SONY VPL-CX5: vymena lampy

Stolní i přenosné projektory - rady a zkušenosti, včetně výběru.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar
Registrován: 16. led 2007
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

SONY VPL-CX5: vymena lampy

Příspěvek od raym0n »

Zdravim, mame tu ve sklepe stary hospodsky projektor SONY VPL-CX5, zacal kricet, ze chce vymenit lampu a uz nesel obraz, takze jsem jednu z ebay koupil, kdyz dosla, tak jsem namontoval, hloupe jsem si myslel, ze to bude plug&play vymena, ale ouha, po vymene nesel obraz a na netu jsem nasel, ze je potreba mit dalkove ovladani, dat na projektoru stanby, pak kombinaci tlacitek na DO RESET, <--, -->, ENTER vyresetovat counter projektoru a pak ze to pujde... jenze nemam dalkove ovladani, zna nekdo nejaky navod, jak tohle obejit? Po zapojeni nove lampy totiz nenabehne vubec nic, ani hlaska s zadosti o vymenu lampy. Diky.

//edit: to s tim kombem tlacitek z dalkovyho ovladace neni z moji hlavy, ale z ofic navodu na https://www.sony.co.uk/support/en/product/VPL-CX5 strana 37, proto se ptam, jestli to jde jinak, kdyz neni DO.
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Odpovědět

Zpět na „Projektory“