Zdravím je to jen taková "jen tak otázka" celkem mě pobavilo kolik by mě stál novej pc jelikož už mam starší a hodně mě pobavilo cena u Intellu a AMD jsem fanda Intellu vlastním starej QX6700 což je taky důvod proč bych mohl zainvestovat do novýho pc ... ale pobavila mě cena u tu toho oblíbeného Intel Core i5-4670K s cenou na alza.cz 5 565,- Kč a AMD FX-8320 osmijádro s cenou 3 739,- Kč vím že Intell má vždy něco na vrh ale ty 4 jádra u toho AMD navíc snad něco dá ne? Ty dva tisíce jsou kde v tom Intellu ??
Mantle tohle ale změní, protože to už - na rozdíl od DirectX - podporuje dobře více jádrové vykraslovaní. První náznaky co by Mantle mohlo dokázat uvidíme v prosinci v BF4...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire "I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Já si myslím, že dneska když si koupíš FX-6300 a výše, tak neuděláš chybu...Třeba FC3 krásně využije FXka...Samozřejmě Intel s celkovým výkonem někde jinde, i na jádře, ale myslím, že řada FX(Vishera) trochu zvedla AMD reputaci..
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD