trady
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trady »

Nainstaluj drivery od sitovky
CPU: i5-3570K@4,2Ghz (4,4ghz max air) | CPUcooler: GELID Tranquillo rev.2 | MB: Gigabyte Z77X-D3H (rev 1.1) | GPU: Gigabyte GTX 660 OC| RAM: DDR3 Kingston HyperX PnP 2x4Gb@1600Mhz CL9| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Blue 1TB| SSD: Crucial M4-128Gb | CASE: Fractal Design Define R4 - Black Pearl | PSU: Seasonic S12II-520 | SYSTEM: Windows 10 Profesional
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“